Dagens låt

Tyvärr ingen glad låt dag.. Men det är en bra låt. Glad- låten kommer kanske senare.



sheryl Crow - If it makes you happy

Måndag.. Ingen bra dag?

Ja det känns faktiskt så nu.. Detta kommer inte bli nån bra dag. Känner mig lite nära inpå depp här..Och det blir ju inte bättre när man vaknar och tittar ut och möts av en molnig himmel. Jag som hoppades så mycket på att det skulle vara sol.
Tog nyss en dusch, vilket var välbehövligt. Tänkte nu ta och byta om, gå ut med hunden och sen blir det väl frukost. Vi hade tänkt göra nåt vi tjejer också, Vi får väl se vad det blir. Hoppas ni kan göra mig på bättre humör =)

Grattis Spanien!

Nu är EM - finalen avgjord! 1 -0 till spanien, väldigt värdiga vinnare!



Torres , du var bäst! :D

Hatar kristinehamn

Sitter just nu å snackar med malin och emma om hur jääkla trist det är här i krillehöla! längtar tillbaka som faan! jag som trodde att " deprissionen" över hemkomsten skulle gå över.. Där misstog jag mig. Det jobbigaste är ju att allt som händer här, som förut va så himla roligt, har blivit så himla mycket tristare nu. Just för att man jämför det med Ayia napa hela tiden. Känner ni igen det Emma och Malin? Och det blir ju inte lättare av att höra att Amanda och dom ska åka dit snart! FYFARAO vad avundsjuk jag är på er!
















VILL TILLBAKA!



vet att ja tjötar men det får ni stå ut med ;)



Städa

Kom precis hem. Harit på knaus och städat. yippie.. verkligen kul efter en daga v städning hemma hos Emma. Å där var det ju inte lite att städa direkt! Tycker så synd om na.. Båda högtalarna är spräckta och det allra värsta upptäckte vi nu på slutet. Hennes DVD är borta! helt totalt gone! vart fan är den? Vi letade i hela huset på alla möjliga och omöjliga ställen! Antingen är det nån som driver med oss, och som har gömt den nånstans (vart nu fan det kan va eftersom vi har letat ÖVERALLT), eller så är det nån jävel som har snott den! Hur kan man gå till en fest och bara snonåt? hur är man funtad då?
Får ja tag i den lilla skiten ska ja strypa han!

För övrigt har denna dag varit en av dom segaste i mitt liv. känns som om den aldrig kommer ta slut... strax börjar matchen också.. kanske ska ta och sätta mig å glutta på den. Det verkar inte som att det blir nån fotbollskväll med tjejerna ikväll iaf. alla är väl så sletna :P

Bilder från festen



Alla ville ju självklart vara med på bild ;P



madde va på G ;P



snyggaste brillorna ever Emma ;P !






madde tyckte det var äckligt när NÅGON inte fällde ner ringen..(!)



vad gör Emma här? :O



Emmas säng var överbelamrad, så hon fick sova nere ;D



bakispizza på gräset utanför Charlies... Alla verkar vara väldigt fascinerade över min pizza ;P



deeeg



Fint väder gör mig alltid glad , trotts feting baksmällan. =)

bakispizza och städning.

Jag och Emma kom nyss tillbaka till henne. Har vart på charlies, det blev till att dela på en bakispizza. Anton, Tim och Birk slaggade ju här inatt så dom gjorde det samma. Satt ute i gräset och käkade pizza. välbehövligt efter en tung natt. Tror knappt att jag har sovit ens en timme inatt! Och stackars lilla malin var ju tvungen att åka ut till skärgården och jobba vid halv nio i morse! Jag lider med henne.

För maddes del blev det istället att åka till akuten i karlskoga! :S hon ramlade typ ner för nån trapp eller nåt så hon hade tydligen stukat ledbandet den stackarn!

Gårdagen var helt okej. Kunde dock ha fått vissa saker ogjorda. Vilka behöver inte kommenteras ;P

Just nu känns det som att hela mitt huvud är gjort av betong eller nåt. Och det känns ju inte direkt bättre av att veta att man snart ska iväg till jobbet och städa! fyfan.. Men det är väl inte mycket att göra åt saken. Jag får väl ta mig i nackskinnet å släpa dit mig helt enkelt!

Ikväll är det final i fotbolls EM. Jag hejjar självklart på spanien!!! Får se om det blir till att fixa en liten deg - fotbollskväll med brudarna =) om vi orkar :P

Bilder från festen kommer snart! // Anna

öööööööörk

ja.. det är allt jag har att säga om mitt tillstånd just nu.


Hos Emma med brudarna!

Japp nu sitter jag här framför Emmas dator =) Malin håller just på att ta på mascara på andra sidan bordet, Emma sitter på golvet medans Madde gör en fläta i luggen på henne.
För en gångs skull är faktiskt JAG klar först. Helt fantastiskt. Annars brukar det alltid vara jag som är segast =)

Nu är det bara ca 3 h kvar tills folket kommer. Får väl se hur många det blir, och vilka. =) hähä

Är laddad som bara den! snart börjar förfesten, vilket är det jag har längtat mest efter tror jag =) blir till att göra glassdrinkar och smoothies för hela slanten! :D

Dagens "glad - låt"

Riktigt skön låt =)



Finns det nån som inte blir glad av denna ?=D

Morrn!

Idag är det äntligen lördag! Jag har längtat som bara den! =) Nu blir det till att duscha och göra sig iordning och sen bär det av till Emma. där blir det till att bränna skivor, handla och fixa =) Sen ska vi käka på Charlies , Jag , Emma , malin och Madde. "familjen" är ju äntligen samlad igen! :P Efter det börjar förfesten hehe, å sen kommer väl folket! :D

Igår var det också riktigt kul. Madde och Emma kom hit, Malin kunde tyvärr inte komma så det fick bli bara vi tre. Vi hade tänkt att vi skulle kolla på film, men såklart blev det inte av. Vi snackade bara som vanligt ^^ Men det är ju riktigt mysigt det med. fattar bara inte att vi kan ha så mycket att prata om jämt. Samtalsämnena borde väl ta slut snart? :P Riktigt mysigt var det iaf. Vi käkade melon, Vindruvor, färskt bröd, Brie och Parmesanost. Riktigt mumsigt=)


mums! ^^


hetaste brudarna i stan ;P



Maud är världens sötaste unge ! =)



Emma prövade lite nya mer "vågade" frisyrer införmorgondagen. kanske korthårigt!? haha



maud va glad hon!



Tack för en mysig kväll, flickor! <3

Hemma - Spa

kom precis upp från ett låångt, skönt och avslappnande bad =) Riktigt välbehövligt! Jag hade juinget för mig så jag tänkte att det kan ju vara skönt att bara ta hand om sig själv för en gångs skull.
Det blev bubbelbad, badsalt, Doftljus, Ansiktsmask och lugn musik. Riktigt härligt! Att rekomendera till alla er som känner att ni stressar för mycket eller kanske bara har lite tråkigt. En spa - kväll går alltid hem! =)




Djuprengörande ansiktsmask av rosa lera. mmm ;P



Tända ljus och avslappnad musik till bubbelbadet :) sjukt härligt!

