Dagens horoskop



Kräftan 21. juni - 21. juli
Använd helgen till att få gjort något av allt det, du ofta tänker på och talar om, men i verkligheten aldrig får gjort något av.

hmm..?

yeii

hoj hoj i stugorna. nu är jag här och skriver igen. har som sagt vart dåligt med den saken. men nu under lovet har jag faktiskt haft FULLT UPP! med att sova ;) hähä.

ne men lite har jag faktiskt haft för mig. jag var i karlstad igår tillexempel. Tillsammans med A-s och Malin. vi mötte också upp anki och lillen en sväng =) trevligt trevligt :P shopping blev det ju såklart. och jag hittade en hel del. för mycket faktiskt,. usch. jag är så jävla oekonomisk! nu måste ja fan ta å skärpa mig! inge mer shopping för mig inte!
Det jag köpte var iaf. ett randigt linne, ett grått linne, ett par svarta shorts, två par örhängen, ett par grå leggins, en svart klänning, och en svart tunika. Ja herregud! nu finns det verkligen ingenting mer jag behöver! och inte nog med det. Jag var ju på " bettans kollektion" i onsdags också, där de sålde massa märkeskläder och jag köpte ju såklart där också. Två par trosor, ett par spinningbrallor, ett par benvärmare och ett armband. allt från koola Anna såklart! ;P Visserligen till nedsänkta priser men ändå!


har man blivit en " shopaholic"? som dom säger..

Idag var jag först en sväng hos Emma där det pluggades matte, sen vid två bar det ner till stan där det blev direkt in på hårsalongen för att göra slingor! jag har aldrig färgat håret förut så fatta om jag var nervös. Hur skulle det bli? men det blev faktiskt riktigt bra och jag är riktigt nöjd! dock sved det jävligt i plånkan. 770 spänn! stackars min lilla utsvultna plånbok.

Kvällens bravader.. vad blir det då tro? jominsann det bär av till arena tillsammans med Emma, Anna-sofia och sophie! har aldrig varit där så det blir första gången nu. ska bli riktigt kul! :D outfiten blir den svarta klänningen som jag köpte igår. =)


dagens låt



Eva cassidy - Fields of gold.

så  fin.

Dagens horoskop




Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du lyssna öppet på, vad du hör - och du skall lyssna noga, för budskapet är kanske inte exakt det, som blir sagt.

invecklat var det ja.. fast jag är ju rätt inn´vecklad har jag hört..

update

va längesen ja skrev nu. har bara inte hunnit. i måndags då.. vi hittade faktiskt på nåt så jag slapp vara sådär uttråkad :) Jag och malin åkte hem till Emma, där vi först städade undan allt sen helgen. Sen tog vi oss en tur till maxi där vi köpte popcorn, naturgodis å sorbet :P sen åkte vui hem till Emma igen där vi gottade ner oss i sängen å moffade å gluttade på några avsnitt av den nya serien 90210.rätt bra var den faktiskt. man kommer ju in i serier så himla lätt! Det enda man kunde klaga på somvi alla tre var överens om var att alla tjejer va anorektiskt smala! helt sjukt. såg äckligt ut. sjukt att det är så man ska behöva se ut för att bli framgångsrik inom den branchen...



Igår var det fullt upp. VAr meningen att vi skulle ses hela " familjen" men det hanns inte med så länge. jag skulle på spinning så jag kunde inta va med så länge. tyvärr. Men men.. det komemr ju andra gånger =)

Idag blev det körlektion på håkanssons igen och det gick enligt gustav " Ruggigt bra" :D så nu är det nog inte långt kvar :) HIHI! Nu ska jag ut och cleana lite hos mig. det ser ut som ett slagfält. Sen ska jag, Elin och hennes päronmamma till " bettans kollektion" på mingelkväll. :P? får se om jag hittar nåt fint. sen blir det också troligtvis spa kväll på badhuset igen. enligt tradition ;P





tjing!

uttråkad!

ja.. första dagen på lovet. och jag är redan uttråkad. Jaa ledighet i all ära men va ska man göra här hemma då? nej nu blir det till att hitta på nåt! De e ju fint väder också ute. fast ännu bättre hade det ju vart om det va i månad juli och vi hade haft sommarlov! ta mig tillbaka till sommarn!!


ta mig tillbaka till cypern och ddet klarblå vattnet!


bring me back

dagens horoskop



Kräftan 21. juni  - 21. juli
Idag kommer du kunna ha svårt att koncentrera dig
på det du håller på med , för dina tankar kretsar kring något helt annat

jo.. det stämmer nog det..


Dagens

Dagens humör: förvirrat
Dagens borde: Städa i mitt lilla hus! man får ju simma fram bland alla kläder som ligger utspridda!
Dagens frisyr: ihopkört i nåt halvdant nystan sådär ;P
Dagens klädsel: svarta leggins, bruna shorts, svart linne, blåblommig sjal, svart kofta.
Dagens planer: dega kvällen ut och njuta av att det INTE är skola imorn! moahaha
Dagens materiella vill ha: en förstaklass biljett till caribien
Dagens längtan: Nästa helg! :D
Dagens beroende: vatten!!
Dagens tråkigaste: Det förbannade vädret och alla måsten..
Dagens person: mig själv ;P
Dagens irritation: mitt knä
Dagens låt: Erasure - A little respect






rubrik?

"tjennaaaa" som louise hade sagt ;P satte mig precis här vid datorn efter att ha tagit ett varmt mysigt bad. VÄLBEHÖVLIGT var det kan jag ju lova! va helt nerfrusen.

Gårdagen va riktigt kul. Förfest hos Emma med en jädrans massa folk. Sen bara det av till statt där vi shakade mest av alla somvanligt såklart ;) Sen bar det efter några om och men hem till Emma igen på efterfest. Och aa efterfesten höll väl på till cirkus 12 idag. eftersom emma inte hade nåt krubb så beställde vi en taxibuss å åkte till pizzeria Empoli, där det alltså käkades frukost. haha alla va verkligen totalt krashade;P Men det va iaf en riktigt kul kväll. en kul helg överhuvud taget! :P

blev till att sno lite bilder från emmas blogg eftersom dom inte har blivit skickade till mig än.








dagen i övrigt har gått åt till att försöka vakna till liv. dassade hemma hos emma några timmar innan jag släpade iväg mig själv till kanus där veckans städning väntade. JIPPIE! gick verkligen i zombietempo idag kan jag ju meddela. men nu är det gjort för den här veckan iaf.

