Träning, en medicin för deppighet?

Kan man säga deppighet? depression kanske man ska säga? jaja.. iaf så vill jag bara lägga lite tyngd på det här med träning. Vad jävla bra det är egentligen. Inte bara fysiskt, utan också psykiskt.

Jag och Elin satt och snackade om det där förut. Hur jävla mycket bättre man faktiskt mår av att träna. Jag har verkligen märkt skillnad. Om man ska jämföra med hur jag mår idag och med hur jag mådde för ca ett år sedan. Då tränade jag kanske 1 gång i veckan. Nu tränar jag 3 - 4 ggr i veckan. Och fan va mycket bättre jag mår nu.
Förr så hade jag mycket lättare för att bli ledsen. Jag såg mycket sämre på tillvaron och mitt självförtroende var inte alls på samma höjd som det är nu. Inte utseendemässigt kanske utan personlighetsmässigt. Självkänslan ligger också på en helt annan ribba nu än vad den gjorde förut.

Nu trivs jag verkligen mycket bättre med både mig själv och min omgivning. Jag är mycket gladare, piggare och mina problem, som förut kändes så oändligt stora har faktiskt krympt. Dom är inte sådär megastora och hopplösa som jag en gång tyckte. JAg mår bättre helt enkelt. Har blivit mer positiv och faktiskt mycket starkare. Alla människor har sina svackor och det har jag med. Men jag har lärt mig att hantera livet på ett annat sätt nu. Se saker positivt och inte tappa gnistan. För jag vet ju att allt ordnar sig ändå tillslut. Allt blir vad man gör det till. Och det hjälper ju inte att gå runt och vara ledsen och " deprimerad". Man får helt enkelt lära sig hantera det.

Så det säger jag bara. Träning är jävligt bra. Om man nu är förbannad på något/ någon... Vafan gå iväg och träna, rensa ur hjärnan och få ut dina agressioner genom träningen. Mycket bättre än att sitta hemma och tänka på allt istället. Då blir det bara värre. Så träna på förfan. det gör jag och det ska jag fortsätta med! :)

Spinning och tacowrap

Ja då var den här dagen också slut. Har hunnit med en hel del. Körde första lektionen på håkanssons förut. Gick riktigt bra och gustav som jag körde med va skit bra ju. Nästa lektion blir på måndag.

Efter körlektionen hörde Elin av sig och det blev att bege sig hem till henne. Vad gjorde vi där? puckade oss och kollade på modesidor på nätet ;P som vanligt typ :P och drack kaffe. Jag har fan börjat gilla kaffe nu ju. Jag har inte ens socker i det längre. Förut hade jag tre bitar i jämt.


fan va snygga vi är . jag ser verkligen ut som en hamster här. Fan va snyggt!



Sen blev det hem och byta om sen på spinningpass. Där var också såklart Elin :P och Louise och Anna Sofia också. Sjukt jobbigt idag. Svettades som aldrig förr. Men skönt efterråt.

Efter spinningen blev det först coop med Elin och sen hem till henne och Erik där vi gjorde tacowraps. Mummigt värre =) Lämnade sen cykeln där och fick skjuss av erik hem. Orkade verkligen inte cykla.

Nu ska jag snart krypa till kojs. Dock inte där ute inatt. Jag stannar inne. Inte för att jag tror att den där personen som försökte bryta sig in inatt är så puckad att den gör samma sak. Men ändå.. sover inne inatt så får jag väl flytta ut imorn eller nåt =)

Natt

Den värsta natten!!!

Ja nu ska jag berätta om den värsta natten jag haft tror jag. Eller ja.. den läskigaste iaf. Klockan halv 4 inatt vaknade jag av massa konstiga ljud som kom utifrån. Fattade först ingenting men sen hörde jag att det var någon som höll på vid dörren ( jag bor ju själv ute i en liten stuga på gården). Det var alltså någon där ute som försökte ta sig in i min lilla stuga! Personen höll på med nåt i låset och ryckte i handtaget. JAg blev livrädd och visste inte vad jag skulle göra. Sprang iaf upp ur sängen och ut i hallen och tände taklampan. Personen där ute stannade tvärt upp med det han/hon gjorde och sen hörde jag hur det var nån som sprang därifrån. Så jävla äckligt! Tänk om jag inte hade vaknat. Tänk om nån hade tagit sig in där när jag låg och sov. Fyfan. Och vem kan det ha varit? nån pundare? Eller nån mariebergspatient? Personen måste ju iaf ha trott att det inte bodde nån där.

Sen var jag ju riktigt skärrad. Ringde in till mamma och hon sa till mig att direkt komma in till stora huset. Hon fick öppna fönstret och kolla till mig när jag gick mellan husen. För jag vet ju att personen fanns där någonstans i närheten. Har nog aldrig vart så jäkla rädd. Skyndade som fan från lillstugan till stora huset. Och sov inne inatt. Det tog lite tid att somna eftersom man var så uppjagad. men det va skönt och lugnande att få sova inne iaf. Hoppas verkligen inte att det sker igen. Och jag kommer nog verkligen hålla nån lampa tänd nu under natten ett tag framöver. Åtminstonde i vardagsrummet..

höh?

Hur fan gör grabben?




så jävla grymt. Tänk om man ändå kunde va så grym på å dansa. Fan vilken status man skulle få på statt haha ;D

Äntligen

ja äntligen är snart måndagen över! den värsta dagen. Och en dag närmare helgen =)
Har fått ganmska mycket bra uträttat idag faktiskt, vilket jag inte trodde. började faktiskt skriva på psykologin hör och häpna. Jajjamensan. Skrev typ bara en halv sida iof men ändå :P Sen efter skolan gick jag först och betalade körlektionerna på Kristinehamns och Skrev sen in mig på håkanssons. Fick en körlektion redan imorgon =) snabba puckar.

Har också pluggat en del teori. Fan va duktig jag är asså. helt förvånad över mig själv. Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det nog nanna. Var så jävla trött i skolan idag. Låg på bänken och halvsov typ hela tiden. Plus att jag hade stört ont i huvet hela dan :S hoppas det blir bättre imorn!

GAH

snälla gud. skänk mig en huvudvärkstablett.

Morning morning

sitter i skolan nu. har svenska. Ska söka fakta om författaren Pär Lagerkvist. Ska ha ett 5 min långt föredrag om snubben plus att jag sen ska lämna in ett PM om honom. Fan va kul. Fast det här med att jobba går ju inte sådär superbra kanske. Orkar verkligen inte. Tar och gör det här hemma nån gång sen.

