Dagens "vill ha"


dagen före dagen! =)

till att börja med så vill jag bara ursäkta för det deppiga tidigare inlägget och vill bara säga det att det inte har med någon annan att göra utan bara mig. om någon skulle börja fundera..

idag är en bättre dag och så var också gårdagen. då var jag i stugan hela dan eftersom jag inte hade nåt att göra i skolan. Italienskan var inställd, sammhällen var meningslös och på naturen skulle vi förbereda oss inför en muntlig redovisning som jag inte ens skulle vara med på.plus att jag faktiskt ärligt talat fortfarande har ont i halsen och ont i örat! men jag få hoppas att det hinner försvinna innan cyprus!!!

en söt voffsi glassar i solen ;P


Idag händer ganska mycket.. Kom nyss hem från en skärgårdstur med robin.. stannade på pärlan och köpte oss en glass i värmen! innan det så var vi nere en sväng på stan. Kollade bland annat en gnutta på fastingen och vi konstaterade att det ju har blivit skit stort! Hela kungsgatan var ju fullpackad av marknadsstånd.
Vi var även inne på intersport där han inhandlade ankelstrumpor :P

nu sitter jag här och ska snart ta en dusch. sen blir det nog lite ombyte och sen skajag nog lägga mig på gräsmattan och steka lite! ;P
sen kommer emma och malin, vi tänkte planera lite inför cyprus. vi ÅKER IMORN! hihi

och ikväll blir det till erik och grilla! ska bli skojj!!

En dag i taget.

Ja det är så du säger att man ska ta det.
Men om man tänker ständigt, 24 timmar om dygnet inför vad som kommer hända..
Tankarna är helt rubbade... Tänker inte på något annat. Ångest och känsla av misslyckande.
Berättade allt för dig, och jag vet att du inte kan göra mycket... du vet ju inte hur det är.
Du förstår ju inte hur det känns. du vet ju inte hur det fungerar.
Det är något som du inte kan förstå.
Det märks ju inte ofta på utsidan... Ibland jätteglad, ibland jätteledsen.
"life is like a rollercoaster" just nu känns det som om det bara går nerför. men det är ju alltid som mörkast före gryningen.. Ett motto man gått efter i flera år nu.
har trott att jag blivit kvitt det flera gånger men plötslig blir det svart och man är tillbaka på ruta ett.
vill bli förstådd för vad det är. men på ett sätt skulle det vara det värsta som skulle hända...
Men jag har berättat allt för dig.. just för dig.. för att jag vet att du finns där. Du kan kanske inte göra mycket och jag vet heller inte om det kommer att bli någon förändring. men du finns där när jag behöver dig.

tack för att du finns.


Älskar dig Robin.

Dagens "vill ha"


godmorgon!

jaa godmorgon godmorgon :D

sitter just nu med en ansiktsmask i hela fejset! vaknade för kanske 2 h sen! annars brukar jag vara ättetrött på morgonen men idag bara flög jag upp ur sängen. kanske är det för att vi ska till karlstad idag, jag malin, emma , steen och louise :P ska inhandla bland annat en bikini! :P

men nu ska jag gå och skölja ur den här masken innan jag torkar bort! ;P

hejsvejjs!!


mitt i city, here we comes ;P

bästa låten just nu!



älskar den ! ;P okej snygga är dom ju inte men älskar den! ;P

the proclamers - 500 miles

Fredag - 10 dagar kvar!..

10 små enstaka dagar kvar... tänk vad tiden går :P snart ligger jag, gerd och maggan på en strand å gassar! D guuud va ja längtar!!! :D


har för övrigt varit en riktigt slapp dag... Började med Italienska, där gjorde vi typ ingenting, ett korsord.. :P sen samhäll och det enda vi gjorde där var nutidskrysset, och sen geografi där jag, annasofia och louise skrev klart våran diskussion i Global Hälsa - grejjen.