Dagens låt



the killers - human

sjukt bra låt

ööööörk

Min mage mår INTE bra! fyfan. kan knappt röra mig utan att jag mår as illa!
:S ska det aldrig gå över?! blää!! och ikväll är det dags igen. hur ska detta sluta? :P måste verkligen köpa såna där bakistabletter på apoteket! så man åtminstonde kan göra nåt dagen efter!


Snart kommer Erik och Elin och hämtar upp mig. ska ta oss en liten sväng till kd. Blev senare än vi hade tänkt men dom skulle på nåt jäkla fika hos elins mormor och det har draaagit ut på tiden. men snart så :) ska köpa en kjol är det iaf bestämt. och kanske en klänning. Vi får se vad jag hittar och vad som passar :)

Ikväll blir det alltså utgång igen :) ska bli kul. bara man hinner ordna upp sin kropp tills det! men man får väl ta sig en rejäl återställare som A-s hade sagt! ;P

men nu blir det till att göra sig iordning så att man ser någorlunda fräsch ut när man ska ut bland folk!

zombie

godmorgon zombiedag. en väldigt konstig sådan också. fattade verkligen noll och ingenting när jag vaknade. varför? jo för att jag vaknade upp i Emmas säng! okej jag sov hos emma vad är det för konstigt med det? jo det är ju den lilla detaljen att Emma själv inte sov här. hon sov hemma hos sin mamma. haha så hur normalt känns detta? här sover jag över hos emma utan att själva värdinnan är här  haha. får ta och pallra mig hem nu innan nåt av emmas syskon kommer hit! va bara tvungen att låna datorn lite först. det gjorde nog inget ;)

gårdagen var jättekul! :) förfest här tillsammans med Louise, Malin, Kristin, Amanda, Lois, Annasofia, Linnéa och johannes. Lirade lite ölspel och gjorde mumsiga shottar med varm oboy. och jag har också upptäckt att folk kan roa sig extremt mycket med en flaska sprutgrädde XD haha och sen bar det av till norrgården :) riktigt trevligt.:P
Och ikväll är det dags igen. hur ska man överleva? :)



 


snyggingar där ;P


 



 




" anna! vi kör den porriga!" "Okej Emma"



 


hotshots blev det! ;P


 






 


man kan ha jävligt kul med en salt pinne


 


paarty! :)


 


FREDAG!

ja ÄNTLIGEN är det fredag! kand det bli bättre? joo. det är ju LOV också! moahahaah! guud va härligt. !=)
Idag hade vi bara en lektion. hade svenska på morgonen och där skulle v bara förbereda oss inför nationella så det " gjorde jag hemma". Och sen hade vi pedagogiskt ledarskap och sen va det lov ! :P inga fel det inte :P

Efter att vi slutat blev det en tur till stan med Emma och Malin för att uträtta några ärenden :) och just nu sitter jag och väntar på pappasen för vi tänkte övningsköra lite.. Skulle ju ha gått på spinning idag också men både jag och Louise kände att vi verkligen inte orkar idag. så jag strök oss på passet idag och skrev upp oss tills på söndag istället :)

Ikväll är det fest för alla gymnasietreor på norrgården. och det såg ut att bli en hel del :) 65 st hörde jag senast. så det blir nog kul det :) moaha. och imorn blir det kalas igen :D dags att börja ladda nudå! :P


dagens låt: Lady GaGa - Poker Face




Dagens " vill ha"







fron forver21 såklart ;)

mm

jaa det är verkligen något jag har gjort uppenbarligen. vet inte vad jag ska göra för att ändra på det eftersom jag inte vet vad jag gör för fel..

hola!

sitter på farsans jobb nu
. Ska städa :( bläch.. Går inte så bra
med det där.. men ja ska väl ta mig i kragen snart och sätta igång.
Förut var jag och Brorsan och Elin och pappa och lunchade =)
trevligt trevligt. kinarestaurangen blidde det :P ja jag klagar då inte.
Sen tog jag och elin oss en sväng på stan.
Hittade inte ett enda klädesplagg som var snyggt...
 jo en tunika från esprit.. men den kostade 450 spänn.
fuck no säger ja bara.
Fast en sak köpte vi. Sun-spray från nivea.
Var halva priset så vi tänkte att vi kan ju dela på den.
Ska pröva den sen när vi e på badhuset och spaar oss :P
Undrar om den funkar bra nudå?
vill ju inte gå till skolan imorn å va helt gul..
ibland kan man ju få en sån nyans. Men vi får se. =)


Spinning är det snart dags för också nudå. Halv sex börjar den. uuh.. e inte sådär supersugen kanske.. men vi har ju gunilla idag. det brukar vara lite roligare då :)

Men nu ska jag som sagt ta tag i mig själv å börja damsuga :(

Mañana mañana!

Ingen dålig dag idag inte. har sista lektionen nu. Svenska.. Meningen är att vi ska förbereda oss för muntliga nationella som vi ska ha efter lovet. men jag lyckas inte så bra med det där.. får bli att man gör det hemma.
Allt som allt så slutar jag snart iaf :) Men jag och maud har planerat att jobba med projektarbetet. Får se hur det går idag. känns jävligt bra att vi har kommit igång med det iaf.

Sen blir det luncha med brorsan, pappa och Elin. :P jummjumm. Sen efter det ska jag och elin till badhuset. Bada bastu, ha hårinpackning och sola =) häärligt. och ikväll är det dags för ett spinningpass igen.! :)

längtar!