Efter den här lektionen har jag bara 3 kvar och sen slutar jag. Går ju längsta dagen idag. Efter skolan ska jag först betala mina körlektioner och sen ska jag gå iväg till Håkanssons trafikskola och boka nya där. HAr bestämt mig från att byta från kristinehamns till Håkanssons nämligen. Får se om det är bättre. Många säger det nämligen.

Sen blir det spinningpass med Elin :P kl 5 redan så jag tog med mig kläder och sånt hit. Orkar inte åka hem emellan. Sen ikväll blire väl plugg. Måste börja skriva på hemtentan i psykologi. satan i gatan va kul det ska bli!!

sooooooova

jaa. nu ska jag strax gå och borsta tänderna och sen gå å lägga mig.  E sjukt trött ju. Imorn är det skola igen då :( Fyfan. Vill inte. Plus att det är den värsta dagen lektionsmässigt. Fast det är ju skönt att ha den gjord sen.

Var som sagt på spinning förut. och asså de va stört va törstig jag var hela tiden. Fick springa ut mitt i passet och fylla på vattenflaskan igen!  Jag som trodde att jag hade lyckats släcka den där törsten som jag hade imorse. Men uppenbarligen inte. Men skönt med ett spinningpass var det iaf =) Det är ju alltid lika skönt efterråt. Man blir så himla pigg i huvet liksom. Man vaknar till :P  Nytt pass blir det imorn, och på tisdag också =)

När jag hade vart på spinningen åkte jag förbi Lina en sväng. skulle hämta min kvarglömda tröja och den lilla slurken vodka som jag och emma hade kvar. Och jag säger det... Slurk var verkligen rätta ordet. Knappt nåt kvar ju! :S Vi får nog ta och lugna ner oss lite nu, emma =)  Fick också se bilderna från gårdagen som vi hade tagit med jennys kamera. och faan va kul det va :P riktigt störda bilder ;P Lina skulle skicka dom nån dag här så då får jag lägga ut några riktiga pärlor ;P haha

Men nu måste jag sova! natt


Hemma igen

Ja då var jag äntligen hemma. Har vart å jobbat. Inte kul inte kul =( Att städa i 2,5 h en söndag när man dessutom är bakis som fan är ingen höjdare alltså, Men nu har jag det gjort iaf. Skönt att slippa tänka på det =)

Nu har jag precis käkat lite fil med äcklig musli ( hade inget annat som jag orkade göra ) och nu ska jag bara smälta maten lite och sen  vid 5 är det dags för spinning igen. Har längtat hela dan ju =) Är alltid så himla skönt efterråt. Sen ikväll tänkte jag inte göra nåt speciellt. Kanske städa ute hos mig. Det ser fördjävligt ut. Man ser knappt golvet för alla kläder som ligger utspridda.  och idag börjar parlamentet också ju. Inte att förglömma! det måste ses!



?

asså seriöst. är det bara jag som blir SJUKT törstig såhär dagen efter?! sitter med en fet jävla tillbringare å dricker som en kamel!

back in life.

ja då var man här igen.
Söndag morgon. Planetens värsta huvudvärk och trött som fan. Men det är det värt för det va verkligen skit kul igår! :D Förfest hos lina dåra med lite folk. va riktigt kul. Körde lite Öl - spel och annat =). Vi andra hade ju som plan att supa ner LInnéa eftersom det va hennes första kväll på statt. Och Vi lyckades verkligen! lite för mycket tillochmed. Hon mådde verkligen inte bra där ett tag. Det får nog bli lite lugnare för henne nästa helg ;)


Måste bara säga det att Lina hade en SJUKT fin lägenhet ju! så  avundsjuk är ja!

vet inte vad det är men nånting är tydligen JÄVLIGT roligt med tanke på hur fan jag ser ut! X)





naaaw



Emmas jävla blixt gör ju att man ser hur blek som hellst ut!



Skål!!


Sen runt elva begav vi oss mot statt då. Riktigt mycke folk va det, och riktigt kul! en av dom roligaste kvällarna! Sen vid 2 när statt stängde gick vi till torggrillen, skulle på nån efterfest först eller vade va ( ja fattade inte riktigt) och fatta vad som händer! Jag sitter liksom på cykeln ( på mittenstången eftersom det är en herrcykel) och sen bara ramlar jag! Mitt i hela jävla kön! kan det va värre eller? USCH! hoppas inte hela stan kommer ihåg det idag nu bara ;)

Sen bar det av till elin där vi käkade korv ( av nån anledning(?) Och vägen dit vill jag inte prata om. haha hände nåt sjukt som jag nog inte borde skriva. JAg kan bara säga det att jag hoppas att dom inte såg mig och jag hoppas att han inte tror att jag är världens psykopat nu! usch usch usch. haha. Men jävligt kul var det iaf. :P

Kom inte hem förrän halv fem. Då blev det gå å lägga sig direkt. har inte ens tagit ut linserna. Inte så smart kanske, Nu är jag helt röd i ögonen och jag ser liksom som i en dimma,. får nog ta och fixa det där.

Sen blir det knaus, och efter det ett spinningpass på galaxen. ska bli så himla skönt eftersom jag misade passet i fredags!

utgång

sitter här nu och väntar på att nagellacket ska torka. Måste se rätt kul ut när jag sitter och skriver på tangentbordet med världens spretigaste fingrar. men jag FÅR verkligen inte kleta ut det nu. jag brukar alltid lyckas med det nämligen. I övrigt är jag helt klar för en helkväll på krogen =) Tog den rosa klänningen som jag köpte igår. Sitter tajt som fan, känner mig som en korv typ. Men den töjer sig nog snart ;)

Halv 8 ska jag möta maggan å gerd vid coop för att inhandla lite groggvirke. Sen bär det av till Lina. Där är också Liza, A-s, Linnea och Louise.. och kanske nån mer? ska blir skit kul iaf =P

o jävel va klockan va mycke! Hopas alla får en trevlig lördagkväll. det ska fanimejj jag ha iaf ! =D
bajbaj

shopping

Här kommer också lite bilder på det jag köpte i torsdags och igår . Inte allt men endel iaf =)


Vit kofta från vero moda. (Metro här i stan )

En halsduk man fick med koftan.(?) men den va ju snygg den med =)

mycke vitt... Mössa från Indiska


Klänning eller tunika eller vad man nu ska kalla det, från ginatricot.


halsband från gina


och den jag blev absolut nöjdast med =) sportbag från intersport. älskar färgerna!!