Efter det slutade vi, och jag, malin, johannes och emma drog till johanssons för att käka lunch =) Det blidde en kebab alexander:P dock inte så jättegod :/
sen blev det en sväng på stan och som sagt så har vi ju bestämt att vi i sommar, när det är fotbolls em så ska vi bli ena riktiga fotbollsnördar! och här är bildbeviset på att vi är under uppladdning! ;)



Efter stadsrundan blev det tillbaka till skolan där jag och gerd var tvugna att hålla lilla maggan sälskap. Hon håller just nu på att göra prov så vi lovade att stanna tills hon skulle börja så hon slapp sitta aldeles ensammen :P Jag vet inte om hon har slutat nu men jag har en svag känsla över att hon kommer bli lite förvånad sen när hon ska hämta sin cykel! XD



varsågod maggan! ;D

jag hatar skolan!

jaa det gör jag verkligen just nu. Är på sluttampen nu.. och det är verkligen mycket nu! Vi beställde ju en resa till cypern näst sista veckan för att vi trodde att lärarna på denna skola var männskliga individer och att de kunde känna en viss empati för oss elever som har gått ett långt förjävligt läsår.. Med andra ord trodde vi att det skulle vara lugnt dom två sista veckorna men nepp! vi har fått enormt mycket att göra. Och eftersom vi ska till cypern så måste vi göra allt nästa vecka, alltså en vecka innan! nästa vecka kommer att se ut såhär för min del:

tisdag: muntligt engelska nationellt
onsdag: Italienska prov
Torsdag: svenska prov, Matte muntligt, Engelska inlämmning
Fredag: Företagsekonomi prov, Italienska inlämning.

stackars stackars stackars mig!

money money money

vill bara påvisa vad enormt mycket pengar det egentligen har lagts på resan ;P å detta är ju bara gers å maggans (!)

image241

Söndag

idag har det återigen vart en regnig och kall dag. men har ändå hunnit med endel. har bland annat vart på knaus och städat, så nu slipper man ha ångest för det! Jag och robin bakade muffins idag också ;) fast en annan sort idag. det blev Vaniljfyllda hallon och pistage muffins! riktigt spejjsade ;P och riktigt goda! :P

image240

Lördagen

lördagen var riktigt mysig :P först så beställdes ju resan. sedan blev det övningskörning med pappsen :P gick riktigt brafaktiskt! fick - parkerade för första gången, och tro det eller ej så lever både jag och pappa fortfarande:)

På kvällen blev det myspys med älsklingen :) Först bakades det muffins =) riktigt goda blåbär och lime muffins :

image237
mega stora blev dom, och riktigt goda ;P fast man orkade inte äta upp en hel. dom va ju enorma! :O


senare på kvällen så blev det till att fira att älsklingen äntligen hade muckat. det gjordes med en liten romantisk middag;Priktigt riktigt mysigt! ;)

image238

och efterrätt måste man ju ha också ;P Blåbärsmilkshake med riven blockchoklad :P

image239




Fredagen

regnig och kall dag, men helt okej ändå =) sötnosen muckade ju så det fanns ju ingenting att deppa för där inte ;P äntligen, efter 10 månader är han hemma igen! älskar dej sötnosen <3

image234
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


på hålet i skolan så gick jag och johannes och emma hem till henne och hoppade stutsmatta, varbara tvungen att lägga in den här bilden när lilla gerd försöker sopa bort all skit, fastdet går inte så bra för johannes stutsar iväg henne hela tiden ;P haha
image236
haha ;P

Update !

Resan är nu äntligen beställd! :D allt är klappat och klart! den 2:e juni kl 07.50 lyfter planet till Ayia Napa! Wiiie !!! :D:D:D detta menas också med att det endast är 3veckor kvar i skolan till sommarlovet! eftersom vi kommer vara lediga en vecka!