JAG LÄNGTAR TILL HELGEN!


ja då jävlar ;)

Dagens " vill ha"

vill verkligen beställa från forever 21 ngn gång! dom har ju så stört fina kläder!





mmmmmmmmmmmmmmmmm!

planetens GODASTE knäckebröd! ja lovar.!



onsdag!

halva skolveckan avklard . 4 lektioner kvar till lovet! :D

Sitter på pappas jobb, ska snart iväg till håkanssons för körlektion. sen blire hit igen och städa, sen hem, sen hämta cykeln på arvvids, sen till badhuset :P ska simma 40 länder och ha spaa :) mys=)
sen borde jag egentligen städa hemma i stugan också men om jag känner migsjälv rätt så neeeee.
men nu ska ja dricka kaffe med pappsen :p

tjaa

hmm

ja ibland kan man ju fundera men något har jag väl uppenbarligen gjort.

Laddade!

Ja, fan va kul man kan ha med ett par peruker!;D















Ja nu är det bara affrot som saknas! skola inhandlas på lördag! VART ÄR MASKERADFESTEN? måste fixas.. måste fixas...

nehej

ne några muffinsar blev det icke.. icke sa nicke. det hanns inte. blev käka och sen iväg på spinning. jobbigt  jaaaa.. men knät funkade iaf :P halleluja. hade eriks gamla skydd och det funkade finfint. så nu är det bara att spinna på. NU ska jag antingen hem till jmig eller stanna kvar. ?

MUMMA

nu ska det bakas muffiiiiiins! JUMM!


eihyo

sitter på pappas jobb nu. väntar på att elin ska höra av sig. Hon slutade vid tre så vi skulle ses då. Jag och pappa va nyss iväh till arvids, skulle kolla om min cykel var klar.. men nejminsann självklart inte. att det ska va så jäkla svårt?! Så det blir att gåå till skolan imorn igen :( 

sen blir det övningskörning igen. Har lektion imorgon så jag måste träna lite. Och plugga teori. Har vart dåligt med det på sistone. Spinning blir det också. Hoppas Knät tål den här gången. Jag har fortfarande lite ont. Eller ja ont gör det ju inte direkt. det är mer obehagligt och knät är helt instabilt så jag går och spänner mig hela tiden. Men ja ska ta eriks skydd ikväll så får  vi hoppas att det hjälper.

Ikväll är det house också. ICKE att förglömma! kommer sitta som klistrad ;P

godnatt


ja nu blire sova!
natti

vettigt?

ja... gjorde jag nåt vettigt av min kväll som jag sa att jag skulle? va tror ni? självklart inte. Varför skulle jag lyckas med nåt sånt? Nej istället har jag gått fram och tillbaka mellan tv:n och datorn hela kvällen. Mamma och pappa har jobbat kväll båda två så självklart har jag inte ens orkat göra mig nån vettig mat. blev varm oboy med ostsmörgås. gudars va nyttigt. har kännt mig enormt meningsfull hela denna kväll kan jag ju meddela.

Någon spinning blev det inte heller. Har ont i knät. e helt instabilt. men det blir så när det blir överansträngt. Jag har ju en ärftlig skada, som fungerar så att ett muskelfäste som håller i knäskålen sitter diagonalt över knät istället för parrallelt. Det gör att knät inte tål för mycket påfrestningar, eftersom det jobbar fel, och musklerna byggs upp fel. Jag brukar inte lida av det så.. ja menar ja kan ju liskom springa och allt sånt där. men när det blir överransträngt så får jag ont. Körde ju fyra spinningpass förra veckan och det blev tydligen för mycket. Igår hade fick jag jätteont under passet. Trodde att det skulle gå över nu men det hade det inte så det blev till att vila en dag. Vill verkligen vara med imorn så vi får hoppas att det har återhämtat sig. Erik, min bror har haft samma skada fast på båda knäna så han har opererat båda knäna.
Det har snackats om att jag ska göra detsamma med mitt. men att ha helgips från fotknölen upp till låret i 6 veckor känns väl inte sådär jätterockigt. Men det skulle ju va gött att kunna åka skidor, och skridskor och spinna hur mycke man vill utan att få ont i knät.




höst!

ja det är höst.. men den har faktiskt varit fin i år. älskar alla färger. men nu är snart den också slut. nu börjar träden bli nakna. kan det bli emr deprimerande?




så fint


hejdå med alla fina löv. nu är det en kall dyster vinter som väntar..

men fan heller att man ska deppa sönder för det! ÅNEJ!


vi får hoppas att det blir en riktigt jävla kall vargavinter! som här från förra året. =)


vi ska åka skridskor! :)


och vi ska ha förjul =)!


sen kommer våren igen! :D


Och då är energin uppe i det yttersta! för då har man ALLT det roliga framför sig! :D


sen är SOMMAREN tillbaka!!! och ja lovar. sååå jävla långt är det inte.

inget depp! bara längtan! ;)

för då jävlar! :D



tjenis penis

sitter i skolan för tillfället. Har svenska. Meningen är väl att vi ska förbereda oss inför svenska nationella provet men ja fattar inte ett skit så jag hamnade här istället. Ska väl se till att ta mig i kragen nu snart och få nåt gjort. Men jag har verkligen idé torka... Aja " don´t worry" som dom säger..

Efter skolan blir det race hem, ut med hunden och sen iväg på spinningpasss igen! sen ikväll hade jag väl tänkt göra nåt vettigt av mitt liv. typ plugga matte eller dyligt.. de kan ju va smar, eftersom vi har matteprov snart. BLÄÄÄÄÄ!

nu är robert här så nu ska ja dra. Tjing!

Home

ja då var man i kristinehamn igen då.. och söndag kväll också. usch.. hatar söndagar...
Idag har det vart fullt upp hela dagen. Har dels bärt en jäävla massa flyttkartonger. ( tog med en massa grejjer åt johan och karin) Men nu har man iaf det överstökat. Kom hem runt halv fem. då blev det att direkt byta om och sen gå ner till galaxen där det blev spinningpass. Har vart stört onyttig hela helgen så det va skönt =) Sen efter spinningen blev det städa på knaus. Fyfan. lyckas ju alltiod dra ut på det in i det sista. Men nu slipper mand et på en vecka iaf.