Sen köpte jag också ett par leggins, ett par skor, tre par trosor, en Bh, en ögonfransböjare, en rougeborste och ett rosa nagellack som matchar klänningen  . =)

Lördag

blev ett ganska sent inlägg idag. Har inte hunnit blogga än. Först vid elva kollade jag på fotboll med maggan. Varnans - Villastan. Jag trodde faktiskt att villastan skulle vinna mendär hade jag fel. Vi kollade inte hela matchen men när vi åkte så stod det 4 -1 till varnans.


kristinehamns stolthet vet jag väl inte.. :P


Efter matchen övningskörde jag emd pappa en sväng. Tränade parkering. Gick rätt bra. Körde ju inte ihjäl nån iaf ;P Efter det blev det att åka till FAST och städa. Vilket verkligen behövdes. Skönt att ha det gjort. Bara knaus kvar men det tar jag imorn som vanligt :P

Har ju inte heller berättat om gårdagen. Riktigt trevligt =) blev upphämtad av elin runt halv tre då det bar av till Kd. Sprang runt över hela karlstad tycker jag =) men hittade en del fint =) Sen typ vid 6 kom brorsan också. och vi åkte ut till bergvik å kollade lite där också. Där blev det också salladsbuffé på nåt ställe jag inte vet vad det hette. Sen hade ju jag och elin först tänkt gå på krogen. Nöjesfabriken hade ju 18 igår så vi tänkte gå dit. Men ingen av oss orkade. Inte efter en hel dag på stan. Så vid kvart över 8 tog jag bussen hem mot krillehöla.



Vid universitetet hoppade fatemeh på så vi satt å snackade hela vägen hem. Va kul att träffa henne igen. va skit längesen vi pratade =) Väl framme i kristinehamn mötte jag Malin och Emma och vi traskade iväg till nån inflyttningsfest som Erik ville ha med oss på. Men efter att ha kikat in en kortis så bestämde vi oss för att gå igen. Blev nog lite kulturkrock på folk där ;) Istället tog vi en liten spontan insväng på china restaurangen. Vi hade ju inget för oss så vi gick in å beställde oss en varsin efterrätt haha. undrar vad dom tänkte.. men skit samma. det va ju gott iaf ;P




glass med chokladsås :P mmm.. inte speciellt nyttigt kanske men vafan man får la unna sig :P



två söta brudar :)

Nu blire snart släktfika. med farmor och gammelfarmor.
Och sen ska jag iaf ta mig ett varmt mysigt bad. ha både hår och ansiktsinpackning å bara ha det gött å rå om mig själv. sen ikväll blir det utgång med flickorna ! ska bli riktigt kul! :D

pump it rock it

sitter och lyssnar på crazy pipe nu. låten är väl inte så bra egentligen men jag blir iaf sjukt partysugen av den! Längtar tills imorn =)!

Kom precis hem från skolan. borde inte sitta här egentligen. borde göra mig iordning. snart kommer Elin och hämtar upp mig och då bär det av på shoppingrunda i Kd. Trevligt =) egentligen är det inte så mycket jag behöver. en klänning kanske. och en väska. å en sjal =) men jag kommer väl komma på en massa andra saker också. men vi får väl se vad som hittas =)
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Nåt väl iaf. får se vad =)
men nu måste ja börna ! baj

Trött!

sjukt trött..Jag sov ju bara ca 1,5 h inatt! Hatar såna nätter! gick och la mig runt tolv och sen låg jag bara och stirrade i typ 5 h. kunde vrkligen inte sova! hade väl grymt mycket att grubbla på uppenbarligen.  Men inatt blir det nog inte så iaf. Så trött som jag är nu så kommer jag säkert somna innan jag lagt huvet på kudden.

För att tillägga något intressant till detta inlägg så ska jag berätta hur intressant intressanta annas kväll har varit. Det har den faktiskt. Först blev det ju staden med Elin. Köpte en hel del; En kofta, Ett par leggins, En Bh, 3 par trosor, en ögonfransböjare och en rouge borste. Som sagt så är jag jävligt trött så bilder får ni klara er utan.

Efter staden blev det spinningpass på galaxen. Elin tvingade med mig. Ville inte först men hon lyckades övertala mig, vilket var bra. Jag ångrar inte att jag gick. Märker verkligen så väl att jag mår så himla mycket bättre av att röra mig regelbundet. Blir mycket piggare och mycket gladare. Och alla problem som bolmar upp i huvet på mig blir liksom mindre på nåt vis. =)

Efter spinningen blev det hem och duscha sen bar det av till Johannes. Hade ju som sagt Bakardag. Dit kom även Emma, Louise och As. Riktigt trevligt hade vi det iaf =) bakade två sorters muffins. Hallon och vit choklad, och hallon och blåbär. Riktigt goda. Jag erkänner att vi smakade. men det var vi värda =) Trevlig kväll iaf:P


bagarna snygg.


Imorn är det då fredag och då ska dom två sista lektionerna uthärdas. Psykologi (?) och pedagogiskt ledarskap. Sjukt tråkiga bådatvå men man får väl leva på att det är fredag. Och på lördag blir det ju utgång igen =) Ska också ta en svängom till Kd med Elin imorgon. Ska kika lite kläder =) jag har ju redan köpt en hel del men det jag behöver nu är en vinterjacka och en väska. en klänning också kanske =) vi får se vad som hittas!

Köpte en till grejj idag också. ett litet impulsköp sådär. På maxi faktiskt =) Tog en svängom dit förut när vi var hos johannes. Och då hittade jag dom här jättefina =) Bara 199 kr. och att dom e köpta på maxi spelar la ingen roll. dom e ju snygga. Jag är inte så pjoskig med sånt där med märken jag =)



:)

nej nu ska jag fan sova. nanne..



tjong

visst har jag sjukligt bra fantasi vad gäller rubriker?  jajjemensan.
Är hos Elin nu igen då. Det blidde en riktig långrunda på stan. Köpte en hel del grejjor faktiskt. vad det blev och bilder på dessa ting dimper troligtvis in senare. Nu står elin inne på toaletten å sjunger för full hals. Nu blev hon sur för att jag inte sjöng med. ojoj. hon har det inte lätt nej. Om hon bara kunde skynda sig lite den seg snigeln. Ska iväg på spinning snart. Javet.. egentligen är det ridning jag ska på men jag käner verkligen inte för det. vet inte varför men jag ville verkligen verkligen inte dit idag av nån konstig anledning. Men istället för att sitta hemma då och dega mig å feta till mig så bär det istället av på ett spinningpass. Ska bli skönt att få rensa hjärnan lite,