Dagens " vill ha"




Vill ha en ny bikini. Vilken av dessa är snyggast?

Horoskop


Nedanstående gäller för dig som är född 1990-07-04:
Ditt födelseår regeras av planeten Merkurius i den 8:de Solcykeln
Ditt födelsetecken står i planethus VIII.

Tur
I spel kan du vara mycket behjälplig av din tur idag. Små som stora vinster kan ramla in om du litar på din intuition.
hm man kanske ska be Erik att tippa åt mig?

Hälsa
Du är väldigt trött när du vaknar och tröttheten följer med dig hela dagen. Försök att gå och lägga dig i tid.
Joo det stämmer ju faktiskt.

Ekonomi
Din ekonomi hade kunnat vara bättre än vad den är. Men idag verkar det inte som det blir några förändringar när det gäller dina pengar.
Fortsätter att vara fattig för tillfället alltså.

Arbete
Alla är inte helt nöjda med dina insatser just nu. När pengar är med i bilden kanske du agerar lite ansvarslöst.
Höh?

Kärlek
En romantisk händelse under senare delen av dagen får dig att tro mer på kärleken än vad du tidigare gjort.
Upp till bevis då.

Relationer
I dina tankar finns just nu vänner som finns på annan ort. Kanske planerar du ett sammanträffande inom en snar framtid.
Ja jo örebroarna skulle ju kanske komma hit nästa vecka? =)


http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

sunshine!!

Äntligen är solen framme! Som man har längtat! Blev faktiskt till att lägga sig utei solstolen och gassa lite förut. Dock blev det ju inte så långvarigt eftersom det blåste så mycket så blev det ju så himla kallt! Vet inte ens om jag hann få nån färg men man kan ju hoppas! =)

Idag har det hunnits med ganska mycket faktisk
t. Har vart ute på en riktig långpromenad med hunden, sen blev det till att sola nån timme. Efter det blev det storstädning i mitt lilla hus, efter det en långdush.. Och nu sitter jag här. =) Inte dåligt för att vara mig =)



mysig skogspromenad =)


Resten av dagen är inte planerad.
Blir kanske till att bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Då blir det ju Party för hela slanten! :D Längtar som bara den!! =)

Hoppas alla får en fortsatt riktigt skön dag! :P // Anna

Dagens "glad - låt"

kommande sommarplågan eller ?! :D



skulle nog kunna tro det faktiskt ;P den e ju bra ju!


DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da box


shopping och målning

Idag Har det hänt en hel del! På förmiddagen var jag med Malin till Karlstad och shoppade. Båda två behövde en ny festklänning att ha till på torsdag! Jag gjorde mina fynd ganska snappt på ginatricot. Två klänningar blev det faktiskt. Kunde inte bestämma vilken som va snyggast och dom va så billiga så ja tänkte att " jag köper båda två" , så så blev det.

Malin däremot hade lite svårt att hitta nån
men efter ett antal affärer så hittade hon faktiskt en jättefin tubklänning på
"wear It Company" skit snygg verkligen!

Här är iaf det jag köpte:


Tre par Hotpants från hm för bara 69 kr.



En svart typ tubklänning. Troligtvis den jag kommer ha på lördag =)



En blårandig tubklänning



hårnålar och en blomma att sätta i håret ^^ plus att jag köpte ett par örhängen.

Resten av dagen har spenderats ute i stugan. Vi håller på att bygga nya gäststugor så jag följde med min bror, pappa och en som heter Anders dit. Hjälpte bland annat till att grundmåla inomhuspanelen. Inte kul direkt men man får ju pengar och det är ju alltid bra :)



Hela den här väggen fick minsann lilla stackars jag måla.




Men det blir iaf ett riktigt bra läge för stugan. Här är utsikten från altanen =)



Ringde också till han Per idag. Det är han som har hand om IFK - stugan. Jag hade ju som plan att hyra den till min 18 års fest. Men just nu är jag lite tveksam. Det kostade nämligen 1000 spänn för en kväll! :S å de e rätt mycket pengar att betala för lilla mig, Fastdet hade ju vart så himla kul! Tänkte ju bjuda hela klassen.. Men vi får väl se vad det blir.. =)


Just nu sitter jag här i mjukisbraller å en gammal t - shirt. Har inte bytt om sen jag målade. Känner mig lite ofräsch. Hade ju vart jäkligt gött med en dusch nu faktiskt =) Och efter det en varm gosig säng!

Natti Natti




Dagens "glad - låt"

Planetens bästa låt!




reagge när den är som bäst!:D

what happens in vegas, moff och deg :P

Ja det var väl ungefär så man kan säga om igår =) Först träffade jag Malin nere på stan, efter en stund dök öven Emma upp. Efter det blev det att åka hem till Malin. Till en början visste vi inte alls vad vi skulle göra men det slutade med att vi köpte oss lite godis var, lite frysta bär och juice, lite annat smått och gott och sen bänkade vi oss framför TV:n med en faktiskt riktigt bra film; What happens in Vegas. Den rekomenderar jag ! lite småtypisk Amerikansk kanske men det är ju så det ska vara;)

I alla fall... kvällen spenderades alltså hos Malin med smoothie, godis och en hel del drinkar =) Eftersom det är fest å lördag så hade vi ju ett lager att ta av =) Riktigt mysigt!! hade ju faktiskt tänkt att försöka komma hem i någorlunda tid den kvällen men självklart blev det till att man kom hem runt tre även denna kväll. Och solen hade liksom alla andra gånger börjat gå upp. Har mött tidningsbudet påväg hem nu två gånger i rad. Han måste fundera på vad fasen jag gör egentligen.



Det är du och jag och shottarna , malin ;P



men drinkar blev det ju också =)


Detta med soluppgång börjar bli en vanlig syn numera ;P



Idag blir det Karlstad med Malin.:D Egentligen har jag väl kanske inte råd, köpte ju nyss en hel del kläder. Men jag måste verkligen ha en festklänning tills på lördag! Tänkte tjuvkika lite på internet också nu å se om jag hittar nåt =) Vill väldigt gärna ha en tubklänning! Får se vad jag hittar =)


// Anna

Godbye sunshine

vad trodde jag egentligen? att det skulle bli en sommardag med sol och värme? okej värme är det ju men vart fan tog solen vägen? Nu har ett fett täcke av dis - moln lagt sig över vår lilla stad och allt är precis som vanligt. Vill att sommaren ska komma hit på riktigt nu! jag vill sola, innan all bränna från Ayia napa försvinner helt och hållet! snyft, Men man kan ju hoppas att solen tittar fram igen NÅN gång!

