<3



Straight up from my heart you're my number one
And hey here's the part I'm still having fun
It's like you're the cloud underneath my feat
And you're the reason that  I breathe

Unbelievable, ooo it´s such a rush
So incredible, boy you make me blush
Just keep doing it , throw me into space
And I´ll be floating there for days

<3












bojkottar rubriker idag.

ja hej hej hallå. det blev ett sent inlägg idag. Har haft en del för mig. ja å söten kom ju inte hem förrän typ 7 imorse, så vi sov till 3. utvilad måste man vara :P sen skulle han på fotbollsträning och jag begav mig iväg för att jobba, och sen när jag kom hem blev det storstädning i stugan för att julpynta lite =) blev så mysiogt så. Nu har jag precis satt vågtången på värmnig. tänkte försöka fixa så jag kunde ha vågat imorn :p

Gårdagen var riktigt trevlig! :) först på förmiddagen åkte jag anton och peter till Karlstad. blev mitticity, bergvik och IKEA :P själv köpte jag en målarduk och nån ljusslingsgrejjimojj. =) Voi blev riktigt hungriga där efter ett tag på stan så vi bestämde oss för att käka thai buffé. alltså 3 dagen i rad för mig haha. fast den här buffén va inte lika god som den i stan. men den dög.

Sen blev det hem igen. jag bytte om och begav mitt till Emma där också malin var. vi gjorde oss i ordning tillsammans och sen började förfesten, tog en taxi till la hotella vid halv elva och där tillbringade vi kvällen :P efter det blev det efterfest i emmas bastu med henne, johannes och anton. det va ju... nåt udda. haha allting va skit blött. det är det enda man kan säga om den saken! ;P

hemgång för mig och Finton blev det inte förrän typ 7 på morgonen. och det va segt det kan ja ju lova.båda två släpade fötterna efter sig. det kändes som att vi gick flera mil. Stannade på statoil å tjockade oss lite med en varsin french hot dog och en pucko. Inte det nyttigaste kanske, men vi dog nästan ju ;P

sova sova sova blev det ju sen iaf. vaknade inte förrän 3 som sagt. men nu är man ju inte så trött iaf :P frågan är bara om man kan sova inatt nudå.. och imorn är det skola igen. fyfan för det.


bilder kommer när seg emma skickar dom

friday

fredagen börjar lida mot sitt slut. den har varit händelserik. slutade skolan vid tolv, då blev det thairestaurangen med Anton :) mumsibumsi :P sen blev det en tur på stan. Köpte en BH, en tröja och ett par vantar :) Sen nu på kvällen så kom Johan, Karin och lilla Bella hem ! fick hålla i henne nu, förra gången var jag ju förkyld. och jag kan bara säga en sak. jag är dödsförälskad i det där lilla knytet! herrejesus vilken liten sak ! :P När dom flyttar till karlstad ska jag deffinitivt vara barnvakt! OFTA :P ( när hon inte skriker, bajsar eller spyr ;)

kvällen i övrigt har vart trevlig. blev lugnt idag. Har käkat middag och mest tittat på Bella :) Imorron förmiddag bestämde jag och Anton oss för att åka till staden där solen alltid skiner. (?)  ska bli riktigt kul det! ska köpa en tavelduk iaf :) sen får vi se :P

men nu blir det nog sova snart. Det blir ju upp " tidigt" imorn =)

Oj just det. jag ska också presentera dagens varelse: Mufflonfåret! mufflon... vafan är det för namn? :P visste inte ens att det finns såna. men jäkligt sygga var dom iaf :)


Bild:Mufflon-02.jpg

heting däär

denna bild får avsluta dagen. natt katt och kanin som maud skulle skrivit ,P

Morning sunshine.

ja det e ju fan tillochmed sol ute. Sitter i skolan för tillfället. har precis vart på bilskolan så jag åkte hit efter det. dock vet jag inte vad jag ska göra. det e inte en jävel här. Borde kanske skriva på religionen och psykologin, men ja e så jävla hungrig så jag kommer inte kunna skriva nåt iaf. Vaknade kl 8 idag. jag skulle va på håkanssons halv nio. Yes. bra start på dagen säger jag bara. så fort har jag nog aldrig flugit upp ur sängen! Frukost var ju bara att drömma om så det är anledningen till att jag sitter här å halvdör.

Kanske åka hem till anton igen? vi börjar ju inte förräns om en timme.. hur lång tid tar det att cykla dit? orkar jag? vad ska jag göra här?

blä. hur ska jag göra?

Here I am

japp nu är jag här och skriver igen. Det var längesen nu jag vet, och det är flera som hr tjatat på mig men jag har varken orkat, hunnit eller haft lust. plus att ajg ancvänder laptopen typ jämt numera och den kan man inte lägga in bilder på mobilen på. men det ska fixas.

så vad har hänt under alla dessa dagar :P en hel del faktiskt. Ska väl försöka att göra en lång historia kort=)

I fredags blev det mys med flickorna. Tema - kväll såklart. denna gång blev det te-kväll. Ja säger bara herregud. Te i alla dess former. =) men gott var det. och mysigt. va riktigt kul att de va vi fyra som träffades igen, det va så längesen sist.






madde fick svart te :P

På lördagen sågs vi också. då hade det först varit inplanerat att det skulle ut och grillas. men när det var polar-kyla ute så var det inte speciellt lockande för någon av oss. Istället blev det hem til mig och dega även denna kväll. Den här gången blev det lite mindre nyttigt men varm oboy, chokladpudding och chips. Inte blandat men tätt inpå ;P

I söndags blev det lussebullebak med mor. Börjar få in den där julkänslan nu. Riktigt mumsigt var det. tryckte i mig tre st. Grymt smart då jag hade vart så nyttig hela helgen, plus att jag sket i spinningen. Men men. man lever bara en gång. Blir man fet så får man väl ta tag i det då. :P