Ikväll blir det att åka till johannes. Våran klass skulle baka fika till våra små ettor och bjuda dom på imorn så vi bestämde att vi skulle ses ett gäng å ha bakardag. Platsen blev då alltså hos Johannes. Av den anledningen att hans päron är på kreta. WOHO röjj party! ;)

men nu ska vi kila! muchi muchi! ( hej på japanska för den som inte vet)

Tjing

morsning korsning! Eller kan man säga så när det inte är morgon? äh.. jaja. tänkte bara meddela det att jag för tillfället befinner mig hos elin. som vanligt ;) Har blivit som en liten familjemedlem här ju.
Slutade tio i elva idag men såklart kom jag inte från skolan förrän typ halv två. Men jag hade ju inget bättre för mig. skulle jag åka hem och sitta och glo framför dumburken istället? nejtack. satte mig istället med johannes och maggan å gerd å lite annat tjafs å babblade tills deras lektion började, Då blev jag själv.. så då åkte jag hit istället då.

Vi ska snart ta och masa oss ner till den stora staden. Jag fick ju lön idag så jag måste bränna lite cash såklart. En ögonfransböjare bland annat och ett par leggins. Åker troligtvis till kd nån dag framöver och handlar det som verkligen behövs, nämligen ett par dojjor!

MEn nu ska jag fläta elin å sen ska vi burna.

hejhej

Yo bro

Lediga dagen snar slut då. attsingens.. Fast då kommer man ju närmare helgen iof =) Eller ja.. ledig och ledig var jag ju inte direkt. Projektarbetsdag. Men det blev ju inte så jättemycke gjort eftersom mödan pödan är på rivieran nu. Undrar vad hon gör... sitter säkert på nån mysig restaurang och avnjuter en skiit god såndär efterrätt med glass, banan och såna där färgglada palmer i... Fyfan va jag vill utomlands..


hoppas att du käkar och solar riktigt ordentligt nu där nere! saknar dig gumma <3 du får käka glass åt mig också!


Har precis kollat på det första avsnittet av
" Oskyldigt dömd" Med Mikael persbrandt. Fan va bra han är asså. Älskarn!. fast han är ju såklart bäst som Gunvald Larsson. Ingen slår Gunvald :)



han e hård... jajjmenn..


Annars idag har jag vart med Elinpelin. Trevligt värre. Kan ju också meddela att det va jäkligt smart att jag va på spinning igår. Har vart onyttig som en liten amöba idag. Först Fikade jag och elin här. Kaffe med glass i opch choklad. Sen fikade vi Muffinsar hos henne. Å sen kom erik hem å då blev det fika igen. Usch usch. Tur att det är ridning imorn. Å spinning på fredag =)


Sen Tog jag å broder mord å ölin en tur ner till The big city. Hittade en skit fin kofta som säkerligen ska inhandlas imorgon. Måste också hitta ett par nya " fest skor". Sen plingade kära kusin rikard och meddelade att han var i staden som alltid sover. Så vi gick hem till mina låtsas päron igen dit sedan då kusinen kom. Var trevligt. Satt å snackade en hel del, gick å shoppade på maski och sen blev det käka krubb. Stekt fläsk och tortelini med spenat. Härlig blandning ;P

maski maski maski..


elin ville inte va med :(


Sen blev det deg i soffan och sen skulle Elin städa. Hon ville tvinga med mig men nejminsann där blev hon besviken. Jag skulle fasiken hem å glutta tv med mina härliga päron jag. Och jaa serien var bra. Men inte den bästa. Det är ju fortfarande House som rular!

Sitter just nu och lyssnar på Timo Räisinään (stavning?) Och blir ju så sjukt danssugen av den! det enda jag tänker på när jag hör den är Emmas 18 års fest. sjukt kul! ser Emma framför mig när vi dansar som fan. ser bara henne och hela resten av världen bara snurrar och snurrar. så kul! =) Längtar sjukt till halloween. hoppas verkligen att festen då blir av!


det bästa minnet man hade från emmas fest var ju absolut du PT. Härlig grabb.. !


Jävla mage!

Varför ska vi tjejer alltid få ta det värsta. har så fruktansvärt jävla fucking ont i magen just nu! Kvinnliga skäl! ska fan göra ett könsbyte! GAH!


Ledig

Onsdag idag och jag är ledig! :D Sitter här med elin för tillfället. vet inte vad det blir att hitta på idag. vi får se.
Vaknade inte förrän kvart över tolv idag. jag brukar aldrig sova så länge! men men. det är ju skönt att sova ut ibland med =) fast ja lär väl inte kunna somna inatt men men..

Gårdagenm var riktigt trevlig. Först blev det ju spinning med Elin, Louise, As och Linnea. Och sen vid halv nio sågs vi utanför charlies, Jag, Malin, Emma, Johannes, As, Linnea och Louise. Vi beställde lite krubb å sen gick vi hem till emma å käkade, Gluttade på Vem kan slå filip och Fredrik, och sen tände vi i öppna spisen och satt där å myste resten av kvällen. Riktigt trevligt =) kom inte hem förräns typ halv två tror jag.



jävligt suddig bild på johannes och linnea


mys framför öppna brasan =) fattades bara varm oboy ;)


mys =)

Tack för en trevlig kväll! :)

Spinning snart

Äntligen är det snart dags för ett spinningpass! va så längesen sist! ska bli skönt att komma igång med träningen igen. man mår ju så mycket bättre! Ska köpa månadskort idag också. Blir dom sista slantarna jag har. men det dimper ju in nya på torsdag så jag överlever nog=)

Ikväll blir det käka på antingen roma eller charlies med Malin, Louise,Emma,Linnea, Anna Sofia, Johannes och kanske mikael och madde, Men vi får se vart det blir. nu är det dags att dra! Ska spinna för kung och fosterland idag! spinna bort alla elaka idioter som sitter fast i mitt huvud just nu! BORT ska dom! 

Tjing!

Dagens "glad - låt"

Time för en glad - låt!




riktigt skön låt. har hört den så många gånger men aldrig tänkt på vilken det var.

Iggy pop - The passenger


Inte en gång till.

nej.. skärpning nu. en sån person är inte ens värd att bli ledsen för. Inte ens värd att ägna tid på. det ska jag inte göra mer heller. inte ens en tanke. Nepp. slut med det.  Inget blir bättre av att man är ledsen. Och jag har ju egentligen inget att vara ledsen för. Bara att skita i och gå vidare. Ägna tid åt dom som verkligen betyder nåt istället.  