Just nu sitter jag nere på pappas företag. Städar ju här en gång i veckan, och just nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka. Är en såndär lite konstig stämning här just nu. Pappas arbetskamrat sitter i kontoret brevid, så det är bara han och jag här. Vad ska vi snacka om liksom? Det är ju inte direkt sådär "pinsam tystnad" kanske för vi känner ju ändå varann rätt väl men vi har ju liksom inte nåt å snacka om direkt. En 50-åring och en 17- åring har kanske inte så mycket gemensamt ;P

När golvet snart har torkat så ska jag bara fixa det sista å sen blir det väl att traska hemmåt igen. Ska ju iof snart in till stan igen men man kan ju inte direkt ta med sig hunden ;P

nepp nu måste jag pysa!

//Anna

Godmorning sunshine!

Ja äntligen kan man säga så! Äntligen är det solsken! hoppas, hoppas, hoppas det håller i sig så man kan lägga sig utesen och ge sig på ett försök att få lite färg! :)

Idag är det en ganska fullbokad dag.
Ska snart duscha, sen blir det ut med hunden på promenad, sen tänkte jag väl fösöka hinna sola. Sen måste jag ner till jobbet, sen till stan med Maggan och kanske också Gerd, sen tänkte vi väl hitta på nåt också =) Kom också på att lilla Maud kommer ju hem från Danmark idag ! :D Välkommern hem madde!

Nu börjar det närmasig lördag. Längtar som en liten tok! vill bara dansa dansa dansa;P Men som sagt så längtar jag nog mest till förfesten haha. Så får man lite flashbacks till resan! ;P







<3


finare finns väl inte?




älskar den verkligen. =)

Tråkigt

faan va tråkigt jag haar. vill hitta på nåt.. sitter här just nu å försöker hitta lite bra partymusik men jag har u dom flesta som är rätt ok bra. Väldigt mycket som det ges förslag på på olika forum osv är ju bara typ 7 min långa techno skit - låtar. Man vill väl ha en låt som man kan sjunga med i och dansa till ? inta bara en jädra massa dunka dunka hela tiden?!. Längtar som en galning tills på lördag!! allra mest ser jag nog faktisk fram till förfesten med "filifjonkorna;P"

Men men... det är ju ett tag kvar.. =( va ska jag göra?

Vingåker ch Lager 157

Är nu åter tillbaka i krillehöla. Blev en heldag med kusinen och Elin idag. Riktigt trevligt =) Först skulle vi ju till Vingåker, men eftersom Rikard är från göteborg så visste ju inte han hur man kom dit och jag och Elin har ju så jääkla dåligt lokalsinne båda två så det tog lite tid att hitta dit ;P

Efter många om och men kom vi iaf fram till Vingåkers Outlet. Laddad på att shoppa gick jag glatt in i butiken. ca 1 h senare går jag ut med en butter min i nyllet... Hittade inte ett skit. Fanns ju typ noll och ingenting som var snyggt. Det enda jag köpte var ett 4 -pack ankelstrumpor. kul.. Dom andra hittade minsann men inte jag inte.

Gick efter det in på inredningsbutiken brevid. Också där var det ju outlet priser. Själv köpte jag ingenting men Elin köpte min 18 års present. Som jag alltså vet vad det är och som jag sa att jag önskade mig :P Lite skumt men Elin sa att hon verkligen inte visste vad hon skulle köpa så då kunde jag ju lika gärna välja :P Paketen är till och med inslagna. Haha det kommer bli väldigt intressant att se vad som ligger i dom paketen ;P

Efter det var det dags att åka hem då. Men påväg hem kom vi på att vi kanske skulle ta en sväng till Lager 157 också. Vilket var ett riktigt bra beslut ! Där hade dom mycket mycket mer! Det blev till att det shoppades en hel del ! =) När alla var klara där så bar det tillslut hemmåt igen. Kom hem först vid sju och vi åkte vid halv elva, så det blev en riktig heldag. Fast riktigt trevlig =)


En strandväska köptes det..



en svart kofta var något jag verkligen behövde, eftersom det är något man använder väldigt ofta!



ett vitt linne =) sommrigt


En vit tunika. Något jag letat efter länge!



och till sist en schal =)

Dagens "glad - låt"

måste bara hinna slänga in dagens "glad - låt" också =)




Denna låt är en av dom få som jag aldrig kan lyssna mig trött på! Om och om igen och jag tröttnar aldrig! älskan! ;P
Andreas Johnson - Glorious

Tisdag

Godmorgon! Egentligen borde jag inte sitta här och skriva! Egentligen borde jag skynda iväg och göra mig i ordning, för snart kommer min kusin Rikard och min brors flickvän Elin och hämtar upp mig. Idag bär det nämligen av till vingåker !=) Tänkte att jag skulle försöka hitta något tills på lördag :P Egentligen behöver jag kanskeinte nya kläder men när man ändå har chansen att åka dit så varför inte ;P

Gårdagen var riktigt trevlig =) Började med att jag mötte upp Malin och Emma nere på café Paus. Sen kom även louise efter en stund =) Satt där och degade lite. Sen blev det att göra stan. Det tod ungefär 10 minuter sen hade man gått in i alla värda äffärer.. Kul.. men men... Malin köpte ett par skit fina skor iaf. Är så avundsjuk på na!



världens sötaste louise på Paus ;P



Efter det så blev det att gå hem till malin. Där hamnade vi framför tv:n ett bra tag. Kollade på blue water high ;P Det är ju skit bra =) Sen kom vi efter många om och men fram till att vi skulle laga en middag. Så vi begav oss till maxi och köpte lite proviand. Det blev en köttförspaj. Helt ok god faktiskt. Trots att det var vi som bakade den.;P Självklart blev det efterrätt. Och som dessa glassomaner som vi är så blev det självfallet glass även denna dag.








Runt 11 - 12 åkte louise hem, men jag och Emma stannade ett ganska bra tag. Kom hem efter 2 nångång. Och också denna gång så hade solen börjat gå upp i horisonten ;P Så ska det va när man har sitt livs sista sommarlov=)
Fast vi kom fram till att nästa gång kanske det är lika bra att man slaggar där, så man slipper åka hem överhuvudtaget !=)



solen påväg upp :)

Dagens "glad - låt"

upside down - jack johnson




riktigt mysig =)

Måndag

godmorgon! här är jag åter igen d, framför burken. Men denna dag lär väl inte bli lika illa som igår :P ska ju snart ivägoch hjälpa lilla mormor. Så då sitter jag ju inte här hela förmiddagen =)

Igår var Louise, Emma och Malin här en sväng. Riktigt mysigt. Kändes faktiskt som om att det var jättelängesen vi sågs. trots att det bara var ett par dagar sen. Vi pratade som vanligt om allt man nu kan prata om. Det käkades muffins, dracks saft och lyssnades på åskan =) Jag tycker faktiskt det kan va riktigt mysigt med åska ibland =)



Bestämde oss för att hitta på något även idag. Vet inte riktigt vad det blir men vi får väl se =)

Dåligt väder ute idag med självklart. Ger upp snart! Rånar en bank å flyttar på heltid till sydligare breddgrader. " det kommer bli den varmaste sommaren i sverige på över 100 år! " tjenis säger ja bara!