Nu blire glutta film å sen nanna.

mycke värt jag hade att skriva om kände jag....

natti

Live from Uppsala

ja då var jag här nudå. Sitter och degar mig i soffan hos johan och karin. Pappa läser tidningen, mamma yrar runt, Karin gör äppelpaj och johan pressar juice. Lite konstiga sysslor kanske ;P
Alla är supertrötta efter en shoppingrunda på stan. Jag hittade faktiskt det jag skulle leta efter =9 ett par mörkbruna stövlar och en svart kappa :) och en sjal också ja.. glömde bort det =)


så söta så ^^

Har vart kul att träffa dom, se den nya lägenheten och hur karin ser ut =) Magen ser ut som en badboll ungefär ;) ser jävligt jobbigt ut att gå runt med den! men snart är det ju över iaf =)

Ikväll blir det käka kräftor och räkor och mys. =) Hoppas alla andra får en trevlig lördag! :)

Finally!

ja ÄNTLIGEN är det helg! nu väntar 2 dagars ledighet. så himla skönt.. En lugn helg blir det också för den delen. inget festande alltså. kommer kännas konstigt eftersom det har varit det typ varenda helg nu i ett par månader. men det ska bli skönt att ta det lugnt för en gångs skull =)

Vid halv fem e de dax för spinningpass igen. stod att det var schlagerspinning idag :P får se hur det blir. ja e ju inte direkt nåt schlagerfan men de duger ju iaf :P Sen ikväll vet jag inte vad det blir, det va snack om att ses och dega å glutta film med flickorna. men allt e inte bestämt. vi får se =)

Och imorgon bär det av till uppsala till Johan och Karin. ska blir så himla kul att träffa dom nu. det va jättelängesen sist! och det ska blir kul att se hur Karin ser ut nu med ;P hon e ju i 8:e månaden så hon lär ju va riktigt stor nu :P längtar som faan tills den där lilla klimpen ploppar ut"! :D ja ska banne mig blir väääärldens bästa faster!

Men Fy!

har suttit här ett tag nu och jobbat lite med mitt och maddes projektarbete. Vi har valt att inrikta oss på mat och vad våran mat idag innehåller. för det är ju faktiskt inte bara mat. det är ju en jävla massa SKIT i också rent utsagt. Och jag blir bara mer och mer rädd ju mer jag läser. här har vi till exempel lite fakta om " aromer" och sk. E - nummer. Som vi ofta kan se på innehållsförteckningarna. Men vad är det egentligen?

  • Över 20 000 kemikalier finns i de över 6000 syntetiska aromämnen som används i EU inklusive Sverige, och ingen av dem behöver uppges på förpackningen! Enligt lagen behöver man inte uppge om aromen är naturlig eller syntetisk, vare sig i Sverige eller EU, man behöver bara skriva aromämne på förpackningen. Syntetiska aromämnen består inte enbart av en enda kemikalie för att ge smak. Det krävs att man blandar många kemikalier för att skapa en syntetisk arom.
  • En del syntetiska aromämnen består av över 30 olika kemikalier, men enligt lagen räcker det att bara skriva "arom" på ingredienslistan!
  •  En del av de bevisade hälsoeffekterna som orsakas av kemikalier i syntetiska aromämnen är koma, cancertumörer, lever- och njurskador, nekros, andningsbesvär, blod i urinen, magsår, förändringar i skelettet, depression, darrningar, mm.
  • Det finns ca 276 livsmedelstillsatser med E-nummer och ca 19 utan E-nummer i Sverige och EU, av vilka minst 103 är eller har varit totalförbjudna i en del andra länder.
fy fan..


vad ska amn käka egentligen? UTAN att få en jävla massa gifter i sig..


Möffins!

ja idag är det dags för muffinsbak igen. fan va ja bakar.. men inte heller denna gång är det till mig. Jag ska nämligen vara så gullig och söt och baka till min farmor :) Och självklart blev det dom berömda hallonmuffinsen men krossad vit choklad och valnötter. GODASTE EVER!

Hallonmuffins med krossad vit choklad & valnötter Foto: Anna Clarin
jumm jumm jumm!


Just nu sitter jag ner på farsans jobb. ska bara pinka och sen bege mig till coop där ingredienser ska inhandlas.. sen bär det hem, baka, ut med hunden, till farmor, på spinning, övningsköra och plugga. Full rulle idag med. Tänk om jag blir utbränd? ojojoj.. Men det blir jag inte. för det har ja fan inte tid med ;)

Tyvärr blir det ingen bio idag :( Emma den fattiglappen hade inte råd. å inte malin heller tror jag.  :( BLUÄCH.

Bio

Ja kom på att imorn ska vi ju på bio. Och här har vi då vårat " äventyr" som vi snackade om maggan! :P Vi ska helt enkelt göra detta bio besök till något helt anorlunda. Något nytt och kreativt. Därför har jag här några uppgifter som vi imorgon ska utföra. Uppdelade mellan oss fyra. Detta alltså för att göra bio besöket till något alldeles unikt.

Emma, du skall:

  • - Låtsas spy under kyss-scenen. (Ljudligt)
  • - Plocka upp allt som ligger på golvet. Ät upp det och säg "Mmmmmm...!". Klappa dig själv på magen och lämna salongen i triumf.
  • - Headbanga till bakgrundsmusiken. Mot slutet, banga med hela kroppen.

Madde du skall:

  • - Rapa din granne i örat. Säg "Det var bara en försmak" med väsande röst och försök imitera ett par koögon.
  • - Smuggla in en huligantuta till bion. Tuta regelbundet.
  • - Gå in och ta plats tidigt. När nån håller på att sätta sig bredvid dig, vråla "SITT INTE DÄR, JAG HAR BAJSAT DÄR!" så högt du kan. Ta kort på personens min

Malin, Du skall:

  • - Köpa en påse popcorn, kasta dem på folk. Om de ser dig, kasta hela påsen med ett föraktfullt vrål.
  • - Säg efter varenda replik i filmen. Efter en stund, härma alla ljudeffekter också. Om de kör bil på filmen, vråla "Önönönönönönönön!!!" så högt du kan och volta runt i din stol.
  • - Ta med din folkilskna kanin vid namn Zlatan. Se till att han smiter.