Starting from zero got nothing to lose

Tack mamma

.

hur kunde jag vara så jävla dum? så jävla dum i huvet.. så patetisk. trodde på något. Vad trodde jag på? skit. bara skit skit skit.

Måndag

Måndagen avklarad. den värsta dagen. fan va skönt =) Bara 3 dgr kvar den här veckan då eftersom vi är lediga på onsdag. Eller ja... egentligen är det ju PA dag men.. aa vi får väl se hur mycket det blir gjort. Maud den jäveln åker ju till Franska rivieran då så jag kommer ju bli helt själv då i såna fall.. Aja vi får se vad det blir gjort.

Dagen började ju inte på roligaste sätt heller. När klockan var 9 kom jag på att jag inte hade nån cykel. Den står ju hos Erik och Elin. Och svenskan började 20 över. Så ja.. det var väl inte mycket att göra. Har typ aldrig gått så fort ;P Powerwalk till tusen där! men jag hann iaf nästan. inte dåligt det inte.

Fint väder är det idag också. HÄRLIGT! Och nu är redovisningen avklarad också. Gick helt okej. skönt att få det gjort! Sen ikväll blir det nog att ta det lugnt. Ska städa på FAST iof. Men det går ju fort. Får se om det händer nåt mer. Bror och Elin är ju i stan så då vet man ju aldrig vad som kan hända.



känns nästan lite som sommar ute ju. ÄLSKA SOL! vill bara spola tillbaka till sommarn.

sol, kalas och städning

Blev ett evigt bakande idag. Två sorters muffinsar blev det. Hallonmuffins med hackad vit choklad och Chokladmuffins med mars och baileys. =) riktigt goda blev dom så det var uppskattat =P


det blev ett par stycken :P inte så snygga kanske, men det är ju insidan som räknas ;P

Så mycket mer än bakning har det väl inte hunnits med idag. Har vart å städat på knaus som alltid på söndagar. Och sen var Elin och Erik här och åt middag. Antingen är jag där eller så är dom här :P
Har ju vart sjukt fint väder idag också. har ju kännts som sommar nästan! Hoppas verkligen att det håller i sig.

Måndag imorn då. Ny vecka.. inte kul..Men den går väl förhoppningsvis lika fort som dom andra veckorna har gått.
Har redovisning imorn också. I staden och framtiden.. Särskilt förberedda är vi ju inte , men det är väl bara att babbla på, så ordar det sig nog.
Spinning blir det imorn också äntligen!! har inte tränat på två veckor nu eftersom jag har vart så förkyld! Men nu är det dags igen. ÄNTLIGEN. Har kännt mig hur fettig som hellst på sistone. Blir alltid sån när jag inte rör på mig ordentligt, Så det ska bli skönt att köra igång igen. det behövs!

Tänkte förut att jag skulle gå å lägga mig tidigt idag. men som vanligt så lyckas jag inte med den saken. jaja.. Vi får väl se om jag masar mig iväg snart. troligen inte men ändå.

natt




Dagens låt

Hade glömt bort den här låten. Men helt plötsligt dök den upp i huvet på mig. så himla fin är den ju. Tycker denna är mycket finare än den svenska versionen ju.


så fin.

Weeping willows - I give you the morning

Godmorning sunshine!

fatta! solen skiner! halleluja. det har vart rätt fint väder nu ganska länge ju. hoppas det håller i sig. sitter hemma hos erik och elin. känns som om jag typ har flyttat in här eller nåt.

Gårdagen var händelserik kan jag säga. Var ju meningen att vi skulle måla tavlor men så långt kom vi aldrig ;P vi poiade HELA dagen. tränade och tränade och tränade. men nu kan jag göra en butterfly, big butterfly, three beat weave och vändningar. lektion 5 har vi kommit till. tvivlar på att vi kommer längre än så faktiskt.

Sen vid sjutiden åkte vi härifrån hem till mig. där det blev kräftor. med mamma, pappa, erik, elin och Elins föräldrar Anders och Maria. Riktigt trevligt. Sen var det ju meningen att det inte skulle hända så mycket mer men det gick inte så bra. istället blev det att åka på ett litet småkalas i Karlstad hos två som heter Stefan och Sabina. Riktigt kul =) träffade lite skåre - bor igen. Dock pratade vi inte skånsk/danska hela denna kväll som vi gjorde förra ggn :P
Blev iaf att lira lite guitar hero och puffa lite pipa och lite annat =) trevlig kväll iaf.

Kom inte hem till stan förrän halv 4 och då blev det att jag sov här istället. Idag ska det bakas för fullt för vid 4 blire släktkalas. Elin fyllde ju år den 11:e så nu ska hela tjocka släkten bjudas på fika. Blir hallon- och chokladmuffins :P mumma!

och sen nån gång blir det ju städning också men det tar vi når det kommer.

Lördag idag då

Gårdagen var trevlig. Erik och elin kom och hämtade upp mig och sen åkte vi hem till dom, bakade pizza, käkade thai mix och rökte vattenpipa. Sen kom även simon dit. det va han som tipsade mig om glad låten haha :P
Var väl egentligen meningn att vi skulle kolla på film men så blev det aldrig. puffade vattenpipa och letade rolig musik hela kvällen istället. riktigt trevligt iaf =)


Elin maler kaffe på coop. det var kaffe överallt där ett tag !





Jag och elin har också börjat träna på poiningen nu. vi ska ju lära oss. kom till steg två igår. Så nu kan vi typ göra en butterfly haha. bara typ 30 lektioner kvar då. men sen... sen blir det eld å hela baletten minsann  ;P

Idag ska jag och Elin måla tavlor har vi bestämt. vi ska också bygga riktiga pois. eller hur man nu säger poi i plural (?)Och sen  Ikväll kommer Anders, Maria och Elin och Erik hit på kräftskiva. ska bli trevligt =)

Nu blir det dusch för min del :P tjing!



hittad!!

hahaha ja nu är den hittad! den bästa glad - låten! Garanterat! :D sjukt bra! :D




Toy Dolls - Nellie The Elephant!