Brännmärket jag har blir bara värre och värre. Huden har blivit helt skum nu. När jag vaknade i morse hade det blivit äckliga blåsor å grejjer :S kanske borde be nån kolla på det där. Börjar se lite läskigt ut nu!




städning

Kom för ett tag sen hem. Genomvåt och kall, eftersom jag fick cykla hem från knaus i ösregn. vart har sommaren tagit vägen egentligen?

Dagen i det stora hela har varit en enda stor degklump. Vaknade vid halv ett, frukost, satt vi datorn Huuuuur länge som hellst. Sen blev det til att baka lite, hade ju inget annat för mig å en regning dag som denna är ju som gjord att baka på. Det blev iaf äpple och kanelmuffins! Riktigt goda.

Efter det blev det till att dega lite till.
Sen kom mormor och kusin rikard på besök, och då var det ju perfekt at bjuda på muffins och fika lite :P muffinsarna fick et riktigt bra betyg ;P Dom hade iaf ärende hit för att höra om jag kunde hjälpatill å flytta en frys imorn. yippie. Men ja har ju inget annat för mig ändå..

Sen blev det tillslut att masa sig iväg till jobbet.
Men allt funkade bra så det gick ganska fort. Plus att de som jobbar där va ju lediga i fredags så det var lite mindre att städa efter den här veckan =)

Snart kommer Emma och Malin hit :P vet inte vad vi ska hitta på. blir väl till att dega och snacka som vanligt! kanske planera lite inför lördagen :) Lilla madde kunde tyvärr inte komma, hon skulle till malmö imorn så det fårbli en annan dag!


da family ;P <3 ni e snyggast

Dagens

DAGENS VILL HA: Smoothie
DAGENS KLÄDSEL: t-shirt och trosor
DAGENS SMINK: inte sminkad än.
DAGENS FRISYR: sovruffs
DAGENS HÄNDELSE: inte bestämd än. Ska troligtvis till Malin sen iaf =)
DAGENS LÅT: primitives - crash
DAGENS PLANER: deg, deg, städa och träffa kompisarna J
DAGENS SAKNAD: solen, min bror.
DAGENS DUMMASTE: Att havregrynspaketet var sönder så det blev havregryn i hela köket.
DAGENS SJUKA: Min arm
DAGENS DROG: Ananas
DAGENS KRAM: Uteblev.
DAGENS PUSS: uteblev den med
DAGENS KÖP: inte köpt
DAGENS GODIS: finns ju inget
DAGENS HUMÖR: smått uttråkad just nu
DAGENS ORD: Havregryn


Dagens "vill ha"


En tubtopp från forever 21 och ett par jeansshorts från hm

Dagens "glad - låt"

Be yourself - Audioslave




riktigt bra låt om man är som jag och tänker för mycket.


Söndag

Har precis käkat lite frukost. vaknade inte förrän halv ett idag. Kanske inte så konstigt eftersom jag knappt sov något förra natten. Sitter just nu och funderar på vad som kommer att ske idag. Vädret är ju inge bra as usual.. Ska ju städa idag också men det kommer väl antagligen bli somdet brukar att jag flyttar fram det in i det sista så jag inte kommer dit förrän ikväll ändå.

Men idag hoppas jag iaf på att det händer nåt kul =) har ju inte träffat "familjen" på hela TVÅ dagar. Det är ju inte likt oss menar jag ;P Men vi får väl se vad det blir :)



vill ha fint väder!!

Dagens "glad - låt"

All star - smash mouth




riktigt skön låt enligt mig :P blir alltid på gott humör av den! Många känner nog igen den från shrek filmen skulle jag tro! =)
snygg video man hittade till också då menar jag XD


Midsommarfest.

Festen igår blev riktigt riktigt rolig! trotts att jag inte trodde det till en början. Det kom en väldans massa folk, och väldigt blandat folk också för den delen! körde tävlingar, shotbingo, sjöng snapsvisor, badade tunna och dansade som bara den =) Vissa fick kanske lite mycket alkohol märktes det ju dock efter ett tag ;P Från österrike hade det ju tidigare inhandlats 21 flaskor sprit och 6 flak öl så det är ju kanske inte så konstigt att vissa fick lite för mycket av det goda ;P

Riktigt kul iaf, och jäkligt gött med badtunna, dock kan man ju inte säga att vattnet var sådär jättefräscht mot slutet. Fast det var ju inget man tänkte på då ;P Trevligt att återse lite ansikten också. Många av mina bröders kompisar kom ju, vilka vissa av dom inte har träffat mig på många många år. Vilket va riktigt kul, där hade man mycket att prata om. Var också riktigt kul att träffa göteborgarna igen ( mina kusiner från göteborg var med så dom hade med sig några kompisar som man har festat med där nere emellanåt) Riktigt härliga killar. =)

Riktigt riktigt kul iaf och jag hoppas att det blir samma sak nästa år med !






världens skönaste byrokrat - Nenad var ju självklart där :)



spotta rotta tävling




badtunnan var alltid fullpackad =)


dock var det ju inte så skönt att bränna sig på eldgrejjen. Fick världens brännmärke :S

Midsommar.

Sitter här färdig och fit for fight för midsommarfest =) Min brors flickvän kommer snart och hämtar upp mig så åker vi sen. Tyvärr hängde ju som sagt inte Malin och Emma med. tråkigt :/ men det är väl inte så mycket att göra åt saken. Får väl göra det bästa av situationen =) Vädret är lite lurigt men jag hoppas att vi kan klara oss från regn iaf. Solen tittar ju faktiskt fram lite emellanåt. Och det är ju trotts allt ett par mil dit så man kan ju hoppas att vädret är ännu bättre där borta!
Men även om inte vädret är det bästa så tror jag det blir kul ändå. Vi blir ju trotts allt runt 40 pers. Fri alkohol inklusive badtunna =) Det blir nog bra det!



Man kan ju hoppas på att det blir en lika fin kväll som denna ikväll =)

Men nu måste ja springa och packa lite till! hoppas alla får en bar midsommar!

En riktigt skön låt.

hello saferide - the quiz


 

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you’ve cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there’s some things you need to know about me:
I’m weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour’s?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I’m still scared of feet

And if I’d fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you’ve had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you’d rather wish I’d be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I’d fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?


Tänker för mycket.

Ja det kan man fråga sig. Varför tänker ja så jääkla mycket. Önskar fan att jag inte hade nån hjärna ibland. Vill bara kunna släppa allt.. men såklart kan jag inte det.. Det ska bara etsa sig fast på näthinnan hela jävla tiden. Allt skulle ju bli så himla mycket lättare. Eftersom jag vet att jag någonstans tror att något ska funka som jag vet inte ska det. Det är ju omöjligt. Fan, sluta tänk nu Anna. Vill bara gå och gräva ner mig under täcket och aldrig mer komma upp.
Har så himla mycket frågor att få svar på. Men vill ju ändå inte fråga. Kommer väl aldrig att fråga heller för den delen..  varför ska allt vara så jävla svårt och så jävla krångligt hela tiden?  Varför måste det alltid finnas gränser när man önskar så innerligt att det inte skulle finnas det. gah! sluta tänk.

nehepp

ja nu är nog det glada snart helt övergånget till depp. Malin skulle tydligen inte med imorn.. slutar nog med att ingen av dom vågar komma så det blir nog bara jag som får åka imorn. men det är väl inte så mycket att göra. Får väl försöka göra det bästa av situationen och ändå hoppas att gerd vågar. fast det tror jag ju inte men ändå . suck.



här är iaf en bra låt !