LIVET LEKER !:D

image233

Gladast på planeten!

igår blev dt bekräftat! Ayia Napa here we comes!!! :D:D:D:D!!!
WIIIEEE!! om ca 2 veckor kommer man då befinna sig utom sveriges gränser! sola, bada, dega, njuta och partajjaaaa! :D:D:D:D längtar som aldrig förr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image232

Geografi

jaa nu var det längesen jag bloggade ju!
sitter just nu i en datasal i skolan. sitter och skriver ett arbete om AIDS och HIV. är ett riktigt hemskt ämne att skriva om. Jag tror inte man kan förstå hur enormt många människor det dör i AIDS varje år.
" Antalet AIDS och HIV - smittade har ökat under de senare åren. Siffran på antalet smittade i världen skiljer mellan olika källor men antalet ligger mellan 32 - 40 miljoner människor". Riktigt hemskt!!!

i alla fall... som sagt sitter jag i skolan. Det är äntligen fredag och jag längtar som en liten tok tills denna skoldag är över! för då kommer nämnligen älsklingen äntligen hem! han muckar idag! :D saknar honom som en tok! vi har ju inte fått träffats på två veckor. och han har ju legat inne i 10 månader! men nu är det äntligen slut med det :P

igår var jag , emma och madde hemma hos louise. Vi hade " muffins - bakar - dag" ;D det blev 3 olika sorter! riktigt mumsiga allihop! bilder kommer sen när jag har kommit hem!


image231

Dagens "vill ha"

image227image228image230

Håltimma.

Sitter just nu inne på skolans bibliotek. Ska ju egentligen ha matte just nu, men jaana va sjuk så det blev inget med den saken. OK det är ju väldigt skönt att slippa matten men det är lite jobbigt när det är första lektionen, för nu har man ju gått upp tidigt i onödan.

Idag slutar jag tidigt så efter skolan blir det stugan =) är ju fint väder även idag som tur är ! :) dock lite kyrligt, men bara solen skiner så är jag nöjd! :)

Imorn är det återigen dags för nationellt prov.. Denna gång i engelska. hör- och läsförståelse är det dags för. Vilketr är min svagaste punkt. Men det är väl bara att försöka göra sitt bästa och hoppas på att det går bra! =)

// Anna

House!

Måste bara påpeka att house är den bästa serien i världen! Och nu ärdet slut! iaf för ett tag! och inte ett litet tag heller... ända till HÖSTEN! jag kommer verkligen dö utan House på tisdagar. vad ska man nu se fram emot?? snyft...

image226

Dagens "vill ha"

image223image224
image225 Älskar den rosa färgen på klänningen och halsbandet är å himla gulligt!! vill ha vill ha vill ha! ;P

Långpromenad!

Blev en riktigt hurtig eftermiddag kan jag säga! Började med att jag och Emma gick en promenix runt hembygdsgården och lisas höjd. Sen hörde malin av sig och hon var mycket piggare så hon hakade på hon med :P
Blev en riktig långpromenad! speciellt för mig och Emma eftersom vi redan hade gått rätt långt när vi träffade malin. Gick ända bort till ovanför Anovo och runt! Jag och Emma räknade ut att det tog oss ca 2 h sammanlagt! :O Så duktiga vi är !:P

Efter det åkte jag och Emma ner till "the big city" och inhandlade linsvätska :P och sen bar det iväg till maxi för att köpa lyckopulvret! :P Emma den bortskämda lilla ungen träffade såklart sin pappa och tiggde till sig en Brämhults färskpressad apelsinjuice! jag har aldrig smakat på den men dom jag har snackat med säger att den är grymt god! ;P

image222


Resten av kvällen
ska jag bara ta det lugnt och dega! Jag är helt slut i kroppen efter den där promenaden! ;)

nehepp..

Fick precis reda på att vi tydligen inte alls ska till malin nu helt plötsligt.. hon orkade tydligen inte så det blir bara jag och gerd dåra..

men men.. ska ut och gå nu ! =)

Hos Gerd :P

kom precis hem till lilla gerd:P
tog oss precis lite " lyckopulver" ;)
nu ska vi traska iväg till malin! ska bli kul att se hur hon har det! jag har ju inte varit där sen hon flyttade in :P
Vi ska nämligen ut och "powerwalka" sen ;P

men nu måste vi pysa !

image221

Promenix

Det blev allt en riktig långpromenad denna kväll. Var jätte härligt att bara få gå och rensa huvudet från alla tankar. Pratade med älsklingen hela tiden och det känndes också riktigt skönt. Vi har ju haft så himla mycket att göra dom senaste dagarna så vi har ju knappt hunnit prata med varandra. Men nu har vi iaf pratat mer än vad vi gjort på länge! :P och snart kommer han hem igen! saknar honom så <3

image220
En härlig promenad gjorde susen, så att man fick rensa huvudet
från alla problem och tankar som finns där just nu..