Och jag skall:

  • - Ta med mig en grill och ordna korvförsäljning i salongen. Annonsera med röksignaler. Om jag får ont om kunder, ska jag prata högt och ljudligt genom hela filmen om hur god min korv är.
  • - Ta med lite ved. Klä av mig naken och göra upp en liten brasa i salongen. Och hela tiden klaga på att det är så jävla kallt.

Jädrar i berget vilken bra bio kväll det kommer bli!

Vilken?

Ja jag ska ju till uppsala på lördag, och då är det ju såklart inplanerat att man ska bege sig ut på en liten shoppingrunda. Har småkikat lite på nätet efter sånt jag är ute efter. dvs ett par stövlar och en jacka. Definitvt prio 1 kan jag ju säga.
men jag kan dock inte komma fram till om jag vill ha bruna eller svarta stövlar. Bruna e ju jävligt snyggt men det passar ju inte till allt. hmm.. ojoj.. vilka problem va? JAA hej jag bor i ett I - land..






Lutar nog åt den första eller sista stöveln och åt den andra eller tredje jackan.. men ja vet inte. får se. =)


En Farfarströja är också ett måste. kan dock inte bestämma vilken färg.. lutar åt vitt.. men kanske blått? eller grått e ju snyggt med.. som sagt.. ja kan inte  bestämma mig. Vad tycker ni? :P
Ett par gråa strumpbyxor ska också definitivt köpas! :)





Buongiorno!

Nyss hemkommen.. Har vart med päronen till Farmor och grattat den lilla gumman på födelsedagen :) Och imorn blire tårta för hela slanten. JAg som hade som plan att vara nyttig.. tur att jag ska på spinningen  imorn iaf.

Annars har jag haft fullt upp även den här dagen. Efter skolan blev det café Blå valvet tillsammans med Malin, Emma och Madde =) riktigt mysigt. va längesen vi var där nu. Vi som var så trogna stammisar förra året! :P


Malin ser ut som en litten unge på julafton haha ;D


Sen blev det iväg på körlektion för min del. Och riktigt bra gick det också :) Fick göra ett litet "test" som gick ut på att köra runt en viss slinga på djurgårn. Han sa vart jag skulle men inget mer så skulle han kolla hur jag klarade mig. Och det blev helt och hållet godkänt, så det bådar ju gott :) Lektion igen om en vecka blir det.

NU ska jag fanimejj ta ett bad!
jag säger att jag ska göra det så himla många ggr men det blir ju aldrig av! men nu så :)
Sen ikväll e de ju dags för persbranth igen. !:)

Vill också säga Grattis till Karin som också hon fyller år idag! :D

Och snart är hon morsa också! tänk... :P

Hola!

ja som jag alltid börjar alla inlägg;
" jaa då va snart den här dagen slut då.. Shit va fort det går"
Men det e ju faktiskt så :P Sitter nere på farsans jobb för tillfället. Har putsat det sista fönstret nu och städat klart allt. Så nu är jag 1000 spänn rikare! Moahaha dä ni!

kl 18:15 ska jag befinna mig inne på galaxens spinning - rum, så för tillfället sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, å gluttar ut på allt könstigt fölk som spatserar förbi här ute på gatan. Vissa är faktiskt riktigt skumma.. Förut stod det en gubbe och studerade mig grundligt under hela min procedur till fönsterputsning. Han stod verkligen och glodde! Kände hans ögon i nacken hela tiden. Usch!

Efter spinningen blir det övningsköra med pappsen igen. Sen blir det rääsa hem och bänka sig framför tv:n. för HOUSE börjar ju igen! Då tänker alla.. i vilket fall Malin och Emma ; " Ååååh jäkla tönt-Anna som kollar på house och inte på Grey´s Anatomy, One three hill eller gossip girl" Men till er, Malin och Emma säger jag bara Piss of! House äger fett!! sådetså :P



Dagens " glad - låt"

här kommer den då ! det va längesen sist :)



The Ramones - What a Wonderful world.


vem blir inte glad av denna?!

Tjennaaaaa

ja då var snart Måndagen slut. Och jag säger det samma som Emma skrev i sin blogg. Jävel va fort det går! Snart är det banne mig fredag igen! Men jag klagar då inte :P

Full rulle hela dagen har det vart
. Även om vi har vart lediga från skolan så har jag haft en massa att göra. VAknade runt halv tolv. Runt halv ett åkte jag ner till pappa och vi begav oss till Thai restaurangen där vi mötte upp Erik också. FAN va mätt jag blev! :P så gott!

Efter det blev det tillbaka till FASTprojektledning. Hade fått i uppdrag att putsa fönstren. Och eftersom jag får bra betalt så gjorde det inte mig nåt. jag hade ju ändå inget annat för mig. Men lättare sagt än gjort.. fönstren är ju för fan ENORMA! är fortfarande inte färdig. Har ett fönster kvar. Blir att ta det imorgon. Då får jag även den andra lönen. så imorgon kommer jag vara 1000 spänn rikare. höhö. Plus 370 som farsan e skyldig mig :P





Sen blev det ut och övningsköra. Parkering, Backparkering, backa runt hörn, vänstersväng m.m. blev det. Och det gick riktigt bra. ska ut imorn igen, och på onsdag är det lektion med Gustav igen :)



Spinningen blev inte av idag. Det var totalfullt så jag och louise fick inte plats. Är uppskriven på passet imorn och torsdag och fredag iaf.

Snart blire kantarellsoppa å sen tror jag jag ska lägga mig i ett bad. Om jag orkar.. ja menar det e ju sjukt jobbigt att fylla upp ett badkar liksom...:P



Söndag

mitt huvud sprängs snart. typ iaf..
Har precis blivit klar med städningen i lillstugan. det såg verkligen ut som ett bombnedslag. men nu var jag klar med det. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen kanske cykla iväg till knaus för att städa. Spinning ska det bli ikväll också. Känner att jag behöver det. Få ut lite agressioner och bli lite piggare i huvet. Men denna gång ska jag ladda upp med två vattenflaskor. Känner att vattnet verkligen kommer gå åt idag!