Regina spektor - Fidelity

Kollage

sitter just nu å rensar lite i alla bild - mappar. och har nu kommit på vad himla mycket vi har gjort i våra dar! här kommer då ett litet kollage på oss. " familjen" . och många av våra små äventyr vi haft i våra dar! =)

Förjul 06 och 07



Stockholmsresan



Halloweenfest - maskerad


Mopedsemester



Grillning





Skridskor



Skärgårds mys



Emmas 18 års fest






nyår


reagge kväll




snygg träff hos mig :P



picknick


påsk - äggmålning




Rondellsnögubbe




Fest hos AnnaSofia



Picknick och läxläsning




vi är bara bäst helt enkelt =) <3















regn regn regn

ja det är det enda den svenska sommarn består av verkar det som. Ja vill ha soool! blää. okej.. detta kommer bli ett rätt ovärt inlägg. sitter här och funderar på vad som ska göras. vill ut ut ut. men det är kallt blött och regnigt så jag stannar inne ändå. Har dock fått en hel del bra musik nu som tur är!=) Ska också ta mig i kragen snart och ringa till kusinen och höra om man kan få skjuss ut till stugan imorgon. Där vankas nämligen midsommarfest, med gästantal på ca 40 pers. ska bli kul! =) bara att hoppas på att vädret blir bättre! Fast vi har ju ändå såna där partytält eller vad det heter. Och allt blir ju faktiskt vad man gör det till! =)

Tänkte ocksåkika på mitt horroskop :

Kräftan (22/6-22/7)
Kräftan luras. Man tror att en kräfta kryper bakåt, när den i själva verket hela tiden tar sig framåt. En kräfta kan nypa till ordentligt, och den brukar inte se så noga efter vad det är den nyper i, huvudsaken är att det blir märken.

Den är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör den till en tönt. Den skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför den alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.


väldigt uppmuntrande...

snack och turkisk peppar

Kom hem för ett tag sen. Var en sväng hos lilla Maudi. Det var verkligen SKIT längesen jag var där, så det var på tiden! riktigt trevligt var det iaf. Inte för att vi gjorde speciellt mycket, snackade som vanligt en massa. Och det är ju nåt vi är bra på! Madde skulle iväg till Mikaels stuga vid 5 - snåret så då blev det att pallra sig hem igen. Snart blir det väl troligtvis ridning, dock känner jag faktiskt inte ett dugg för det, men man får väl offra sig ;P Är ju trotts allt sista gången inför sommarn! Är ju bara så träligt med vädret!!




du äger min lilla smurfljboll! :D





Ikväll vet jag inte vad det blir riktigt. Får väl se hur det artar sig =)


måste bara tipsa

om lilla Maggans blogg! där hela resedagboken från Ayia napa finns uppdaterad :P


världens bästa bok ;P även om 9:an sitter fel XD





Dagens "glad - låt"

ja i dessa tider i fotbolls em så är det ju verkligen bra att få nån liten uppmuntrande låt ;P å litte reagge går ju alltid hem!! :D



jimmy cliff - I can se clearly now

Hata Ryssland

jaa... fotbollskvällen med brudarna fick ju inget glatt slut direkt, om man ser fotbollsmässigt. Fast som jag sa tidigare så trodde jag ju egentligen att Ryssland skulle vinna. Även om man hoppades på sverige.. Jaa då var det roliga slut då. För det är ju inte alls lika kul å kolla på matcher om inte Sverige är med liksom :P

Kvällen i övrigt va riktigt trevlig! Jag Madde och Malin möttes upp vid coop därvi köpte grönsaker och dipp, och glass :P Sen När vi kommit till malin dök också Emma upp. Hon hade med sig kladdakan som Hon Jag och Maud bakadei tisdags, så det blev en jäkla massa att äta :P Men vafan, det får man ju unna sig ;P

Glassen som vi köpte var ju antingen till för att fira med, eller tröstäta. Och det blev ju det sistnämnda. Så där satt vi i Malins kök å tröståt glass till långt in på natten . Jag kom själv inte hem förrän vid 3 - tiden på natten. Blev sådär så att solen hade börjat gå upp när ja cyklade hemmåt =) Vet egentligen inte vad vi lyckas snacka om så mycket. Tycker att samtalsämnena borde ta slut, men det gör det aldrig :P


laddade som bara den. med flaggor å allt!

med dipp å grönsaker å hele köret..

men matchen gick ju åt skogen.


då blev vi så ledsna..


så det blev att tröstäta glass direkt ur paketet eftersom malin var så ledsen så att hon inte ens orkade diska.. :,(


fast gott var det ju :P


Förutom att fotbollen gick åt skogen så blev det en riktigt riktigt mysig kväll! tack flickor för att ni finns! <3







hemma igen

Ja då var man hemma igen, eller ja.. har ju vart hemma ett tag nu.. vid kl halv fyra åkte jag ner till stan för att möta upp Emma. Där gjorde vi nåra ärenden och gick även runt å kollade i stans storaurval av butiker.. host*


Emma skulle iväg på ridning vid halv sex så vid fem snåret så skilldes vi åt. Jag cyklade hemmåt där en storstädning av mitt lilla hus väntade ( bor i en lillstuga på gården) . Städningen var välbehövlig kan ja lova!! Det är ju inte lätt att komma igång med städningen men när man väl har gjort det så är det så himla skönt! Man får liksom ännu ett problem ur huvet.

Ikväll blir det som sagt fotbollskväll med brudarna. Vart vet jag ännu inte. sitter och diskuterar det med malin för tillfället. Får väl se vart vi hamnar =)





I - landsproblem

kom precis på mig själv att sitta här å tycka att livet är det mest besvärliga som finns, bara för att internet segar och för att jag är sugen på något gott att käka på, men det finns inget hemma. Vilka problem man kan ha ibland alltså. Problem som för oss är enorma men som egentligen bara är gnäll. Alltså såna problem som kallas I - landsproblem. Här är några exempel som man nog är ganska så bekant med... :


  • Stiftet på blyertspennan går av.
  • Nån har gjort en felaktig översättning på någon film från utlandet.
  • Det är alltid reklam samtidigt på alla TV kanaler.
  • Man loggas ut ofrivilligt från msn och man måste vänta i 30 långa sekunder för att återansluta
  • Varmvattnet i kranen är inte tillräckligt varmt, och kallvattnet är inte tillräckligt kallt.
  • Man måste sitta brevid någon på bussen
  • Radiostationen spelar samma låt allt för ofta
  • Det är så himla jobbigt att underhålla solbrännan.
  • Batteriet till mp3:n tar slut när man är halvvägs till skolan.
  • Det är svårt att skriva sms innan nagellacket hunnit torka ordentligt
  • Det går mer än ett bra TV program på TV samtidigt så man får beslutsångest.
  • Man får vänta en stund innan det kommer varmvatten i kranen
  • Sedlarna får inte plats i smart casen
  • Det är bara smulor kvar i chipsskålen så det går inte att dippa
  • Du åt i sängen så det det blev smulor som kliar när du ska sova.