guds gåva till mänskligheten.

jaa det måste den vara! godmorgons apelsinjuice med extra fruktkött! :P det är nog det godaste som finns!:P ville bara påpeka det för alla som är intresserade ;)

Förutom att jag just nu sitter och pimplar juice så har jag precis kommit hem från en teori lektion med Per ute på volvohallen vid drevsta. Och jaa.. Han fick lektionen att vara mycket roligare än vad hon den där andra fick det till iaf! Vi fick lära oss bland annat att kollar kylarvätska, bromsvätska, olja, ljus m.m. :)

Just nu sitter jag och väntar på att få mat!
:O har inte käkat sen skolan! Tänkte plugga lite och sen blir det nog en promenad i sommar solen! :P


image219
apelsinjuice är absolut det bästa :P


dagens "vill ha"


image215
image216
vit och silverrandig bikini från lindex.


Bad day!

vill starta detta inlägg
med att be om ursäkt till alla människor som har befunnit sig i mitt sällskap denna dag. Har åter igen haft en riktigt skit dag. Har vart trött, deprimerad och allmänt sur och grinig på allt och alla!
Skyller på att jag har haft en väldigt dålig dag helt enkelt! bara så alla vet!!

Har även vart en väldigt jobbig dag på det sättet att jag saknar älsklingen något sjukt just nu! vill att han ska vara hemma NU! usch! Det är iaf en väldig tur att han inte har mer än 4 dagar kvar nu på sin lumpperiod! jag hade definitivt dött annars!! Men iaf! jag räknar dagarna till fredag då han äntligen kommer hem för gott!!! ^^ <3

Just nu sitter jag på pappsens jobb.. Har precis städat, har ju det som jobb här för den som inte visste.
Nu är det inte långt kvar tills jag ska möta louise vid korsningen vid biljarden. Vi ska nämligen ut till volvo där vi ska ha bilteori - lektion.  Hittils har vi gått två lektioner, vilka har varit helt meningslösa enligt mig, fast idag kanske det blir lite roligare. Vi har ju Per idag istället för hon den andra, och vi ska ju va i bilhallen istället för i en trist lektionssal, så det blir nog bra!

Är just nu skit hungrig, har inte ätit sen i skolan och det lär inte bli mat för min del på läänge. jag ska ju på kursen innan jag får åka hem och den slutar säkerligen inte förrän mellan halv 8 och 8! usch. min mage kommer vråla efter mat!


image213
Är grymt sugen på lite pasta carbonara just nu! :P

Dagens "vill ha"

image210image211image212

Linnet från forever 21, så ocks halsbandet. shortsen kommer från ellos.se

Att komma i form!


upptäckte idag att imorgon är det exakt 4 veckor kvar till skolavslutningen så nu är det dags att komma i form!
Har varit med Elin hela dagen. Först i stugan, fortsatte sola hela förmiddagen ;P fast ryggen dåra =)
sen bar det iväg in till stan. där hade båda två av oss städjobb som väntade så vi bestämde oss för att vi skulle städa ihop så blev det mycket roligare ! å det blev det faktiskt! :D är ju mycket roligare att ha nån att prata med ;P

Sen var meningen att jag skulle hänga med till galaxen på ett spinningpass men när vi kom dit så var det till vår förvåning stängt! träffade t.om. instruktören påväg tillbaka, som varpåväg dit, och hon visste inte heller att det var stängt. Så iaf. Vi bestämmde att jag skulle hänga med på tisdag istället :P


Istället blev det en 3 kilometare på det nya motionsspåret vid A9! å jag klarade mig runt, trotts att jag inte har sprungit på flera veckor. det va riktigt skönt att komma igång och röra på sig igen. Dock har jag fått ont i halsen igen men det skiter jag i nu! jag MÅSTE börja träna ordentligt nu, inför utlandsresa och beach 08 ;P

Jag och elin ska iaf börja springa ihop nu. vilket är väldigt bra! Det är bara nu ibörjan som det är svårt att komma igång, men har man nån som puschar på en så kommer detta nog att gå vägen! :P schemat ligger iaf på 3 ggr i veckan springning/ spinnig!