HAHA vem blir inte glad av denna? :P plus att sångaren e ju sjukt snygg!!

bättre tider

ja nu börjar det bli lite gladare på Anna -  fronten. Mamma kom nyss hem med en trevlig liten överraskning =) En kofta från lindex. Har velat ha den länge och det är precis en sån jag ville ha! :D svart såklart men det är ju typ bara det jag använder :P
tack mamma! :D



Elin ringde nyss och blev precis bjuden till erik och elin på pizza! :P härligt. trisstessen är över. ;P Trodde jag skulle tycka att det skulle bli skönt med en fredag av bara degande och inget att göra men självklart så klarade jag inte det. Räcker med en timme så är jag sjukt uttråkad! Men nu slipper jag sitta här hemma och tråka iaf :P


mmmmmmmmmm


men nu ska jag kila! ciao ciao

Ingen bra dag

Ja Fredag är det idag. jag som brukar vara på högvarv på fredagar... men inte idag. Idag känner jag bara för att gräva ner mig. Började med att jag ställde klockan fel i morse, så första lektionen missades. Sen efter skolan upptäckte jag att jag tydligen hade tappat min cykelnyckel. den satt inte på nyckelknippan. så jag fick GÅ hem.plus att den cykelnyckeln var den enda jag hade eftersom extranyckeln är sönder. Så då måste vi knipsa upp låset. yes..  och skitväder är det också.  Höstångesten börjar komma tillbaka känner jag. panik panik panik.

jag har inget inplanerat för kvällen heller. En del av mig tycker det är skönt men jag börjar redan få uttråkade känslor.



orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte.

Dagens låt



This Is The Life - Amy Mcdonald

Riktigt bra. lyssnar på den jämt =)

Torsdag

Ja då var snart även denna dag slut då. började ju emd promenad. Elin kom hit och vi gick riktigt länge. Sen gled vi in på bildarkivet också. fast där fanns det inte mycket vettigt. vet inte hur det ska gå med det där arbetet alltså. aja. skit samma. det får bli som det blir.


Elin hittade en lurvig larv som hon tog upp och skulle klappa. (?)


hon slängde honom i vattnet, men se det gick jag inte med på. så det blev "Projekt rädda larven!" och jag lyckades ju :P


höstbilden skulle tagas också enligt elin. ser ut som blääjj men men..


Sen vid två kom mormor och hämta upp mig, då blev det att åka ut till stugan. Klippa gräs och plocka in möbler å annat töligt. men jag fick allt " en litten slant som tack" så det var det värt :)

Väl hemkommen till storstan igen blev det iväg till stallet med Linnea och Sophie. Ingen kul lektion dock :/ det gick ju bra och så men det är instruktören jag inte gillar, inte Linnea heller.. så funderar på å byta. Jag vill ju som sagt ha Ann - Louise igen! hon är ju bäst!.

Nu är Erik och Elin här. Skönt att ha dom flängandes här igen =) var ju så tomt när dom var borta. Men nu är det som det ska :P

Ledig

har nyss satt i mig en god frukost. nu blir det snart en dusch, efter det promenad med hunden och förhoppningsvis hakar Elin på. sen bildarkivet med maud. Måste hitta lite gamla bilder till vårat arbete i staden och framtiden. Sen vid två bär det av med mormor till stugan. Lovade att klippa gräset.  och det kan man ju ofra sig att göra. En 80 bastig liten gumma ska ju inte behöva göra det. Även om hon är en powertant ;P


sötmormor :)


Ikväll blir det väl ridning då. Med Kristina :( usch.. jag gillar na inte. men men.. vi får väl se vad det blir med allt. har stor lust att byta ridgrupp. men men vi får se. nu väntar duschen! tjing!

Dagens " vill ha"





Tunika , kofta - ellos.se
halsband , örhängen - forever21
skor - dinsko



..



I'm always told to be the dreamer kind
Wake up one morning and your dreams are life
Never let them bring me down
Never let them tear me down
Yes I'm happy t
o be by myself
I don't need no-one else


HAHA

vill bara föreviga detta fantastiska ögonblick från gårdagen




sjukt bra låt! ;D

onsdag

halva veckan har gått. Och imorn är vi lediga. GÖTT! har bara 2 lektioner kvar på hela veckan =) slutade 20 över 2 idag. då bar det av direkt hem till erik och elin :) dom är ju som sagt hemkomna nu efter sin resa. Dom verkar ha flängt runt en hel del! Venedig > split > Dubrovnic > Brighton > London. Och säkert några fler ställen också. Jag vill också ut och resa!! riktigt bruna var dom också dom små skitarna! :/
En liten present fick jag också! :) en klocka:P jättefin var den. och jag behövde faktiskt en. =) Tack Elin! :D




Sen kom moder jord och hämtade upp mig. blev handling och sen till charlies och köpa kycklingsallad :P mumma. Haha han som har stället vet liksom vad jag ska ha jämt. " En kycklingsallade med rhode island sås?" " jepp"  ;P


mumma!

Resten av kvällen blir väl inte så händelserik. men det kan va skönt det med ibland.

Dagens låt.

kan bara inte sluta lyssna på den. har haft den på hjärnan hela tiden i snart en vecka!




Blow my mind

Höstkallt!

Ja fyfan va kallt det ska vara! :( usch. sitter just nu med en stor kopp te och en yllefilt och försöker värma upp min nerkylda kropp. Kom nyss hem från stugan. Jag och mamma tog oss en tur ner för att se hur det gick för pappsen. Farmor och farfar var där också så såklart fick man lite av farmlrs mumisga rulltårta.=) kan va riktigt bra med farmorar ibland ;P

Dock hände också nåt hemskt. Jag gillar inte min hund för tillfället!=( Farmor kom in förut och berättade att hon hade hört en massa pip och ljud från några buskar, och det visade sig att Nellie hade bitit ihjäl en liten harunge!! fyfaan! De va ju bara en liten bebis ju! och stackars harmamman :( usch.. dumma hund. Hon har aldrig haft ihjäl nåt å nu har hon minsann gått å blivit barnamördare. USCH!


Ja det kunde man ju inte tro. en mördare har du blivit. usch


Annars har det för övrigt vart en bra dag. Bara två lektioner, för den sista blev inte av. istället var vi på folkets hus och kollade på " debattboxning" . Det var väl inget vidare värst kan jag ju säga. Dogge doggelito var där som dommare. GUDARS va ballt! nä men det va väl det som drog dit folk kan jag tro. ;P ganska slapp dag iaf med andra ord så man ska väl inte klaga :P NU väntar jag på mat och sen blir det nog ett varmt bad! det behövs!

tre snygga aschlen påväg te folkets hus.



dags att sova

onödigt inlägg igen. Men jag har tråkigt.. Håller på att klia ut ögat på mig själv. Ena linsen har skavt exakt HELA dagen. jätteskönt verkligen. Men vad gör man inte för att slippa glajjer. Hörde en kompis som hade månadslinser som satt i konstant hela månaden!såna skulle man ha! Men dom kostade väl multum kan jag tänka mig.


skulle va kul att pröva färgade linser igen nån gång. prövade ju det ett tag i högstadiet. riktigt kul var det :) hade bruna då. typ som den längst ner till höger. skulle vilja pröva aqua eller typ jade green. skulle va lite ballt :P


Tisdag imorn då. Hatar tisdagar :( men får väl tänka på att det bara är 4 dgr kvar till helgen. Blir troligtvis ingen utgång ändå. men det gör mig faktiskt inget. har vart ute typ varenda helg nu på sistone. kan ju va skönt att bara ta det lugnt ibland. plus att man sparar pengar.