A det är verkligen synd om oss som plågas av dessa problem! Stackars oss! ;P

dagens "glad - låt"

Eftersom jag nu har bestämt mig för attt sluta deppa
för att man är hemma från Ayia napa, så har jag nu kommit fram till att glada låtar är en bra medicin! Ledsna låtar är det värsta man kan lyssna på nu! Så den som känner sig lite halvdeppig tycker jag ska lyssna på denna:





A - punk - Vampire weekend

själv älskar ja den :P blir alltid så glad av den. plus att ja tycker om å kolla på videon ;P

Godmorgon

Satte mig precis vid datorn efter en mumsig frukost =) vaknade inte förränn halv tolv idag , vilket var riktigt skönt med tanke på vad tidigt jag gick upp igår!

Idag blir det att vara med emma på förmiddagen en sväng å sen blir det att kolla fotboll med allihop ! Sverige - Ryssland idag! ryssligt.. ;P ojoj min humor är på topp idag alltså! Men iaf. Tillbaka till fotbollen, det är väl bara att hoppas på att zlatans knä håller . Annars är det klippt! Tror jag iaf. Men nu ska vi vara optimistiska här! jag tippar på 2-1 till sverige. Egentligen tror jag att Ryssland vinner men man kan ju altid hoppas =)

Här i Kristinehamn regnar det såklart idag. Jag som hade hoppats så innerligt på att det skulle va klarblå himmel och sol, så man kunde ge sig på ett tappert försök att få lite färg. Men aa.. det är ju inte så aktuellt idag. Istället blir det nog till att städa rummet, innan mamma får ett nervöst anfall här hemma. stackarn .. hon har det inte lätt alla gånger :P



Hela sverige hoppas på er ikväll så klanta inte bort det nu!

Andra kan ha det värre...

Aa nuär det banne mig slut på deppandet alltså.
Sitter jämt å tänker att det är så jääkla tråkigt här i lilla kristinehamn. Men det finns ju dom som har det värre.


Det finns ju dom vars hemstad är så liten att;

...Sjukhuset kallas "Brittas Grill & Vårdcentral".

...Man fick bredda vägen för att måla dit mittstrecket.

...Brandkåren använder vattenpistoler istället för brandslang.

...Du är tvungen att boka en tid för att kunna stå på parkeringsplatsen.

...Vägarna kan med lätthet saltas med ett vanligt saltkar.

...Under boxningsmatcherna får de kämpande sitta i samma hörn.

...Pelle i nionde klass hade både det bästa och det sämta betyget.

...Kommunfullmäktige är samtidigt polischef och gatsopare.

...Det finns ingen byfåne, alla tre innevånarna turas om.

...Ortsnamnet står på bägge sidor om skylten.

...Pizzerian ägs av en svensk.

är det så illa.. då har man rätt till att deppa!

Picknick i det gröna

Det blev en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans med flickorna. När vi började cykla så hade vi ingen aning om vart vi skulle, tog det lite som det kom sådär =) hamnade längre och längre ut på "landet" :P där vi hittade en mysig liten skogsväg som vi åkte in på. och där hittade vi våran gröna lilla plätt mitt i skogen.

Vi la ut filten och bänkade oss. Riktigt mysigt. Bara softade, käkade naturgodis , och snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord! Riktigt mysigt!




Snart blir det till att möta upp dom igen minsann. Ska möta Emma kvart i åtta och vi ska sen cykla till skärgårn där vi ska möta malin. Idag är det nämligen dags för ett litet kvällsdopp! =) kommer nog bli jäkligt kallt, men va fan .. de e ju sommar! då MÅSTE man bada, vare sig det är kallt eller ej :P

Första lektionen avklarad!

Då var mitt livs första körlektion avklarad då ! var inte så hemskt som man kan tro. Gick helt okej faktiskt. så nu är det väl bara att beställa nya lektioner och börja plugga på teorin! vill ha det där jäkla körkortet så fort som möjligt!

Sitter just nu på pappas jobb. det är meningen att jag ska städa men jag var såklart tvungen till att sätta mig här ett tag :) sitter för tillfället å snackar med lilla Emma.
Vi kom precis fram till att vi idag ska bege oss ut på en picknick i det gröna! det är ju trotts allt helt ok väder idag faktiskt! Malin nappade också och maud vet jag inte än. Man kan ju hoppas :P

Vart vi ska nånstans är inte bestämt :p tänkte att vi skulle singla slant vid varje vägskäl så ser vi vart vi kommer ^^!




Men nu måste jag börja städa! Hoppas alla får en riktigt skön tisdag ! för det är tisdag idag va?

Dagens "vill ha"

måste bara slänga in " dagens vill ha" innan jag skyndar iväg till bilskolan! Önska mig lycka till!



klänning och ett urgulligt halsband från forever 21. Vill så gärna beställa nuu.. men pengar växer ju som sagt inte på träd..

godmorning sunshine...

...önskar jag att jag kunde säga, men nepp! ingen sol här inte!
sommaren har säkert redan varit. Den va den veckan då vi var på cypern, så roligare än såhär blir det väl inte.
Fast nu ska vi tänka positiva tankar här... Försöka i alla fall! :P man kan ju ha fel.

Vaknade ganska nyss och har precis bänkat mig framför datorn. Tänkte sitta här å glo runt lite innan jag gör mig i ordning och beger mig ner till " the big city". Där ska jag nämligen möta upp Carina , som jag ska ha min första körlektion med! Är faktiskt inte så nervös just nu, trots att jag med all rätt borde vara det! men det kommer nog! ;P

Ikväll blir det väl till att vara med flickorna igen :P , jag måste ju verkligen göra någonting varenda dag nu. Annars sitter jag bara hemma och tänker för mycket, Jag har ju en tendens till att lyckas med det.