I tisdags var det ju löning och självklart skulle Anna ner på stan och sprätta pengar. Men det va  faktiskt välbehövliga saker. Eller ja. natchotallriken var väl inte jättebehövlig, men ja va hungrig och det va gott. Jag satt alltså inte å käkade själv utan maggan å emma hängde ju på också :) blev alltså först käk på café paus, efter det blev det en runda på stan. Jag inhandlade ett par leggins, en klänning och ett par strumpor


mumm


En sak till förresten. jag köpte ju en annan jäkligt kul grejj i tisdags. Innan vi hamnade på stan så åkte jag och as till maxi där det inhandlades rouge, foundation och.. en vågtång! woho! har alltid velat ha en å nu är den min :P moaha. va såklart tvungen att prova den och den va riktigt bra. vågorna finns kvar litegrann fortfarande och det va ju faktiskt två dar sen ! :P



Igår blev det återigen stan med flickorna, denna gång köpte jag inget. Vi satte oss istället på paus igen. jag och emma tog oss en varsin kopp varm choklad maggan tog sog ett jordnötshjärta. Poängen var väl inte att fika. mer mest tjöta som vanligt ;)

Inatt blev det sova hos sötnosen igen, har gjort det hela veckan utom i tisdags. Och lika mysigt som vanligt. saknar honom varje sekund han är ifrån mig. vi ska ses sen ikväll igen. vi har nämligen något att fira :) en månad tillsammans. Okej, för en månad sen fattade vi kanske inte själva att vi var det men nu på efterhand så har vi satt det som datum. Vi får se vad vi hittar på för mys :)


saknar dig <3








Dagens

Dagens humör: gutt!
Dagens borde: skriva ped.led.
Dagens frisyr: vågigt ( efter inbakad fläta sisådär=)
Dagens klädsel: leggins, vit klänning, svart kofta, blå sjal.
Dagens planer: träffa söten :)
Dagens materiella vill ha: Paris Hiltons - Can can
Dagens längtan: Anton;P <3
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Jobbet
Dagens person: Mig själv :P
Dagens irritation: En viss person som bara är allmännt jävla irriterande ibland, eller nej..JÄMT 
Dagens låt: Eminem - Without me



Dagens låt


<3

SNÖ!

snö snö snö snö snö! jaa det snöar! och det snöar massor!  Anna är glad! :D




och emma.. update kommer sen ;P

bluäch

ja det är det jag kan säga om den här hemtentan. nu har jag skrivit fyra sidor. det behövdes cirkus en sida till varje fråga jag har gjort. men hälften e bara skit så ja kommer få göra om en jäkla massa. men nu lägger jag ner detta för idag!

nu ska jag banne mig gå upp och fylla upp ett varmt härligt bad. sjunka ner i det böljande, blunda å lämna jorden för en stund!

vi ses! kanske.... höh.. BAJ

kom och ta mig härifrån.

Ja ta mig härifrån. Ta mig till ett land långt långt borta där det bara finns långa vita sandstränder, klarblått hav och massa gött folk som bara kör på reaggea stilen å serverar glass drinkar hela dagarna. Om jag nångång kommer till ett sånt ställe ska jag aldrig ge mig därifrån! det är ett som är säkert!

Pluggandet tar kol på mig. Långsamt långsamt suger det livslusten ur mig.. Jag lever i misär. Nästan..

åsså har jag fan ont i ryggen också. Plus att jag känner mig sådär lagomt äcklig. behöver en dusch nu känner jag. Eller ännu bätte. Ett bad.  Det skulle ju va en smart lösning att ligga i badkaret och plugga samtidigt. Men risken att tappa laptoppen i plurret är ju överhängande.. hm.. kanske inte så smart ändå.

Bakade muffins förut också förresten. Bakar inte så ofta nu för tiden. Men när jag kom på mig själv med att gå och titta i kylskåpet och skafferiet ca 30 ggr på rad i jakt efter nåt göttigt så tog jag beslutet att baka. Och det är inget jag ångrar. Det kan min mage försäkra, han mår som en prins nu det kan jag lova.

Hallonmuffins med krossad vit choklad & valnötter Foto: Anna Clarin
planetens godaste! Recept



Finton var här en svängis också. Han kom förbi och lämnade tillbaka mitt liv, som jag på nåt sätt lyckats sprida ut i hela hans hem, i form av tanborste, strumpor, linsvätska, smink, tröjjor, brallor, hårnålar, örhängen, smycken, läxpapper, mobilladdare osv. Hur lyckas jag? Jag är som en tyfon som bara mölljer sig fram å kastar saker runt om kring sig. skärpning oh diciplin är vad som behövs. S
om tack för det fick han iaf med sig ett par muffinsar. Han fick ta med åt Peter också. Som enligt Fintan skulle bli möcke glad. Efter alla rykten jag hört om peter och hans matlust så tror jag honom ;) Känner mig som en husmor. Som anton sa. det fattades bara att muffinsarna låg i en sån där brun papperspåse med ett hjärta på ;P


nej nu jävlar ska jag fan ta å trycka i mig en muffins till! I ren tröstätning
.