Gårdagen var riktigt trevlig. Iaf större delen av den. Lagade middag här tillsammans med malin, Emma, Linnea och Louise. Kyckling och potatisgratäng blev det. Riktigt mumsigt. sen kom även Sanne, Rickard och Nicklas hit och det förfestades för fullt! sen var det dags att bege sig till statt, men så långt kom aldrig jag minsann. nepp. för min del blev det istället att sitta hemma resten av kvällen. surt som fan. men dom andra sa att det inte va så värst kul på statt ändå, så a det är väl så jag får tänka antar jag..

tjenis penis!

Ja då var jag här igen. va ett tag sen jag bloggade nu. har inte hunnit med... I torsdags bakade jag först muffins med elin pelin, sen blev det spinning, sen käk hos mormor och sen deg hemma hos erik och elin igen. Igår var det också fullt upp. Skola, spinning och sen myskväll med tjejerna i Maggans stuga :P Och det va verkligen supermysigt. Lite kallt bara kanske. Men äh, vafan.. man e ju svensk.. ;P


maggis myser i brazze stolen ;P


mongohuven

Idag har det också vart mycket att göra.. Först ut och övningsköra med pappa. Riktigt länge idag och det gick väldigt bra. Höll på att köra in i ett staket en gång iof men det kunde ju ha gått ännu värre ;P Vet inte vem det e mest synd om ibland... Bilen eller pappa? ;P haha nerra men såå dåligt e de inte. det gick ju som sagt väldigt bra idag :P
Sen åkte jag å mamma å pappa till greta ( gammelfarmor) å fikade. trevligt =)
Nu har jag precis duschat, och snart ska jag iväg och möta louise innan vi beger oss till coop där vi ska möta malin för att handla inför ikväll! =) Men nu ska jag blåsa håret så BAJ!



fylla ut ;P tyckte bara den va lite småfrän ;P






midsommar

sitter ju och snokar lite på elins dator och hittade midsommar bilderna! har ju fortfarande inte fått dom :P va skit kul att se!  så här kommer några. längtar tillbaka så när jag ser dom! Men om tiden fortsätter gå såhär snabbt så är det ju fan snart dags igen!


kvällen började tidigt med midsommar middag :P Andreas snyltar..





uppvärmning med tjej - bad i badtunnan :P


fem - kamp blev det också. Rickard med sitt krulliga hår ^^ saknar det :P



söt - nathalie =)



mitt under fem kampen? " gädda", jag, Jesper och Elin



korv. :P Rickard, Anreas och Nathalie? Sara? vet inte :P



solnedgång =) snart dags för bad=p



och dans dans dans ;P spelades " LOW" typ 1000000 ggr haha!  Elin, Rickard, Gädda, jag och Rydberg:)



Och BADTUNNA! Pernilla, Marcus, Person x, Ida, Peder,Jonas, Person x2, Ulven, Charlie, Bonnen och Erik. ;D






chipp å haj!

goddagens! torsdag i dag då. satan i gatan va fort det går. det va ju nyss måndag?! men man ska väl inte klaga :P
Sitter hemma hos elin. Hon ligger i badet. den stackaren har jätteont i magen :S men det var bättre nu iaf. usch ;(

 Var ute och åkte bil igår :P AnnaSofia tog ju körkort så vi va ju såklart tvugna att åka ut och glida lite :P Johannes, Malin och Louise hakade på dom med =) vi tog självfallet en tur upp till donken och köpte glass! höhö. och några vändor nere på stan blev det ju också :P är sjukt taggat på att själv ta körkort nu! så¨nu jävlar blir det övningskörning för hela slanten när pappsen kommer hem!

När jag kom hem så hade jag bara tänkt att dega framför tv:n och bara ta det lugnt resten av kvällen, men då hörde elin av sig och sa att jag kunde sova hos dom. och varför inte? det va ju ganska så ensamt där i huset kan jag säga. så hon kom och hämtade mig =)

Idag har jag bara haft två lektioner. slutade 10 i 11 men stannade till halv 1. satt som vanligt och tjötade bara. Men nu som sagt är jag hos erik och elin igen. Kanske ska till badhuset sen, det beror på hur elin mår. och sen blir det middag hos mormor :P





Onsdag

Ja det är idag det. Va som vanligt segt att komma upp men idag gick det bättre :P vi var ju litte mer utvilade nu liksom.
Efter skolan gick jag och malin ner till stan. Är ju marken här. Köpte mig en sjal. det va det ja skulle kolla efter liksom =) sen gickl vi in på Keas ur och fixade min klocka som jag fick av elin. Där hittade jag också ett jättefint halsband. Ett sånt där med en klocka i =)

Nu sitter jag och Malin här och proffsmjukisar lite. Hon ska snart åka hem, och jag ska iväg till farmor och käka:P
Sen ikväll får vi se vad det blir. Familjen ska ju inte bo här mer så jag får ta och roa mig på annat vis =)

Vill också säga GRATTIS till Annie och Carolina som båda två tog körkort idag! JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ ER! :P

Tisdag

segt idag igen. som alltid. och som alltid var det Emma som var segast. Fast idag började vi inte förrän halv 12. så det va gött. och jaa.. även om vi började så sent så var vi ändå sega på att komma upp. men men :P upp kom vi iaf upp efter många om och men. =)


ja.. såhär såg det ut..


var bara tvungen att ta kort på malin när hon sov! ;P så stört söt ! haha

Efter skolan åkte vi till Karlstad med Emmas mamma. Emma skulle fixa glajjer så jag och Malin hakade på. Blev att gå runt å kika lite i affärer också såklart =P hittade två klänningar på gina faktiskt! på rea så dom kostade bara 49 kr styck. Rediga klippet! inte sant? :P




Blev också till att vi tog oss en fika på waynes. mmmm.. chokladbrownie med grädde ! Yummie! ;P det tyckte speciellt " porris" ;P