Jag bara tänker, på allt mellan himmel och jord, bra ibland och kanske mindre bra ibland. oftast lite mindre bra för min del eftersom jag oftast lyckas bli lite smådeprimerad då.. och det är ju något man verkligen inte vill bli! speiellt inte i sommarlovstider!


men om man nu är deprimerad så kan det ju vara bra att lyssna på nån glad - låt! då brukar det ju oftast gå lite lättare! :)




snowstorm - Hon älskar snabbt.

låten som gör mig glad! :D


Ny bloggdesign !

japp här är den då :P den nya outfiten :D tyckte det blev riktigt bra! är så skönt med lite ljusa färger nu! den förra var ju så mörk! och allt detta tack vare Emma Tack till dig alltså!! du är bäst :P

glass i skärren med "familjen"

Kom hem för ett tag sen. Har nämligen varit i skärgården tillsammans med malin och emma. Malin jobbar ju på café pärlan, så efter att emma hade hjälpt till med bloggen ( som ni märker inte är riktigt klar ännu) så tog vi våra små cyklar och begav ossut i det opålitliga vädret till skärgården. Där blev det glass i stora lass för mig och Emma medans vi satt och väntade på att malin skulle få sluta.

Malin slutade äntligen
och det blev till att sitta på bryggan och bara snacka å snacka å snacka :P tills det blev så jäädra kallt så vii va tvugna att åka hemmåt.

en riktigt mysig kväll allt som allt. fast kallt!!!!!



Dagens låt

helt klart den bästa just nu!



så himla skön... kan inte sluta lyssna på den :P

cykelsemester v. 28

kom hem från Louise för ett tag sen och då blev det bestämt! vecka 28 drar vi ! blir en skagern runt på ca 2 - 3 dagar! :D ska bli riktigt kul!! hoppas baraatt inga planer ändras nu, så att nån får jobb eller blir sjuk eller annat störande ! malin förslog att vi skulle åka vättern runt på typ 2 veckor eller nåt men ja tror inte nån va så haj på den idén haha ;)

Just nu sitter jag och käkar lite fruktsallad som består av färsk ananas ( självklart!) , banan och hallon! mums!

om en stund blir det till att åka till emma
. hon har nämligen lovat mig att hjälpa mig med bloggdesignen. ! va ju skit längesen det ändrade sig! och det är ju en del saker som måste bort.. Men iaf.. först ska jag dit och sedan tänkte vi ta oss en cykeltur ut till skärgården och café pärlan där lilla malin jobbar idag =) får se om hon har blivit nåt duktig på att göra glasskulor nudå =)

Övningskörningen vet jag inte ens om den blir av... ´pappa är typi mottala nu eller nåt såhan lär väl inte komma hem än på länge. så aa det får väl gå åt skogen helt enkelt! usch!



världens hetaste maud ;P


och snart ska man till den här snygga lilla ungen :P

godmoorning!

ja inga kalaspuffspaket blev det ju inatt tyvärr, men å andra sidan så fick jag äntligen sova ut! vaknade inte förrän vid halv tolv idag! härligt!

startade dagen med en ordentlig frukost och sedan blev det promenix med hunden. riktigt skönt ute idag med!

snart blire till att åka hem till Louise. Dit kommer också Linnea, Malin, Madde och Emma. Vi ska idag börja planera lite inför cykelsemestern. Kanske inte finns så värst mycket att planera egentligen eftersom vi måste rätta oss efter vädret, men det kan ju vara bra att veta näralla är lediga osv =)

Resten av dagen vet jag inte riktigt hur den är planerad. Fårväl se hur det blir med allt. En sak som är ett måste är iaf att övningsköra med pappa. Det var skit längesen nu och jag ska ju ha min första körlektion imorn! Så då måste manju träna lite innan, så att man inte gör bort sig helt och hållet!


bror johan ringde också precis
och uppmanade mig att gå ut och titta i brevlådan. och där låg det minsann ett litet brev till farmor och farfar på mariebergsvägen ( mamma och pappa alltså) och där i låg det ett litetkort på bäbisen =) dock har den ju intekommit ut än, och ska inte göra på 5 månader till, så det var ju ultraljudsbild såklart =9 men skithäftigt att se! barnetär nu ca 20 cm långt och till 99.9 % en flicka! :D längar som en galning tills den lilla filuren ska komma ut till världen!



saker att göra när man har tråkigt.

jaa..som sagt så klagar mest både jag, Emma och Malin på vad enormt tråkigt det ärhär i stan just nu. Men här hittade jag räddningen! en riktigt smart lista på saker man kan göra när man har tråkigt. Nåt man ska prova?

1.Tapetsera med kvitton
2.Vända bak-och-fram på alla kexchoklad i en affär
3. Knarka banan
4. sluta duscha och äta tvål i stället.
5. bada i spagetti
6.Svara i telefon när det inte ringer
7. Drömma mardrömmar om elaka kalaspuffspaket som tänker ta över jorden
8. Leka enmans kurragömma
9. Äta upp sina matteprov
10. Meta räkor
11.Hångla med sig själv
12.Anordna VM i köttbullar


ja sedär. nu fick man ju en massa inspiration, många smarta idéer där alltså! Nu vet jag vad jag ska ägna mig åtresten av sommarlovet.

men nu ska jag nog ta och gå iväg och lägga mig... kanske drömma om elaka kalapuffspaket, vem vet..

Söndag

självklart så sitter man här igen då. som alltid. Borde egentligen gå å sova nu, men det gååår inte. sitter här å degar som vanligt! har vart en riktigt trevlig dag idag. det startade ju lite trögt men efter många om och men så träffades jag , madde och emma nere vid stationen. Laddade inför en riktigt mega lång promenad! kom dock bara till bror mins hus, där jag skulle hämta en nyckel. sen fastnade vi utanför på asfalten. satt där ett tag och degade, sedan hem till gerd =)

Där bestämdes det självklart att det skulle bli bakning, så vi begav oss till maxi..



maud med sin jobbiga cp - korg.


storhandling blev det minsann :P

det bakades och bakades och här är våran skitsnygga tåårta :P


dock så var den ju inte alls så god som den ser ut här.. borde nog ha haft den i ugnen några timmar till verkade det som. eftersom den typ bara bestod av smet! man fick liksom hälla ner den på tallriken XD. fast det va ju kul å baka den ;P


Efter detta blev det till att åka ivä till städ - jobbet som väntade. bläääääää. tog typ 2,5 timmar. blev inte klar förrän vid 22 tiden! :S och inte nog med det.. jag fick GÅÅ ända från drevsta och hem! stackars mig!



kan ju bara genom denna bilden påvisa hur enormt dött det är i kristinehamn! detta är på dagtid en av kristinehamns mest trafikerade gator... såhär kul är det i den här stan efter tio... bara att inse. kristinehamn är skit just nu!






dagens låt

sitter och laddar ner lite musik för tillfället. vill bara dela med mig av dagens låt:
madonna feat. justin timberlake - 4 minutes!
älskarn ;P






Dagens "vill ha"

Jättefin klänning från forever 21. vill haa!
vill ha detta!. jättefin klänning och ett halsband, båda dessa från forever 21.

godmorgon!

jag önskar att jag kunde säga att det var en pigg och utvilad anna som satt här och skrev idag, men nej minsann.vaknade redan halv nio idag också å kunde inte somna om. även om ja va jättetrött. fattar liksom inte, det måste vara nåt fel på mig... Annars brukar ja ju kunna sova åtminstone till 11..
Fast iof kanske det är bra att jag vaknar tidigt. Då sover man ju inte bort hela sommarlovet :P