Dagens låt

These words - Natasha Bedingfield

tröttnar aldrig på den och jag blir alltid lika glad av den :)

morrsning!

satte mig precis här med en religionbok, ett uppgiftspapper, en muffins och ett glas mjölk. Mufinsen och mjölken är redan uppkäkad så nu var det bara det tråkiga kvar då... plugga.... ja ryser av bara ordet. religion..
dom kalla kårarna börjar rinna längs ryggen... Nej men seriöst. Jag har ju blivit helt förslappad förbövölen. Usch.. Men jag är verkligen sjukt skoltrött.
Såhär illa har det nog aldrig vart. Och jag har ju faktiskt egentligen inte alls mycket att göra, om man jämför med hur det var i 2:an tillexempel.  Men men..



skoldagen idag har väl vart lite sådär halvdassig som vanligt. Började med samhäll, där gjorde vi typ ingenting. Hans stod å snackade om vad vi skulle göra dom kommande lektionerna. Sen hade jag hål, sen lunch å sen matte i 20 min.. Jävlar vilket fullspäckat schema asså. Det kanske är dags att sluta klaga nu? :P

Gårkvällen med sötnöten va riktigt mysig. Vi tog en riktig baota promenad. I skogarna där uppe på djurgården. Och det va riktigt mysigt. Va väärldens stjärnhimmel. har aldrig sett så mycke stjärnor nästan. Och sen kom vi på en rätt cool grejj när vi stod där å tittade upp.. Att när man ser på stjärnorna så ser man ju faktiskt tillbaka i tiden. Jo det är ju faktiskt så. för det tar ju tid för ljuset att färdas hit till jorden. det kanske tar en dag, eller en vecka. Det tar 8 min för solens strålar att nå jorden tillexempel, å den ligger ju mycket närmare än vad stjärnorna gör. Så fatta vad fränt. Vissa stjärnor som man ser nu kanske i själva verket inte ens finns längre... DET är coolt :P


sen när vi kom hem igen blev det glutta på House (såklart) och sen blev det en litten biltur. Vi kom också på vad GRYMT mycke folk det bor i våran stad! På den turen vi åkte ( hem till mig, genom stan och tillbaka till Anton) såg vi alltså sammanlagt; sju människor och en hund! JÄVEL! Det är ju nästan så man får sätta upp kravallstängsel!


 

yo man

ja vad har då den här dagen gåt till? inte mycke vettigt kan jag ju meddela. seriöst det ä något som har hänt mig. vågar jag säåga hur länge jag sov idag? till 14,16! SERIÖST! så länge har jag inte sovit på flera år. ja måste va sjuk eller nåt.
Så a.. det är väl en av anledningarna till att jag inte gjort så mycket idag. Käkade frukost vid halv tre, sen övningskörde jag med pappsen, och nu anlände jag just till Anton.. Hade tänkt plugga lite idag men det blir nog inte så mycket av det..

Gårdagen var riktigt trevlig :) MAlin, madde, emma, louise och johannes kom hit. Vi spelade tv-spel, käkade godis och snackade b¨åde länge och väl. Vid ett tiden va ja fasen tvungen att släpa ut dom ;P men riktigt tevligt var det iaf :)



Ikväll är det house också! ICKE att förglömma! :P

oh nej

ja tror Madde har pantat sin hjärna

oh nej

jag tror att jag är bög:O


Skriver igen

ja som sagt. nu är jag här och skriver igen. efter vissa påtryckningar från omgivningen;) så vad har hänt? i lördags blev det ju käka på maxim med dom andra nördarna :) riktigt trevligt må ja säga att det var. även om det sved ordentligt i plånkan.

Efter käket begav jag och emma oss hem till Alina där det blev förfest innan vi begav oss till statt. Vistelsen på statt va trevlig och det va mycke mer folk denna helg än vad det var förra helgen. fast det va många äldre, som man inte sett förut. men det va allt kul =) dock plågade jag plånkan ännu mer så nästa helg blir det definitivt lugnt för mig

efter statt kom Anton och hämtade upp mig. skönt att slippa cykla hem i kylan. =P Igår förmiddag var det meningen att man skulle gå på johannes basketmatch. ja vet jag hade lovat, men när man vaknar upp kvart i tolv ( matchen började tolv) och dessutom med mega huvudvärk så kändes det inte sådär superrockigt.
Istället blev det deg hela förmiddagen, städning på knaus och efter det spinning. Sen hörde sötnöten av sig igen, vi tog en tur till maxi där det inhandlades Ben & jerrys:P och sen bänkade vi oss i soffan med en film, glass och ett stort mysigt täcke. och bara gottade oss resten av kvällen :) mysmys.

Nu är det då måndag och jag sitter i skolan. Har religion och vi ska skriva en hemtenta. Och aa jag har inte kommit så långt med den saken.. men men. det ordnar sig det där. :)  sen blir det spinning och ikväll blir det godis och mys med tjejerna. och johannes. fast han är ju typ en tjej.

Bilder kommer sen när jag kommer hem :)

ciao

Tjollahopp!

sitter här och väntar på att håret ska torka, sen ska ja byta mig om och göra mig iordning för att sedan åka och möta louise och sen fortsätta ner mot stan där vi möter upp dom andra för att sen gå och käka nånstans :) ska bli riktigt trevligt. sen senare blir det utgång, med förfest hos alina :) kul kul! det är alltid så roliga förfester där! :D

dagen i övrigt har endast gått åt till deg. känner mig som ett murmeldjur. ja har knappt sett solen idag. Undrar vad det ha vart för väder... ?



lägger in en liten ego - bild på mig själv.

vattenpipa

ja säger som jag alltid gör. jag ska aldrig mer röka vattenpipa. Det känns som om min mage utkämpar ett 3:e världskrig mot sig själv.
Det blev jag och Elin som åkte hem till  henne en sväng, lyssnade på lite reagge som vanligt och puffade såklart pipa :) mysigt mysigt :P Vi kom också fram till att det verkligen börjar bli dags för en stor ferre. Och maskerad måste det ju va!  Vi får se till att koka ihop nåt trevligt tycker jag =)



Just nu ligger jag i sängen, trött som en mört. ska nog ta å snosa snart tror jag. måste upp i tid imorn nämligen för då är det dags för spinning, 2 timmars. ujuj. får se om jag orkar 2 :P är iaf jäkligt gött att komma igång med träningen igen.