önska mig lycka till! ;P



image201

vill också påpeka att godisförbud t.o.m. den 12:e juni är ett faktum ;P

Lördagen var underbar :P

Det är så man kan beskriva lördagen! helt underbar! :P hela förmiddagen blev det till att jag och elin låg i solen och gassade tillsammans med ett gäng skvallertiningar och bra musik på mobilen:P kan inte bli bättre. okej jag brände mig som bara den men det går nog snart bort! :P

Fast på eftermiddagen sattes jag minsann i arbete
. fick måla takfoten på en av de nybyggda stugorna. måla är något jag verkligen hatar eftersom jag ägnade hela förra sommaren åt det görat. men men, vad gör man inte för sina päron? ;)

Till kvällen blev det grillad fläskfilé med klyftpotatis och tsatziki :P å till efterrätt blev det färsk ananas :P MUMS! :P de gillar vi ;)


image197
yes. här är resultatet av min solning :O måste köpa solkräm!!!!!! detta börjar ju bli läskigt vad röd man kan bli! :O

image198
pappsen sitter och griller :P

image199
muffsan degar som vanligt;P

image200
* älskart! ;P *

Dagens "vill ha"

eftersom jag satt och tittade hela eftermiddagen igår på kläder så måste jag bara lägga upp "dagens vill ha" ;P
image192image194image195

En tubtopp är nåt jag MÅSTE ha i sommar!:P, Altt detta kommer såklart ifrån forever21 :P

godmorgon!

lördag idag och det är strålande solsken utan ett moln på himlen!  helt underbart!
en perfekt dag att spendera i sommarstugan :) vill dit nu så jag hinner sola :P jag ska steka hela dagen! så man ska väl inte bli förvånadom jag ser ut som en paprika i  skolan på måndag! ;)

vaknade för en stund sen
och har precis ätit en riktigt god frukost som bestod av kellogs special K red berries, mölk och ett stoort glas godmorgon - juice! :P mums!

Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg. har ingenting alls att pluga på så det är bara att slappna av och koppla bort alla problem som har med skolan att göra!och detska jag verkligen göra. stänga av totalt :P  usch va skönt det ska bli! :P

men nu måste jag gå iväg och borsta tänderna, packa och sen bär det av :P

ha det bra! 
image191
världens mysigaste lilla sommarstuga :P

Sommarkänslor

måste bara påpeka att det som har gett mig allra allra mest sommarkänslor idag är när alla dessa heggar (stavning?) slår ut!  *Älskart!* ;D

image190

Grillat =)

Nu har jag precis kommit hem från en riktigt kul kväll tillsammans med louise, malin och emma! började med att vi träffades vid konsum där vi inhandlade provianten ;P sen ut till skärgården. Va riktigt härligt där ute! där satt vi iaf och grillade och pratade i flera timmar.

När solen hade gått ner så blev det jättekallt direkt så det blev till att cykla hemmåt. Blev dock så att alla fyra fastnade vid statoil där vi skulle skiljas åt, så där stod vi iaf i minst en timme och bara pratade om allt man an tänka sig! Alltså det kan verkligen bli sådär ibland att man har så himla mycket att prata om så tiden bara rinner iväg!

riktigt trevlig kväll iaf! tack för det flickor! :D <3

image186image187image188
Emma Malin Louise :P


image189

sommaaaaaaar! :D

sommarklänning!