Imorn kommer äntligen Erik och Elin hem. Har saknat dom båda två. är så tomt och tråkigt här när dom inte flänger runt överallt. Dom kommer väl antagligen var hur bruna som hellst efter nästan 3 veckor i solen :( suck. jag vill också utomlands!!




hit ska jag banne mig flytta. fan va gött det skulle va !

Dagens " vill ha"





jeanskjol, halsband - forever21
top, tröja, sjal, mössa - hm
skor - skopunkten

Lång dag

Kom precis hem faktiskt. Åkte halv nio imorse och kom hem halv nio på kvällen. lång dag med andra ord. Men trevlig =) Direkt efter skolan åkte jag hem till Emma där det bakades ( som vanligt ;P) Brownies blev det! Fast dom blev inte sådär kletigt goda som vi hade tänkt oss.. men men :P
Emmas pappa är ju i norge så han hade stängt av värmen så det var lite småkyligt där inne. 16 grader med andra ord .. haha så vi kokade oss lite te och satte oss senmed filtar och nybakade brownies i soffan å gluttade lite tv å myste =) trevligt.



Sen var det dags för mig att åka och städa. Åter igen. Men gick fort den här gången.  Dock hände något  mindre trevligt. det var tydligen nåt fel på kranarna. så när jag skulle fylla skurhinken med vatten så sprutade det som fan och jag fick brunt snuskigt vatten i hela ansiktet, Trevligt. Min dag blev underbar med en gång. Men men. sista gången jag städade på det där stället idag så man får väl va glad för det :P

Provade studentmössor idag i skolan. Fan det är ju en hel värld av grejjer och tillbehör man ska välja. Hade en väldig ångest där ett tag för vilken storlek som jag skulle ha. men det blev nog bra tillslut. gick efter mottot; hellre för stort än för litet. så det är väl bara å hoppas på det bästa. =)






ny vecka

ja då lider tillslut söndagen mot sitt slut då. Detta har nog vart en av dom segaste dagarna ja vart med om. sniglat sig fram har den verkligen! Det kanske har märkts med tanke på vilka meningslösa inlägg jag skriver...

Ska nog ta och borsta gaddarna snart å sen krypa till kojs. Är egentligen inte så speciellt trött men jag vet inte annars vad det fnns å göra. tv:n cpar å här har jag inget annat vettigt för mig. Borde egentligen ta och börja läsa den där boken som jag fick av robert. Men den såg så jääävla tråkig ut. så det kommer väl inte bli det lättaste att sätta igång med.

Men men.. nu ska jag sluta meningslösa mig. natt katt

Dagens " vill ha"







jeans , linne, väska - Forever21
sjal, cardigan, mössa - hm

Hungrig!

GE MIG MAT! och en ny dator tack! eller nej förresten. ETT FUNGERANDE JÄVLA BREDBAND! vad är det för månad? jo. September! jag köpte bredbandet i juli och skiten funkar fortfarande inte. för det första så kan jag ju börja med att gnälla på tele2. köp ALDRIG bredband från dom! och för det andra kan jag ju gnälla på min jävla bror!! Puckot har ju slarvat bort alla viktiga papper som man måste ha för att kunna returnera skiten. OCH han är utomlands i 3 veckor så jag måste vänta på att han ska komma hem innan han ens kan börja leta! grr.

liite irriterad för tillfället men det känns ju faktiskt rejält surt när man har en fullt fungerande dator men inte kan använda den. eller jo jag kan ju använda den, men vad ska jag göra utan internet på den? spela harpan? yippiiie! Nej.. snart kommer mongot hem igen å då slår ja fan ihjäl han om han inte hittar grejjorna! då får han betala 180 spänn i månaden åt mig i 2 år framöver då.


KOM HEM!

Knaus

sitter på knaus för tillfället. meningen med att jag är här är ju att jag ska städa. men startsträckan är rätt lång idag märker jag. satte mig vid chefens dator och bloggade lite istället ;P Fast det gör nog inget. han e ju trotts allt min morbror. höhö. nej fyfan va meningslös jag är nu känner jag. borde ta tag i det här nu och sätta igång. Har sjuklig huvudvärk också. och jag känner mig ännu sjukare idag än vad jag gjort tidigare. kanske har feber tillochmed :S usch.

Och imorn är det måndag igen då. fan va helgen går fort alltså! fast det gör
 ju faktiskt veckorna med. och det är väl tur det! ska prova studentmössor imorn!
 veckans höjdpunkt haha :P redan i september får man lite smak av att det faktiskt
inte är så långt kvar tills det är slut! Hans sa i fredags att nu har
 vi faktiskt avverkat mer än en tiondel av läsåret!
 :O ojojoj. hoppas det fortsätter gå såhär snabbt !
 längtar som bara den!!

Dagens låt


Ida Corr Vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It





så bra! :D Får en VERKLIGEN på partyhumör !:P

Söndag

godmorgon. seg idag kan jag lova. blir nog att dricka några koppar kaffe sen! måste vakna till. Har nämligen ett fullspäckat schema framför mig idag. Städning på knaus, städning på Praktikertjänst och städning på FAST. Jävel va kul det ska bli!!Men jag får väl skylla mig själv.

Gårdagen var trevlig =) riktigt kul förfest hos Alina. Var en jädra massa folk där :P Försökte lära mig " turk dansen" men det går verkligen inte. Sara äger fortfarande ! =) Sen blev det statt dåra,. vilket faktiskt blev lite av en besvikelse. var väldigt lite folk och aa.. det va lite segt liksom. Plus att Dj:en var kass! :S Blev att gå hem ganska tidigt. Vilket jag just då inte tyckte var så kul men nu på efterhand så var det faktiskt skönt att komma hem lite tidigare för en gångs skull.. Och nästa helg blir det utgång på allvar igen =) Jag hade ju bestämt för att inte gå ut då men aa. det gick ju inte så bra :P

Nu ska jag ta å göra mig lite kaffe. Okej jag hatar kaffe men jag måste! sen ska jag traska iväg till knaus. Måste ju gå eftersom min cykel står hos alina. blöö... kan ju också tilläga att det är skit väder idag som vanligt. Grått som betong på himlen. Men man ska väl inte förvänta sig så mycket mer...