Längtar tills imorn. Eller sen blir det väl. =) då blir det käka på restaurang med "gänget" för att fira Johannes och Mikael att dom fyllt år =) ska bli så trevligt så :p sen senare blir det nog utgång. på statt som vanligt skulle ja tro. men det är ju nåt iaf =) egentligen har jag inte råd men jag vill inte bara sitta å uggla hemma ju :P fick låna några klänningar av Elin också. det piggar ju upp en del. Man blir verkligen så himla snabbt trött på sina egna kläder.

dags att sova kanske ?

natti

lovegame

sitter här ute i min stuga. tillsammans med den lilla efterhängsna svansen till Elin ;) Lyssnar på Lady Gagas låt Lovegame, och den ÄR ju SÅ bra! :P kommer ha den på hjärnan resten av kvällen det är ett som är säkert iaf :P

Denna fredag har icke tillbringats i skolan å nej. Det blidde halkbana för mig minsann. :) hur nervig som hellst JAA. men det gick bra! :P en speciell skara människor blev vi haha. En tjej som heter terese. från storfors. för övrigt riktigt trevlig. kom även på efter en stund att vi tydligt åkt i samma bil till storfors på fyllan för några månader sen. så där ser man ;)
Sen har vi killen på cirkus 35 bast från georgien som knappt kunde svenska så han fattade noll. å sen va de  en arab på 50 bast so m tjöta som faaan. Men det va kul å lyssna på haha han verkade ha ett IQ på typ 5 ;D men snäll va han ;P haha



Är riktigt trött idag dock. sov hos Anton inatt och han skulle upp kl 6 för han skulle med bussen till filipstad kl 7 så då fick ju jag också kravla mig upp. fyfan säger jag bara. ja ska aldrig utbilda mig i en annan stad än den ja bor i det kan ja ju lova! Fast sen sov ja ju typ en timme när ja kom hem men ändå.

Nu är ju som sagt Elin här och även Erik. Dom är här och snyltar mat som vanligt =) Kvällen i övrigt blir nog lugn. Det verkade inte på dom andra tjejerna som att det va något i görningen så aa det blir nog som sagt lugnt,


ja


Ska också passa på att säga grattis till Johannes som fyller 18 år idag! Tänk så stor pöjken har blitt!

goddagens

ja då var jg här igen. klockan e bara strax efter tolv och jag har slutat :) slutade redan typ halv elva idag men det tog lite tid att komma hem :P som alltid ;)  Nu har jag också äntligen gjort mitt tal på svenskan. ÄNTLIGEN. det känns verkligen sjukt skönt att ha det gjort. så nu behöver man inte tänka på det. det gick ganska bra iaf. pratade i 6.20 så det va lite för länge men äsch :p

Va nere och anmälde mig till spinningen idag också. Men det va fullt så jag skrev upp mig på första reserv. Så nu vet jag inte hur jag ska göra, om jag ska åka ner eller hur det blir.. Jag kan ju alltid åka ner och kika. E verkligen sjukt sugen på spining nu! Det va ju så längesen.

Igår blev det till att åka till söten =) riktigt mysigt. Blev bjuden på kladdkaka som han och peter hade bakat haha. och sen kollade vi på Over the hedge. han hade inte sett den å det tyckte jag va skamligt. ja menar ekorren i over the hedge äger ju! :P så han laddade hem den så blev det glutta på den alltså. den va inte lika bra som jag kom ihåg den men så brukar det vara. Riktigt mysigt var det iaf. Jag ville inte åka hem så det blev till att sova där. fick lite hjälp med pm:et också så det va bra. Dock va de inte så kul att kravla sig upp kl 7 imorse när den där lilla skiten va ledig och bara kunde sova vidare. så avundsjuk är jag :(  fast jag slutade ju tidigt idag iaf.



Nu blir det ut på promenix med jycken. Sen får vi väl se vad som händer. som sagt förhoppningsvis spinning iaf ! :)

tillåt mig presentera:

En tillknycklad och röd ganska precis utkommen liten Bella! :D

är hon inte världens sötaste?! och pyttemini liten! bara 2900 gram. ujujuj :P


hon ser lite besvärad ut tycker jag :P

tjingeling

ja då var det onsdag. och snart slut på den också. har vart en rätt lugn dag. Hade skriftligt nationellt i svenska, det tog typ 2 h, sen slutade vi :) då blev det sitta i matsalen både länge och väl. men vi hade riktigt viktiga saker att snacka om. våldtäkter, miljö osv. riktigt seriöst alltså :)

sen bar det iväg med Linnea, A-s, Emma och Malin till donken där det blev till att moffa flurry ;P inte nåt min mage behövde direkt men vafan. skit samma. :P

maggan gillar flurry deluxe det e ett som är säkert :P


Emma.. vad har jag att säga om dig egentligen?


jumm jumm jumm!

superstressade, överansträngda linnea.. du borde lära dig att coola ner lite ;P

Sen blev jag hemskjussad av as och då blev det till att sätta sig vid datorn igen för att skriva på mitt tal com jag har imorn. Nu är jag klar med själva talet. nu gäller det bara att plugga in det och också skriva ett Pm. Kanske boprde börja skriva Pm:et nu? orkar jag? neeee. det blir till att göra det ikväll sen säkerligen :P

sitter just nu och väntar på att söten ska ringa. han är seg som en snigel. fast jag ska väl inte kasta sten i glashus.. höhö.Vi tänkte ses en sväng sen. egentligen borde vi nog plugga båda två men aa. :P en litten stund hinner vi nog ses iaf :)

Jag är för övrigt jätte ap mega hungrig. MAMMA GE MIG MAT! men inte finns här nån mamma som ställer sig  och lagar mat åt en minsann. nej. " det finns mackor i frysen.."    mackor? seriöst? mackor? fuck no. ja e så jäävla trött på mackor. hon kan käka dom där jäkla mackorna själv för fasen! Nu är iaf pappapäron och handlar, så vi får väl se om det dimper in nåt gott i kylen sen. hoppas det! :P

Gjorde för övrigt nåt annat värt förut. badade nämligen den håriga lilla skitbollen ! :P det behövdes. men hon tyckte fan inte det va kul. När man såg hennes blick så kändes det verkligen som att hon jämförde mig med hitler eller nåt liknande.