Kom precis hem från en skogspromenad med jycken. Riktigt skönt med en promenad faktiskt. Dock är ju inte vädret det bästa... okej det är ju blå himmel och sol ibland men det är ju dom där jäkla molnen som förstör allt :/

Just nu sitter jag och käkar lite färsk ananas och väntar på att nån av "filifjonkorna" ska logga in på msn.Fast dom sover väl båda två så det lär väl ta ett tag :P

dagen idag är inte planerad, det enda jag vet som måste göras är tyvärr jobb, helt fri från jobb är jag ju faktiskt inte. Har ju två städjobb att sköta. Jävligt trist jobb men det är ändå helt OK lön så det är ju det man lever på ! =) och pengar är ju en bristvara för mig nu efter cypern så det är perfekt att få lite lön snart! :P



jag vill ha sommarvärmen hit igen! vart tog den vägen?




man kanske borde råna en bank eller nåt å dra hit i stället.. skulle ju aldrig sitta fel.

varför?

jaa... jag kan då bara fråga mig själv... varför sitter jag här egentligen? är det bara jag som är såndär som verkligen inte kan dra sig från datorn när man väl hamnat här? jag har banne mig suttit här både länge och väl, det är skit varmt här inne, jag är trött som faan å det finns inget att göra. Ändå sitter jag här och slöar runt på massa bloggar tills jag blir alldeles yr i huvet.. vilka problem jag har.. kanske borde ta mig i kragen och sluta skriva detta meningslösa inlägg och gå och lägga mig istället? vore nog rätt smart, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag väl sitta här i minst 10 minuter till.

Jag harju så himla mycket att tänka på för tillfället så ja skulle nog ändå inte somna om ja gick och la mig nu. Fast jag har ju typ alltid en massa att tänka på... ja själv gör så att jag har det. Har hört från flera personer att jag tänker för mycket och det är nog sant. Som nu till exempel. Här delar jag med mig av mina meningslösa tankar till dig.. fast iof så kanske du redan har slutat läsa.. jamenar detta är ju inte direkt nåt intressant. undrar hur man lär sig att sluta tänka.. ? hm. ska tänka på saken. ..

Jag har ont i ögonen också btw. bara så att alla här i världen ska veta att jag har ont i ögonen liksom... Dom håller nog på att bli fyrkantiga av all denna tid framför burken.

nej usch! nu får jag banne mig ta och släpa mig härifrån och lägga mig! jag är fortfarande trött efter tiden i Ayia Napa. Inte så konstigt kanske eftersom vi knappt sov nåt på en hel vecka :P



Fotboll

ja då var man hemma igen då. Har varit hos malin på såkallad fotbollskväll =) var riktigt trevligt trotts att det iof gick åt helskotta med matchen!! :,( men ännu är det ju inte slut som tur är!

Iaf så hade vi bestämt att vi skulle ha en riktig kill - fotbollskväll =) så det blev till att köpa öl och chips å sen bänkasig framför tv:n, laddade inför en riktig monster match. tyvärr blev ju inte så fallet eftersom dom fölorade, plus att ölen smakade skit... fast dricka öl är ju nåt man ska lära sig sådet är väl bara att kämpa på :P


vad skulle vi göra utan vår zlatan?


tidigare delen av dagen har gått åt endast till slapp..
har varit i stugan hela dan och har då bara legat å glassat i solen hela dagen. lite kallt och blåsigt, men med en bra tidning å bra musik i öronen så är går det bra vilket väder det än är :P

Imorn vet jag inte riktigt vad det blir men nåt måste det ju bli :P har ju banne mig sommarlov så nu måste man ju ta vara på varenda minut!:P Har också bestämt att Jag, louise, Linnea, Malin, Emma och madde ska ge oss ut på cykelsemester inom kort. Detta bestämdes typ igår (?) så det är ju inte så mycketinplanerat än, men detska ju garanterat bli av iaf! =P Bara dra iväg vi brudar å tälta ska bli riktigt kul!

ni är dom bästa <3

snart är det 18 års dags också
och då blir det ju röjj :P bara man hittar en bra lokal =) om man inte snor Emmas hus som alla andra gör ;)

Fredag

Hade egentligen tänkt sova ut riktigt ordentligt idag eftersom jag dom senaste dagarna har dragit runt som en zombie. men självklart vaknade jag halv 8 och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här då =) idag blir det nog att ta det lugnt.. ska bli sjönt faktiskt. Tänkte kanske följa med pappsen till stugan på förmiddagen.
sen ikväll får vi se vad det blir. nåt jävligt kul hoppas jag på iaf. Jag hoppas också på att min röst har återhämtat sig tills dess... Jag är ju nämligen MEGA förkyld. Det kan louise och dom andra vittna för. Plus att jag till min stora förskräckelse imorse upptäkte at jag har fått ögoninfektion i andra ögat med!!! så nu kan jag inte ha linser i nåt av ögonen. Vilket kommer bli väldigt jobbigt ikväll! :S det är väl bara att hoppas på att det blir bättre!!

Igår var vi som sagt hos louise och bakade tårta =) det var riktigt trevligt faktiskt=9 bra att jag fick vara medkompisarna så jag fick annat att tänka på ! Iaf så var det jag, Emma, Malin, Linnea, Madde och mikael som var där. och Louise också då :P

Först var det ju meningen att det skulle bli en traditionell jordgubbstårta, nivet en såndär med massa grädde. men et gick inte så bra ;P vi köpte maränger och chocklad också och det blev kaske lite överdrivet av det sistnämda ;) men den va god ! ;P
senare blev det också till att lira lite guitarr hero ;P






och detta är då resultatet av den såkallade jordgubbstårtan ;P usch ;P



sommarlov

life is like a rollercoaster... jag instämmer. denna dag har iaf gått bättre tack vare alla underbara vänner man har! tack för att ni finns ni betyder så mycket! <3

nu är det iaf sommarlov. vilket jag ännu inte har fattat! kommer kanske inte göra det förään det är slut. Det skulle faktiskt inte förvåna mig. Blev ju inte till att få något sommarjobb i år så det bli bara till att lata sig i princip. Ema och madde har ju inte heller nåt å malin har bara strö jobb så det blir väl till att va med dom en hel, hel del i sommar vilket är väldigt bra! annars vet jag inte hur jag skulle klara mig!

snart blir till IKEA med mamma
:) ska bli mycket kul! hoppas på att jag ska kunna tigga till mig nåt =)




sen blir det att uppvakta ett studentbarn och efterdet blir till louise med flickorna och baka jordgubbstårta! mums! :P




......

This is the end you know
the plans we had went all wrong

I can't cry the pain away
I can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side

Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

We all make mistakes and so did I
But I did something I can never turn back right

Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left. It's the end of our time

I can't cry the pain away
I can't find a need to stay


Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Cyprus

hejdå sverige och godmorgon cypern! om ca 1 h åker vi!!! WIIIIIIIIE hejdå !!!

RSS 2.0