neej jag kan verkligen inte sluta kolla på kläder :P det är lifsfarligt att sätta sig och kika runt på såna sidor ;) då kommer man aldrig därifrån sen! hittade iaf en hel del. hittade många fina klänningar på favoritsidan
forever21.com

image182image183image184

vill så himla gärna ha en tubklänning just nu! är helt förälskad i den svart och vitprickiga! alla dessa finns på forever21



dagens "vill ha"

image179image180image181

En färgstark sommarklänning och bikini är precis vad jag behöver just nu!
alltihop hittade jag på ellos.se :P

glass och grilla

Nu har jag precis kommit till pappsens jobb. ska städa :P har ju det som jobb. rätt bra jobb faktiskt . städar en gång i veckan, det tar typ 30 minuter och man får 500 i lön, inte dåligt =)

har precis varit och fikat med malin och emma. det blev en twister för mig:P ja käkar glass typ varenda dag nu, men i det här vädret så går det ju inte att motstå! :O när det ä'r sommar så ska man ju faktiskt käka glass :P

image178



ikväll blir det grillning tillsammans med louise, malin och emma. ska bli riktigt mysigt! får se vilken platts det blir då men det lutar ju åt skärgården. synd bara att det inte är lite varmare så att man kunde bada :P

Men nu måste jag sätta igång med städningen!
//Anna

...........

Fredag idag
har varit en riktigt konstig dag för mig hittils. Är chockad just nu.
Fick för en liten stund reda på ett fruktansvärt hemskt besked och jag vet inte hur jag ska hantera det.
är helt chockad. Att något sådant kunde hända. I ens närhet? Varför?
Fredrik Karlsson, 29 år.. Lärarstuderande på karlstad universitet. Han hade flera av våra , sp2a:s historia lektioner dom senaste veckorna. En riktigt trevlig och ambitiös kille som alla gillade.Iaf. han var en bra kille som var påväg att att bli nåt. och han var riktigt trevlig, snäll och charmig på sitt lilla sätt.  alla tyckte vi om honom.

Idag kom det fruktansvärda beskedet som nog chockade alla i våran klass. Fredrik Karlsson dog i söndags ...
Han föll ihop på ett motionsspår i karlstad, ingen vet ännu dödsorsaken.
Detta är fruktansvärt och jag tror ingen vet hur man ska tackla detta. Jag tänker först och främst på hans flickvänn och familj. hur mår dom nu? vill inte ens behöva tänka på det.

På karlstads universitet tände de idag ett ljus, till minne av Fredrik Karlsson.

nationellt, glass och geografi.

Ja nu är snart skoldagen äntligen slut. Den har inte varit speciellt jobbig men den har varit enormt lång! känns som om den aldrig kommer att ta slut! Först började man dagen med nationellt. Vill bara meddela att det gick käpprätt åt lingonskogen!. Jag som tyckte att jag va så smart igår och att det faktiskt inte skulle bli så himla svårt. Men där hade jag minsann fel! USCH! det var många frågor som jag inte kunde alls. men ja försökte iaf så man får väl hoppas på det bästa.

Efter provet hade vi hål i fyra timmar så jag, Johannes, MAlin, Emma och Madde åkte och köpte glass och avnjöt dessa sedan på en brygga vid gästhamnen. riktigt trevligt =)
image176


Nu har jag geografi med den underbara Birgitta!
gud va ROLIGT! vill bara säga det. Och sen blir det engelska och efter det teori kurs på bilskolan på ca 2 h! men efter det är det ridning,så det finns ju något positivt iaf! :)


// Anna

Godmorgon!

tosdag idag och snart är denna skolvecka slut! =) sen är det bara 5 veckor kvar till sommarlovet! ska bli så himla härligt!

har haft en jättehärli morgon!
trotts att jag var tvungen att gå upp kl 6! skulle nämligen hinna duscha och gå ut med vovven innan det bär av till skolan.
kom nu precis tillbaka efter en skogspromenad och ni skulle bara veta vad härligt det var. Jättefint väder, helt vindstilla på sjön och inte en kotte i sikte :P å bara fågelkvitter! shit va harmoniskt det där lät men det är verkligen vad det är också! =)

image172
älska sommarn!


nepp! nu måste jag iväg och göra mig i ordning och packa mina grejjer för om ca 50 min ska jag sitta i aulan å göra nationellt matte! weii!
// Anna

Dagens "vill ha"

image166image167image168
vill så himla gärna ha en klänning just nu!!