När vi kom hem så blev det först att laga käk. Denna gång blev det lax med wok och ris. =) sen bar det iväg till malins träning. Jag och emma hakade på och gluttade =p blev riktigt sugen på att börja igen faktiskt. men nääääeeee. vi får la se :P ja kanske får nåt infall nån dag ;)


Måndag

första dagen för oss att komma in i vardagslivet igen. Sega som bara fan. Vi hade ju fortfarande inte riktigt hämtat oss från helgen så det va riktigt tungt att komma upp och masa sig till skolan på morgonen. Men vi klarade det iaf! :P
sen efter skolan åkte vi och handlade lite krubb och sen blev det hem och laga mat. Sen kom också A -S dit. satt / Låg i köket i stort sett hela kvällen å bara babblade :P men riktigt mysigt va det iaf =) förstår inte att vi har så himla mycket att snacka om jämt. Att det aldrig tar slut liksom :P


Emma va superpigg den morgonen.



" vafan låt mig sovaa! " ;P


Hemma igen efter en låång skoldag. Vi var ju såklart tvugna att ta ett traditionellt kort där Emma står och lagar mat ;)


detta stod på menyn. Ser jävligt snuskigt ut jag vet haha men det va faktiskt as gott! Stekt kyckling med potatiskroketter och avocadoklet :P


jumm jumm jumm! :P


sen blev det deeeg på golvet. maggans mage va faktiskt jävligt skön. fast det guppade ju en del ibland XD



godnatt





update

ja ja vet. jag har vart skit dålig på att blogga men nu.. nu jävlar e ja back in buissnes! har fått alla bilder  nu också så nu kan jag lägga upp dom. som jag i förra inlägget lovade.

Lördagen då till att börja med:

Riktigt trevligt! :P förfest här i lilla stugan tillsammans med Emma, Liza, Annie, Anki, Louise och Sophie! :P rikigt trevligt! sen fick vi skjuss av lina ner till statt där vi spenderade kvällen fram till 2. Va riktigt kul den här helgen. Mycke folk=)
sen blev det lite annat fläng hit och dit efterråt. Blev inte mycket sömn, så det tog typ ett par dar att återhämta sig, men det va de värt för rijtigt kul hade vi! ;P



iordning gjöring :P maggan har precis målat naglarna ;P



Annie och Emma var på gång:P



skål



Partyemma har vaknat till liv ;P



så snygga vi ee ;P



:P

Söndagen var ju dock inte lika kul. sega som fan ! låg i sängen i stort sett hela dagen. Men det är ju det man ska göra när päronen inte e hemma och tjötar på en att man ska gå upp och göra nåt vettigt. Va ju skönt att "familjen" skulle bo hos mig ett par dagar också. så vi kunde dega tillsammans ;)


pigg och glad frukost runt 2 tiden



ja.. sådär såg det ut i princip hela söndagen






Söndag

ännu en morgon av huvudvärk, trötthet och illamående. yes! Härligt.

För tillfället är det bara jag som är vaken i huset. Emma och Malin ligger och sover för fullt. Ja försökte väcka dom förut men det va inte så populärt så ja satte mig här istället. Det blev sent igår. eller ska man säga imorse? idag? ja vet inte. Men jävligt kul va de iaf! :)

Nu är det nog snart dax för frulle tror jag. det börjar suga i maggroparna

Bilder från igår kommer sen =)

Sverigetrotters

sitter å lyssnar på afasi & filthy - sverigetrotters. Har typ blivit helt besatt av den. bra är den väl ändå inte? :P men som sagt. den blir bara bättre och bättre ju fler ggr man lyssnar på den!

Sitter också för tillfället och bränner lite partymusik till ikväll. det bästaste av det bästa =) Gerd hade också bränt en skiva. hoppas hon la in sverigetrotters dåra ;) ja kunde inte ladda ner den så ja bad henne om det igår =)

Ska bli så kul att emma och malin ska bo här. E på högvarv nu känner jag! :) sen lite senare kommer även liza hit. Vi tänkte göra oss iordning tillsammans inför kvällen! :) det är ju bäst när man e flera så kan man få lite klädråd å så :P höhö


:D




Yo

blev ett sent inlägg idag. har gjort en massa saker. jag haar: Bakat muffins, åkt ner till Sara och Alina och lämnat dom, Vart och solat, Vart på pappas jobb och sen slutligen städat hela lillstugan. Och klockan e bara 2 . Jävel va bra jag är! :P

Gårdagen hos louise var riktigt trevlig. Vi lirade lite GH och sen när Linnéa slutligen kom ( som vi hade väntat på) så slog vi på filmen. Barnhemmet hette den. Och den var faktiskt helt okej =) För en gångs skull handlade det inte om en liten blöt flicka med långt svart hår hängandes i ansiktet ;) I vilket fall var det riktigt trevligt! :)







Nån gång efter två kommer Maggan och Gerd hit och inkvarterar sig. Dom ska bo här ett par dagar var det tänkt. ska bli trevligt :) får se om den sista familjemedlemmen maud kanske joinar någon dag framöver också :) (?) hoppas på det iaf ;P


snyggböner man har till familj ^^


Ikväll blir det utgång med tjejerna : P Emma, A-s , Louise, Liza, Anki och linnea än sålänge =) ska bli kul! :PMaggan är inte med först men henne möter vi ju upp på statt sen =) Vi kommer självklart röjja lika mycke som vanligt! om inte mer. Moaha eller hur gerd ? ;)


Tränat och klart!

kom nyss hem från spinningen. stört jobbigt och stört svettigt. men stöört härligt, och kul! :P nu blire duscha, käka och sen bär det av till louise! :D


Muffins, spinning och filmkväll

Ja snart bär det av med Louise på spinningpass. ska bli så skönt! Har inte tränat sen i tisdags så jag börjar få lite abstinensbesvär ;)

Bakade också muffins förut.
Men dock är dom tyvärr inte till mig. Nej dom ska säljas minsann! Ska lämna dom till Alina och Sara imorn som ska stå på stan hela lördagsförmiddagen å sälja. Pengarna ska gå till balkommitén. Så det är ju bra :) kunde dock inte hålla mig från att smaka på en. Stört goda!! men nu har jag skuldkänslor. Tur att jag ska träna snart iaf :)



dessa bakades. Äppelmuffins med havretopping. FARLIGT goda!