" vad har jag gjort dig?!"
mycket ledsen voffi var det..

suck

ibland blir jag bara så trött på mig själv. som Emma alltid säger: " sluta TÄNK Anna!" och det är väl precis det jag borde göra. jag oroar mig så hela tiden. för allting. Min framtid, mig själv, min familj, mina kompisar, skolan ja allting. Alltid ska va man på topp, alltid ska man va gladast och trevligast och bäst. Men det funkar ju faktiskt inte alltid. Man kan inte alltid vara alla till lags, det funkar bara inte. Ibland får man skita i omvärlden och bara koncentrera sig på sig själv. Och det behöver nog alla göra faktiskt. Alla går jämt och oroar sig för vad alla andra tycker. och så borde det ju faktiskt inte va. Man borde ju leva på det sättet man själv vill och mår bra av. Alltid har man nåt att bekymra sig över. Önskar att jag var en sån person som bara kunde lätta på alla tankar, lämna omvärlden för en stund å bara njuta av att vara just jag. Jag ska nog försöka göra det. lite oftare. inte bekymra mig så mycket. Låta allt knalla på. Köra på reagge citatet igen att " everything is gona be alrigtht" och just nu är ju fan allt alright! så nu gäller det fan att flyta med strömmen och bara njuta. se allt det positiva i tillvaron ocgh göra det bästa av situationen. för allt blit ju faktiskt vad man gör det till :) jag ska sluta tänka helt enkelt ;)



On my way back home

ja då var det lilla besöket över
. och vad ska jag säga. GUD va litten hon var! haha ja visste ju att hon skulle va liten men SÅ liten.?! ojoj :P Men jag tror att det nog blir så för alla, att man blir så förvånad över vad små dom är när dom kommer ut. men som Johan sa förut " vad trodde man liksom, att det skulle vara en elefant som ploppade ut?" ;P haha

Så nu är vi påväg hem igen då. det är verkligen kolmörkt ute. Man blir faktiskt lite halvdeprimerad av allt detta jäkla mörker. men nu är det bara 1,5 månader kvar så vänder det igen. det kommer gå långsamt men det kommer ju inte bli värre då iaf. tycker verkligen det är så sorgligt när det är såhär.. det är mörkt när man åker till skolan och det är mörkt när man åker hem. fyfan.

ikväll blir det bara lugnt. ska plugga svenskan och sen e de ju house idag också, vilket man verkligen inte får missa!


Dagens horoskop





Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt att släppa tanken på, att saker hade blivit annorlunda, om du hade gjort något annat. Du är inte själv om det

ibland är det läskigt vad det stämmer in..

uppsala

sitter i bilen påväg till uppsala nu. just nu är vi i enköping så det är inte så långt kvar :) ska bli så kul att se den lilla saken :P fast jag är förkyld så ja kan nog inte va för nära tyvärr. det skulle ju inte va så smart om hon blev förkyld liksom.

hade körlektion imorse också. och det gick helt okej =) körde landsväg, motorväg och motortrafikled och det gick kalajs :P

nu hade jag väl tänkt skriva lite mer till svenskan men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hända. sitter hellre och lyssnar på musik och tittar ut på hösten. men a.. ja ska ta tag i mig själv.. nån gång :P höhö

galet värt inlägg det blev. men det finns inte mycket annat att göra när man sitter i en bil med sina päron.

trött

ja idag blev det ett sent inlägg
. orkade inte blogga alls först men såklart så lyckades jag inte hålla mig. Idag har man vart ledig från skolan och det har vart riktigt härligt :) vet inte vad det har blivit gjort idag egentligen? inte mycket iaf :P men så ska det vara när man e ledig :) har vart med min sötnos hela dagen och det har vart supermysigt :)
Det har ju vart storm ute idag så det har blivit att vara inne typ hela dagen. gjorde lite vaniljte och kollade på dagboken. den är ju verkligen sjukt bra den filmen! man blir så kär i kärleken på nåt sätt ^^   oj va djupt det lät :P 
 

dom är ju så fina <3;)


imorgon blir det inte skola för mig heller. shit det känns som att jag inte har vart där på skit länge nu. men imorn ska jag och mamma och pappa åka till uppsala och hälsa på dom nyblivna päronen och det lilla knytet ^^ längtar så! :)  men det blir upp tidigt imorn så nu borde jag verkligen sova!

natti

saknar dig redan. <3




 

en till

måste bara lägga i denna också. det får bli två dagens låtar idag. den är ju så bra!

christian falk ft Robyn - dream on

Bilder!

Äntligen har jag fått bilderna från emma. Både från förra helgen och den här! :D

Arena förra fredagen :D



Börjades med förfest hemma hos annie :)


med henne, lina, sophie, emma och martin :9 selade bland annat nåt demos spel eller vad det hette. musik handlade det om iaf.


sen bar det av till arena. och vägen dit kantades ju av en speciell men jäklans kul bussresa! ;D
tyvärr inga bilder inifrån eftersom gerd det klantet glömde :P men en riktigt  kul kväll var det iaf !

Lördag: statt


förfest här.söta Emmsan ( med planetens snyggaste hår (!) ) anlände tidigt. och det va tur för det tog en jäääävla tid för dom andra att komma.


vi väntade och väntade.. vad skulle vi göra under tiden?


