Hemma

jaa. då var första dagen skolan på sisådär två vekor avklarad då. va riktigt kul att komma tillbaka igen! somsagt har det varit enoormt tråkigt att bara sitta innenu dom här tre dagarna när ingen annan har vart hemma. plusatt det har vart mega fint väder ute juh! Men ja hann ju trotts allt ut i vårsolen ändå som tur var. A idag va det riktigt skönt ute.Satt med Emma och Malin ute i solen riktigt länge sen efter skolan. å pratade å pratade å pratade :P å bara njöt av att våren äntligen är här.

vi kom också på att det är ju inte alls långt kvar till skolavslutningen nu ju faktiskt! (!) nu måste ja bara räkna.. 70 dagar. okej detlät rätt mycket ändå men om man säger såhär: det är bara 44 skoldagar kvar! :D tio veckoer kvar i skolan!! å det brukar ju jämt gå as fort såhär på slutet! :D:D:D

va hos erik förut.
han fyllde år i söndags men har har fortfarande inte fått nåt. Vi hade ju tänkt att vi allihop skulle lägga ihop till en sån där tv - box eftersom han har vart för lat och snål för att fixa nån själv så har han vart utan tv sen i september. Men självklart skulle han då köpa en i lördags!! grr. så han fick pengar av mamma och pappa och ja sa att han skulle få en present av mig snart. ja hade den hemma. saken är bara den att ja fan inte har den blekaste aning om vad man ska köpa till en 28 åring (?) nån som har nåt förslag???


image110image112image113image114image115image116image117

grattis grattis grattis lilla broder =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0