Plugga matte hos Emma

Idag blev det till att plugga matte hemma hos emma. Det var riktigt trevligt idag trotts att vi egentligen inte sågs i ett speciellt roligt syfte, men man får göra det bästa av situationen och det gjorde vi allt ;)

flyttade ut trädgårdsmöblerna i solen, mitt på gräsmattan :P för ingen av oss ville ju varken sitta inne eller i skuggan :P va riktigt mysigt! :D vi pluggade faktiskt riktigt bra! lärde mig en hel del, tack vare lilla smarta Emma :P
Fick också smaka på Ben & Jerry - glass för första gången! och det var verkligen nåt att rekomendera! Riktigt gott! :P
image161

Sen skulle emma iväg till CRK så då begav jag mig hemmåt.
Jag hade ju tänkt att plugga lite själv också nu men om jag känner mig
själv rätt så kommer nog inte den saken att hända;P

image162image163
Emma Alfons :P


Nu kom jag precis hem från en tur till skärgården
tillsammans med mor :P hon orkade inte laga nån mat så det blidde grilled chicken gourmet
på mcdonalds. Jag har ju hört att den ska vara god men den var faktiskt inte
att rekomendera enligt mig. den smakade typ noll och ingenting, plus att kycklingen var helt slajmig.
så nepp, ingen hit för mig inte ;P

Nu hade jag snart tänkt att ta en dusch, lite kroppspeeling kanske å en lugnande ansiktsmask. det är ju aldrig fel ;P

image164

mys i stugan =)

ja, gårdagen blev inte så hemsk mot slutet ändå faktiskt. följde med Erik till stugan där pappa redan var. Jag skulle ju räkna matte och så var det ju bra att följa med dit för då kunde man ju få hjälp av båda två. Visserligen skulle dom jobba med dom nybyggda lillstugorna men dom fanns ju alltid till hands ;)

det blev en helt underbar kväll! spegelblkankt på sjön och inte ett moln i sikte!
Jag har nog aldrig pluggat så lyxigt som då, satt där på bryggan och myste hela kvällen:P

ville verkligen inte
åka hem sen på kvällen. till sommarn ska jag bannemig bosätta mig där! fast det förutsätter ju att det är fint väder och inte blåser, annars är det ju inte så mysigt ;P

image158
var ju tvungen att ta lite bilder ;) ser härligt ut eller hur? :P

image159
älskar att det äntligen börjar bli sommar! =)

image160
körsbärsträdet blommade för fullt ^^

dålig dag.

jaa den härdagen har nog varit den värsta på väldigt länge. det har varit en sån dag när man egentligen inte ens borde ha gått upp ur sängen. ja tror ni fattar vad ja menar.
Egentligen är det ju ingenting som har gått speciellt fel idag. jag har bara mått så himla dåligt, har vart almänt deprimerad och extremt osocial.

just nu vill jag bara att den här dagen ska ta slut så jag kan gå och lägga mig igen. Men istället har jag engelska, italienska och matte att plugga på inför morgondagen. aa.. det här är verkligen inte min dag.

Går också hela tiden och saknar robin. Han åkte liksom igår och jag saknar honom redan som bara den. Jag förstår mig faktiskt inte på mig själv ibland. Han har ju banne mig vartit borta nästan varenda vecka i 10 månader. och nu är det bara 13 dagar kvar. Då borde jag ju vara GLAD. okej det är jag ju självklart men jag borde ju tycka att 13 dagar är ju ingenting eftersom han slutar senå kommer va hemma jämt. och ändå känns 13 dagar som en hel oändlighet nu.

men men.. det är väl bara att stå ut dom sista dagarna. sen är han ju äntligen här hemma igen.


image157



// Anna

sista lediga dagen.

ja. nu är alltså snart den sista lediga dagen slut då.
Det har verkligen gått så himla fort! kan inte fatta att jag inte har vart i skolan sen i onsdags. jaa det är riktigt sorgligt ju.Fast nu är det ju inte så himla många veckor kvar iaf.

Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Började med att jag och robin tog en härlig morgonpromenad ner till kristinehamns bilskola för att betala teorikursen. sen hem igen där vi bakade muffins. ( dom blev totalt misslyckade och inte ens goda, så vi gav allihop till robins familj istället ;P)

sen hoppade vi en massa på stutsmattan som dom har hemma hos robin på innegården. höll på att halvt bryta nacken en gång, fast mot alla odds så överlevde jag ;P

sen blev det en tur till skärgården för att inhandla glass. såklart hamnar vi precis bakom werner och tyskarna!! ja trodde ja skulle dö! Dom pratade en del med robin eftersom dom träffats förut å ja fattade verkligen INGENTING.
usch... ja gillar inte tyskar ;P

Och nu sitter ja här. på pappsens jobb... väntar på att cykla iväg till bilskolan där jag ska träffa linnea och louise.
ska ju nämligen ha teorilektion en ledig dag som denna! taskigt tycker jag! men det är ju skönt att få det gjort ;P

image154



geografi

- I vilka avseenden har ditt valda land bra möjligheter att utveckla en bra levnadsstandard för alla invånare?

- Vad är det som inte fungerar och som därför bör förbättras enligt de fakta du fått fram?

- Kan människorna i ditt land få möjlighet till ett bra liv där FN krav på människors basbehov kan uppfyllas?

japp.. det återstår det att skriva om i mitt HÄRLIGA geografi arbete.
( var bara tvungen att spara det nånstans. det är därför jag skrev in det här ;P )


Linis och tacos =D

Idag är det lördag och det har liksom igår varit en riktig degar dag :)
Först på förmiddagen åkte jag och robin till stugan, där vi fikade och grillade korv tillsammans med mammsen och pappsen. Riktigt mysigt faktiskt, och det blev ju fint väder sen på eftermiddagen trotts allt! =)

Sen blev det iväg och städa på knaus. Men inte alltihop. Det orkades inte med, så jag tar resten imorn ! Ja, jag vet jag är lat men det är ju så jädrans tråkigt! Fast man får ju tänka på att man får betalt och det är ju aldrig fel! :P Speciellt med en resa till cypern inplanerad som man måste spara till! Men nu har jag faktiskt 4500 sparat å så jag är allt en bra bit på vägen. Plus att det kommer dimpa ner en 500 till sen den 10:e :P

Sen efter knaus så blev det tacos ute på alltanen ( stavning? ) i den varma solen! Riktigt mysigt :P
Resten av kvällen är inte planerad å det kan ju faktiskt vara rätt skönt ibland! =) Bör ju egentligen plugga matte men som den ambitiösa och målinriktade människa som jag är så orkar ja inte :O

Förresten så beställdes det idag en tunika från bonaparte! En vit sådan :P Har ju letat efter en så länge utan resultat men nu äntligen hittade jag det perfekta exemplaret ;P

image153

sms - lista

haha! jag var bara tvungen att kopiera detta sedan jag läst på emma och malins bloggar ;P


1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?

Ja jag förstår inte hur det lyckades bli så! :O

Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Fan anna jag har alltså spytt ner hela ditt hus?!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?


Hej! har köpt en box chill out den gula, en flaska tequila samt bubbel!

Vilket sms blev du mest berörd av?

Okej... japp det får det bli!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! :D

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?


Det hade varit roligare, då är det bara att ta en svart eller vit tröja.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?


Var är mina puckar?

Fredag

japp. nu är det fredag. och idag händer nog inget speciellt =) ta det allmänt lugnt å bara dega :P
valborg blev faktiskt riktigt kul, vilket jag först absolut inte trodde att det skulle bli.
Började med att jag, steen, malin och madde åkte hem till louise vid 6 - tiden. Där gjorde vi en massa gottiga glassdrinkar :D sen runt 9 bar det iväg till johannes.Fast där blev det inte så länge. Slutade med att alla hamnade upp hos GH ändå. Hon hade frisknat till så festen blev av ändå =) så kvällen blev riktigt trevlig trots allt!

Snart ska det iväg och handlas för jag och älsklingen ska nämligen baka bullar OCH brownies :P om vi nu orkar ! :P jag är ju nämligen jätteförkyld för tillfället! skit ont i halsen, öronen och huvet. känner mig som en zombie!

image152
men lite bullar å brownisar blir man nog pigg av ;)

// Anna

RSS 2.0