ÄTA POPCORN kan man göra när man har tråkigt. det märkte vi.. 2 påsar gick åt till 2 pers. fettoklubben ofcourse;P


men sedan dök dom andra upp tillslut. popcornen gick dock inte att rädda. dom var redan slut :P allt som allt kom iaf Anki, Annie, Lillen, frida och liza. Trevligt värre :P


naaw.  a och sen bar det ner till statt där det va riktigt kul. roligare än den här helgen iaf

Igår. statt


förfest hos alina. Alex, sanne och emma.


Anna , Emma och Alina :)


Liza och Louise :D


sanne och pauline :)










Dagens låt

ja här kommer den då. dagens låt som utlovad igår emma! ;P



Eric Prydz - Pjanoo




tjing!

ja då var det dags för update. har vart dåligt på sista tiden :) söndag idag och slut på helgen. men jag är inte ledsen för det inte. för man råkar ju va ledig imorn också ! moaha ska sova som fan!

gårdagen då. började ju med att man fick kravla sig upp ur sängen på morgonen och bege sig till skolan. på en lördag ja. öppet hus... och ojojoj va värt det va för min del. jag gjorde INGENTING. sprang runt å käkade godis typ. Vi i samhäll se hade ett klassrum där vi hade gjort en utställning om amerikanska presidentvalet. men de va ju inte en jäävel som kom dit. inte så konstigt kanske med tanke på hur sjukt tråkigt vårat klassrum såg ut. plus att det fanns ju en massa annat som lockade. som godiset i korridoren tillexempel ;P


galet mycke folk.
sen på kvällen blev det kalajs såklart :) förfest hos alina med en nedrans massa folk och sen blev det vallfärd till statt. dock tycker jag det va lite halvdassigt den här helgen. en utav dom tråkigare enligt mig. va inte alls mycke folk och det aa.. de va lite halvdant. sen kanske det berodde lite på mig också. allt blir ju va  man själv gör det till menar jag. Men kul var det allt :) även om det inte var den roligaste helgen :P
snor lite bilder från emmapemma


hahaha



:D


ujj vilka puddingar! ;D

Idag är det fars dag och då ska jag säga grattis till PappaPäron! dock har han inte fått nån present av mig. ( okej ja glömde bort) men den kommer den kommer :P

nu ska jag ut och röjja i råtrtboet, ta en varm dusch och sen käka en feting middag för jag är vrååålhungrig!


tårar

ja nu kommer dom.. glädjetårarna. är så himla lycklig. fick ett mms av honom och det va det finaste lilla knytet ja sett ! åh ja är så himla glad just nu!

Bella

jaa! nu har det hänt! nu har hon ploppat ut! den lilla klimpen har ploppat ut! är så SJUKT glad! Bara för några minuter sen ringde Johan och berättade den stora nyheten! herregud. kan knappt fatta det. Att johan min bror har blivit pappa! Allt hade gått bra och lilla Bella låg nu och sov i Karins famn. Allt hade gått bra och läget va helt lugnt! å ja e så himla glad! Sitter här och storler! kommer le i flera dagar nu! Längtar nåt sjukt tills ja får träffa henne! :D ojojoj.. ett av livets stora under, det kan man verkligen kalla det. och jag kan bara tänka mig vilken enorm upplevelse det måste ha varit för johan och karin!  ja fattar noll just nu. men en sak kan jag ju säga. när dom flyttar till karlstad om ett par månader så kommer jag bokstavligt talat bosätta mig hos dom ! ;D

IKEA och tjejkväll

ja det är det som har hänt den här dagen. Elin hörde av sig i förmiddags å undrade om jag ville haka på till ikea. hon skulle byta nån grejj och hon vägrade att åka dit själv. så det fanns inte mycke annat att göra. jag packade ner en fet pappersrulle i väskan ( till snytning ;P ) och sen begav jag mig hem till dom där vi sedan åkte mot solstaden :) gick ju såklart in och kikade lite. men ja har ju som plan att spara in lite på mina pengar så jag köpte bara sex glas. låter kanske mycket det ändå men dom kostade bara 5 spänn styck så det sved inte så värst ;P Elin däremot handlade på. En fåtölj, fyra ljus, gardiner och en griffeltavla.

POKAL Glas
dessa blidde det. inte så märkvärdiga men " vanliga" glas var en bristvara i mina köksskåp :P



sen efter det kom söten förbi en kortis men det va inte så länge ha skulle iväg sen igen och jag skulle till louise på myskväll med henne, Emma och Malin. Riktigt mysigt också. käkade godis, lekte med sixten och bara snackade som vanligt. va skönt att bara ta det lugnt,. Blev bjuden på jättegott exotiskt te också som räddade min hals :P kan ju också tillägga att sixten är världens sötigaste katt ! :P ska lägga in en skit söt bild på han imorn. men ja har den bärbara så ja kan inte lägga in nu :(

  
söta brudar ;P <3


imorn är det öppet hus på brogårn också. det betyder alltså skoldag på en lördag. fyfarao. men man kan ju trösta sig med att man slipper lektioner. plus att man kan springa runt å snylta massa godis från alla brod som står uppställda i korridoren. moaha

















beat on the brat..

beat on the brat with a baseball bat oh yeah. !..
sitter här i min stuga och sjunger med till ramones beat on the brat som går på stereon för tillfället. det är konstigt vad musik kan väcka minnen. kommer ihåg för typ ett år sen när jag lyssnade på den här jämt. och man får verkligen precis samma känsla i kroppen nu när man lyssnar på den som man hade då. =)



sitter här för övrigt och snorar som vanligt. har ännu mer ont i halsen idag och hostan är värre :( fast huvet mår bra idag. eller ja än sålänge iaf. skulle kunna ha gått idag men ja kände att jag inte ville smitta ner folk i onödan och jag missade ingenting ändå.

ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. ska nog ta det lugnt, och försöka krya på mig lite. vill va frisk imorn ju! :) då blir det väl kalas igen :P


men nu skaja gå å baota snyta fräääsch.. mig å sen ta en uppfräschande dusch :P baj

kan också tillägga det att wall e va jätte bra! världens sötaste lilla robbot! en sån ska jag önska mig i julklapp! ;P










saknar dig ;P

tjenna

torsdagen snart slut då. ujuj. imorn äre fredag :P moahaha. dagen i övrigt har inte gått till så mycke vettigt. va ju ledig idag så det blev att sova riiktigt läääänge =) va skönt eftersom det inte blev alls mycke sömn natten innan pga alla feberdrömmar och skit. men nu som sagt e febern borta men mitt huvud spränger, näsan rinner och jag hostar som fan. känner mig verkligen inte på topp.

gårkvällen va jättemysig. vi kollade på film, Gilpert Grape. ( ÄLSKAR den filmen)  tillsammans med en varsin stor kopp honungsté och en mysig filt :) det lindrade iaf halsen en liten stund. riktigt mysig kväll blev det iaf. Ibland kan jag faktiskt gilla hösten. när man kan göra sådär.. sitta inne och dricka varmt å kolla på film å mysa när det är alldeles mörkt ute och man kan höra hur vinden viner runt knutarna och regnet smttrar mot fönsterrutorna . myspys ;P
 


sitter och väntar på mat nu, min mage kurrar sönder.  har bara käkat frukost idag iof jävligt sen sådan men ändå :P sen blir det kolla på Wall -e elle rhur det nu stavas. många säger att den e bra. vi får la se då :P


 






dagens horoskop



Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag är det du själv, som får vara den dynamiska drivkraften och söka ny inspiration - för det kommer inte till dig av sig själv
 

morrs!

ännu en dag till ända. fasen vad fort det går. imorn e de torsdag och vipps så e det helg. är ju inte alls långt kvar till jullovet nu. fattar noll.

Dagen i övrigt har vart yr. som sagt så e ja ju sjuk. fast nu är det bättre. febern har lagt sig och nu har morsan inhandlat nässpräy äntligen så nu kan jag andas åt minstonde. har ordentligt ont i halsen. men det kan jag leva med. bättre än feber iaf.

va ju också nere till skolan förut och gjorde matteprovet. och herregud. aa.. jag och emma kollade på varann när vi fick det å båda började bara skratta. lika bra att skratta å det. för det kommer nog larsa göra när han rättar. kanske kommer få typ 5 poäng eller nåt. högst! aja ja får satsa mer på nästa prov då.

ikväll blir det lugnt. ska nog träffa A en sväng också. men jag har faktiskt varnat för att jag är sjuk. men det spelade tydligen ingen roll :P vi får se vad det blir att hitta på =)

imorn är jag ledig också. HÄÄRLIGT. fast det betyder inte att jag inte har nåt att göra. nej hela dagen imorn ska ägnas åt svenskan. började lite idag men i det här tillståndet har jag väldigt svårt att koncentrera mig. aja vi får se vad det blir av allt :P




längtar till helgen! Hoppas jag är frisk då. Undrar vad som händer denna helg. förra helgen va riktigt kul iaf! :)

tråkigt

jag. har. tråkigt. jag.vill.inte.vara.sjuk.



haf snytit mig ungefär 375 ggr nu. finns det inget slut på det? halva hjärnan är bortsnyten snart. intressant att veta va? fräscht framför allt .

sitter och snackar med sophie för tillfället, vi sitter och beklagar oss över att man så enkelt kan göra va med så mycke pengar. helt plötsligt är man nästan pank igen.. fattar inte hur jag lyckas. måste bli mer ekonomisk av mig. börja skriva budget kanske?

ångesten för matteprovet börjar bubbla mer och mer inom mig. hur fan ska det sluta? jag är ingen som är van vid underkänt. men jag kan nästan lova att jag kommer få det den här gången. Bara att be till Gud att jag har fel.

man kanske borde göra sig iordning nu? man kanske borde plugga lite extra matte? fräscha upp dom små grå lite. Men vet inte om jag ens vågar öppna matteboken. är bara rädd för att röra till allting för mig.


jag har bara en sak att säga ; JÄKLA BLAJ DAG. har lust att bara lägga mig under täcket och sova ända fram till jullovet


sjuk!

fyfan. det är det jag kan säga om mitt tillstånd just nu. jag hatar att va sjuk! och jag har ju inte lyckats bli lite småsjuk. nejminsann det skulle slå till som en fet jäkla bomb utan förvarning. det började i måndags då jag gick runt hela dan i skolan och hade spränghuvudvärk, sen igår blev jag snuvig som fasen ( kunde knappt andas där ett tag) och nu inatt kom resten. har knappt sovit nåt på hela natten. har skit ont i halsen, ont i öronen , ont i huvet och jag snorar som niagara fallen.. och som löken på laxen har jag också fått feber nu. jävel va härligt.  och det blir ju inte bättre av att jag har ett matteprov idag heller. Får inte missa det. så jag ska gå dit och göra provet bara och sen gå hem igen.

kommer bli intressant att se hur provet går. jag och emma pluggade en hel del igår men jag kan ju inte säga att jag har blivit så värst mycke klokare på det. har aldrig vart såhär oförberedd på ett matteprov förut. ja fattar verkligen noll. och det blir ju inte lättare av att man ska sitta och va sjuk när man gör det. det går bra det här...

jag vill bli frisk!!!