Ikväll blir det filkväll hos louise med linnea, louise och Emma och kanske johannes. Ska bli trevligt! :) men nu ska jag byta om minsann!

byebye

hahaha

Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig

Fick den av annie förut! så jäkla bra! ;P

morsning korsning

Sitter i skolan för tillfället. Har psykologi nu, men jag blev ju klar med hemtentan igår så jag degar bara runt nu. Klockan 10 (?) är det dags för spexfoto. Dock inte det roligaste om man säger så :( hade jag fått bestämma hade det blivit " framtidens hopp" istället. Vad det innebär berättar jag sen.

Efter skolan måste jag hem och baka. Ja jag måste faktiskt. Ska baka muffins som jag ska ge till Alina och Sara imorn som ska stå på stan och sälja för att få in pengar till balkommitén. Får se om dom får nåt sålt :P

Idag åker också päronen iväg för en veckas semester. Då blir jag home alone. Får se om jag överlever =) men jag har ju min " family" så det ska nog gå bra=) Blir också skräckfilmskväll hos louise ikväll! :) Barnhemmet hette den. vi får väl se om den är bra =) Ett spinningpass blire också såklart ! :D


jävla skit

är så jävla förbannad just nu! ursäkta att jag svär så mycke men just nu har jag iaf rätt till det. Det mobila bredbandet funkar inte! det är alltså inte det mobila det är fel på utan det är tydligen datorn det är fel på. Kul.. jag har ett fungerande bredband som jag ska betala varje månad i 2 år på. men ingen fungerande dator. Jävla helvete.

det är ingen idé att fortsätta den här bajs dagen. nu går jag och lägger mig. hoppas fan på att det blir bättre imorn. godnatt

Dagens låt

den blir bara bättre och bättre ju fler ggr man lyssnar på den ! :)



Afasi & Filthy - Sverigetrotters

Äntligen!

ja äntligen är hemtentan färdigskriven
! då var det ur världen =)! Nu blir det deg resten av kvällen! :P Nåt bra på tv måntro? ska också prova mitt modem strax! Köpte ett såntdär bärbart i somras men det har krånglat som fan så jag har ju fått returnera det men nu är det äntligen tillbaka! hoppas till gud att det funkar nudå! Annars eldar jag fan upp skiten!



funka nu! snälla!

och förresten. imorn är det FREDAG! jävlar i berget va fort det går! kändes som att det var igår vi var på statt! :P men nu är det dag´s igen! "på´t igen" som bror min hade sagt ;P

men nu ska jag ner å moffa räkor! mmmm :) baj baj!



 

Back home

ja då var man hemma igen då. Efter en inte allt för krävande dag :P hade inte en enda lektion idag haha. tog bara skolfotot å sen slutade jag. Fast såklart så kom jag inte från skolan förrän typ 2 h senare. satt i kaffeterian å snacka massa blaj med kompisarna som vanligt =)

Jag och Emma och Malin bestämde också att vi nästa vecka ska göra en liten " favorit i repris" =) mamma och pappa åker till tyskland i helgen och ska va där hela nästa vecka så malin och emma ska flytta in hos mig då. Så blir vi en liten familj igen, som vi va när emma va själv förra året =) ska bli myspys =)

Resten av dagen kommer gå åt till plugg.. Tyvärr.. Har en hemtenta som ska va klar imorn och jag har knappt börjat. Så det blir nog att sitta med den resten av dagen. Men men.. jag får väl skylla mig själv.

Under tiden som jag skriver kan jag ju iaf lyssna på lite bra musik. Här är en skitfin låt som Rickard tipsade om igår. Riktigt mysig =)




visst är den fin? =)

Way back into love


Morning Morning!

Nu är jag färdig och fit for fight för skolfoto! Tog lite tid för mig att välja vad jag skulle ha på mig och jag var ju också såklart tvungen att rådfråga polarna :P men nu blir det nog bra =)

Egentligen borde jag inte sitta här, egentligen borde jag vara i skolan. Börjar 20 över 8 på torsdagar. Men på nåt konstigt jävla vänster så lyckas jag såklart försova mig. Vaknade kl 8 och kollade lite halvgrumligt på klockan. Trodde den var 7. Så det tog lite tid för mig att fatta att den var 8! Men aa. då var det ju ingen idé att stressa som fan till första lektionen. Så jag stannade här hemma istället. Får väl jobba igen eller nåt.

jaja. nu ska jag ta å cykla till skolan dåra. typ en timme försent men men.
hoppas alla får en bra dag! bajbaj :)

Spakväll och Vattenpipa

Kom alldeles nyssens hem faktiskt.
har inte vart hemma på hela dagen. Efter skolan blev det först stan med "da family" =) Malin och Emma med andra ord =) sen åkte jag hem till Elin för att vi sedan skulle begeoss till badhuset. Spa kväll var inplanerat. Riktigt gött! bodyscrub, hårinpackning, bastu och sen solning =) riktigt skönt. Och välbehövligt! känner  mig skit fräsch nu =)

Sen gick vi hem till Elin och Erik. Där var också Rikard. Det blev laga mat och sen puffa vattenpipa. Dock ångrar jag mig nu. Mår som en död katt :S Det gör jag alltid av vattenpipa. Men men.. De e ju så kul! :P



borde inte men det e ju kul :P har hört att det tydligen inte alls är ofarligt som man först trodde. Men vafan. allt e ju farligt.

Nu ska jag snart gå iväg och locka mitt hår. Lite sent nu? jo, men meningen är att ja ska ha det tills imorn. Lockar det idag så blir det lite sådär halvlockit och bra imorn. Då är det ju skolfoto som gäller! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Men det problemet tar vi när det kommer! :P

Men men.. dags att fixa det där med frillan nudå. Sen blire nanna kudde =) natti !

RSS 2.0