go kväll i stugorna

sent blidde det idag med. har haft fullt upp med att plugga matte. trotts allt detta pluggande så  har jag inte blivit ett dyft smartare och jag kan inte ett dyft mer. seriöst. jag brukar klaga på att jag inte kan men nu är det verkligen ren och skär blodig jävla sanning. jag fattar NOLL absolut NOLL. detta känns verkligen underbart. gud vilken härlig dag det kommer bli imorn. jag kommer få plugga huvet av mig om jag ska lyckas med det här provet!!

skoldagen annars har som både emma och malin skrev i sina bloggar helt värdelös . man kunde ju ha gjort nåt bra av den men som vanligt så sitter man bara och gör ingenting istället.. men jaa... ja får fan skylla mig själv.

första dagen efter lovet och jag är URLESS på skolan! nu längtar jag till jullovet istället. men vi upptäckte idag att det faktiskt inte är så hopplöst långt kvar. 28 skoldagar med andra ord. sen är vi ÄNTLIGEN lediga igen! och då är det jul till råga på allt :)  längtar så :P efter lussekatter, julskinka, julgran pepparkakor m.m. och inte att förglömma; FÖRJULEN tillsammans med mina underbara bruders ;)



yes box! snart äre dags igen! längtar :P

dagens låt

bästa på länge! lyssnar på den heela tiden! :)




kate perry - Hot N Cold

Dagens Horoskop



Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är bra att ge sig själv utmaningar - men därför behöver du inte hela tiden pressa dig själv till, eller ut över, gränsen.

I skolan

ja... nu är den här.. ångesten. den växande klumpen i magen. Stressen över allt man måste göra, allt om måste vara klart. Och irritationen över att man har vart så jävla lat och så jävla korkad. varför började man inte plugga i tid?! Jävla pucko kan jag bara säga till mig själv. Nu har jag ett matteprov på halsen som ska göras på onsdag och jag har knappt pluggat än ( plus att jag inte fattar ett skit) och sen har jag muntlig redovisning nationellt i svenskan också som ska göras på torsdag ? fredag?
jävel va smart jag är!

jaja.. ja kör på marley citatet : " everything is gona be alright"  bara att glida med och hoppas att allt ordnar upp sig då. å hoppas att ett IG inte ploppar upp på betyget.


sent

ja detta kan man ju då kalla  ett sent inlägg. eller ska man kanske säga tidigt?borde verkligen sova nu egentligen men det går inte ändå. tänker bara på en massa annat hela tiden :P dagen i övrigt har varit riktigt seeg. vaknade runt 11. men upp ur sängen och frukost blev det inte förrän halv fyra haha :P Har vart med A idag och det har vart supermysigt. har som sagt degat hela dagen, med film bland annat. Mr & mrs Smith. den va bra fast den va otextad så ja fatta kanske 70% ;p nej men riktigt mysig deg dag har det alltså blivit :) 

Gårdagen var riktigt kul den också! förfest här i den lilla stugan tillsammans med as, anki, lillen, emma, frida och liza. riktigt trevligt må jag säga ;P sen bar det av ner till statt då, där det bokstavligt talat var KNÖKAT. tre dansgolv öppna och det va kalasfullt överallt. det gick liksom inte att dansa för att man antingen blev tacklad hit och dit eller bara allmänt mosad. liiite för mycket folk tycker jag men det va riktigt kul ändå :) bilder kommer när jag fått dom skickade från lilla emma .P

nu ska jag masa mig upp ur den här sköna varma gosiga sängen och masa mig bort till toaletten och ta ur linserna. fuck va kallt det kommer bli. å sen kommer det ta skit lång tid innan man blir uppvärmd igen. fyfarao vilka hemskt stora problem man har! ;p

nattI



Yäs. time to sleep duude

LYCKA

mitt modem FUNKAR! jajajajajajajaaaa! fuck va glad jag är! :D äntligen kan jag surfa med den bärbara vart jag vill när jag vill! efter 4 jävla månaders väntan!! :D YEI!


Dagens

Dagens humör: gutt!
Dagens borde: städa och plugga matte :(
Dagens frisyr: frisyr? sovruffs ;)
Dagens klädsel: leggins, långt randigt linne, svart kofta
Dagens planer: städa? plugga matte? inget av det kommer bli gjort. men ikväll blire kalajs ! ;D
Dagens materiella vill ha: PENGAR! och ett affro ;)
Dagens längtan: JULAFTON!
Dagens beroende: Vatten!
Dagens tråkigaste: att lovet snart är slut. och den jävla helvetes matten.
Dagens person: det håller jag nog för mig själv ett tag till ;)
Dagens irritation: mitt jäkla knä.
Dagens låt: Lady gaga - Lovegame




Guten morgen!

ja tänk vad tidigt ja var uppe idag då. trodde jag skulle sova minst till 12 iaf.. men jag låg HELA natten och drömde om en stor saftig läskande god smoothie! och när ja vaknade så var jag så grymt törstig så jag trodde jag skulle dö! så det blev upp snappt å fylla upp det största glaset jag kunde hitta och där stod jag och klunkade vatten som en kamel! Har nog aldrig druckit så mycke vatten, men jag har nog aldrig vart så törstig heller! Efter det mådde ja illa som bara fan för att jag hade druckit för mycket så då kunde jag inte somna. Gick istället in och tryckte ner litte frulle å nu sitter jag här :O


ja tror jag va en kamel i mitt förra liv...


Gårdagen då. den va riktigt kul!!! hade verkligen hur kul som hellst hela kvällen tillsammans med dessa brudar och en jävla massa is och champagne haha! ;) förfest hos a-s sen blev det bussen vid 10 till kd. den roligaste bussresan jag åkt på iaf ;) sen blev det arena hela kvällen och sen hemskjussning av robban där det blev körsång till roxett haha ;P
Bilderna har jag inte fått än, men dom kommer dom kommer ;P






Ikväll e de dags igen! halloweenfest på statt! är redan laddad ! ;D

RSS 2.0