Dagens låt

Britney spears - Radar



LÖRDAG

morrsning! Blev ett sent inlägg idag. Har inte hunnit blogga något, har nämligen vart med päronen till stugan idag. Har varit ett sånt där litet änglabarn som har hjälpt till att jobba hela dagen minsann =) så duktig så. Målade fönster och dörrlister. blev riktigt fint faktiskt. Ingen kunde ha gjort det bättre :P


sol sol sol!!


blev något så grymt sugen på att bada. varför ska det vara så in i skatans kallt i vattnet?! :(


Nu sak jag väl snart ta och hoppa in i duschen. Tänkte också ta och be mamma kolla det där såret på ryggen, hur det ser ut. För om det ser förjävligt ut så kan jag inte ha typ 95% av det jag har i garderoben på mig ikväll. Då måste jag alltså ha något som täcker såret. Får kanske bli den där rosa klänningen igen då :(  Egentligen har jag verkligen inte råd att gå ut ikväll. Men nästa helg då blir det nog i varjefall ingen utgång för min del. nej det får vara nån måtta på slösandet =)

kan ju också tillägga det att gårdagen inte var nåt vidare värst.
Vi skulle ju ha åkt till gerd å elda i öppna spisen å dricka varm oboy å mysa men det blev istället att vi åkte hem till erik, där det var en massa folk. Var dock inte speciellt kul.. sen åkte vi till ankaret där det ärligt talat sög fjärt. hur dött som hellst ju! nej hade jag fått spola tillbaka så hade jag hellre vart hos Emma faktiskt. men men. vi får hoppas på att det blir kul ikväll istället! :P vilket jag absolut tror att det blir! man får göra det till det bästa :P


Dagens låt

Nationalteatern - ge mig mitt liv.


aldrig mer.

känns inte bra.. vill inte gå tillbaka till det där. kan bara säga det. jag önskar att jag kunde berätta..slippa allt det här. vill bli av det. vill aldrig mer se åt det. men en dag... en dag.. en dag ska det gå att berätta. dags att göra något. dags att bestämma sig. dags att våga. ingen förstår nu. och det begär jag heller inte. Men jag har bestämt mig. jag ska våga. jag kan bara vinna. En dag i taget..



Fredag!

Äntligen fredag äntligen helg! Slutade 12:00 idag men som vanligt så blev det att man fastnade i skolan. Det gör vi ju jämt ;P satt i typ 2 h på våran lilla bänk. haha. Jag, Louise, Emma, Malin, A-s, Linnea och carolina. mycket hade vi att prata om uppenbarligen eftersom vi satt kvar så länge. =)

Ikväll blir det först käka middag hos farmor. mmmm... har sparat mig tills dess :P sen blir det att åka till Emma. Malin kommer också dit. och kanske maud. beror ju på hur hon mår nu. hoppas det är bättre med henne. <3


världens bästa ;) <3


Resterande tid av denna dag fram tills middagen är inte planerad. borde plugga teori så man kanske borde göra det? kan ju va lite smart kanske..

Tråkigt!

ja då var man här igen. Har suttit framför den här burken ett bra tag nu och jag kan bara säga det att jag är sjukt uttråkad nu! Detta kommer alltså inte bli nåt intressant inlägg, förvarnar er bara för det! Sitter bara här och tycker lite allmänt synd om mig själv för att jag är så jävla förkyld och för att jag har så tråkigt. Alltså seriöst nåt har hänt mig, är helt överraktiv. Har stört mycket energi just nu! känner bara för att ge mig ut och springa ! Skulle banne mig kunna springa hur långt som hellst. Men självklart så kan jag ju inte göra det eftersom min hals mördar mig isf.

Istället sitter jag här och lyssnar på en massa musik.
så som tillexempel calibria 2006. Vilket gör en sjukt danssugen :P haha har så mycket energi just nu. skulle nästan kunna ställa mig upp här å hoppa runt till musiken! Är allmänt glad nu också. vilket är jävligt bra iof men lite konstigt eftersom jag inte har nåt speciellt att vara sådär dret glad för ;P Måste ha legat nåt i den där bullen från ejes alltså ;P

Skriver väldigt mycket just nu känner jag. Borde kanske sluta nu. Fast dom flesta har väl redan fattat vilket meningslöst inlägg detta skulle bli så många har nog slutat läsa nu redan ;P Kanske borde leta upp lite ny bra musik? om jag orkar. Är det nån bra film på tv tro? har för mig att det var nåt idag.. hmm.. måste kolla upp det där.

Imorn är det fredag också ju! :O helt stört vad snabbt veckorna går! fattar knappt att det är ny veckla förrän det är fredag ju!har bara två lektioner imorn =) inga fel det inte!  slutar 12 imorn med andra ord :P höhö.

nej usch nu måste jag verkligen sluta skriva. ska gå å snyta mig. bara så alla vet.. är nog planetens snorigaste människa idag. fyfan. nässprays missbrukare JA.


tjing tjong

Händelserik torsdag

Ja, torsdagen blev mer händelserik än vad jag räknat med. Jag hade ju tänkt att bara sitta inne och göra ingenting resten av dagen. Men som vanligt så funkar det inte. Sånt funkar aldrig för mig. Efter bara nån kvart så blir jag jätte uttråkad och måste göra något! =)

Först och främst blev det iaf sjukhusbesök kl 15.15. Igen.. Var ju där imorse också men denna gång i annat syfte. handlade inte om nåt negativt iaf =) Efter det åkte jag och mamsen till stugan och hälsade på pappsen :P Han lever typ därnere nu för tiden. Stugorna är ju fortfarande inte helt klara så han är där och bygger jämt.
Köpte med oss några nybakta bullar från ejes och överraskade honom med =)


Nellie va såklart med och fikade bulle hon med =)


stugorna blir iaf riktigt mysiga :P snart helt färdigt iaf.


Sen blev det hem och handla. Jag hade lovat att göra maten idag så tacos blev det :P självklart.
Sen blev det då hem och laga mat. Kusin Rikard var istan så han kom förbi en sväng. Så då fick jag en hjälpreda till tacosen :P
Riktigt trevligt att träffa honom igen å snacka lite. det va längesen. Eller tja.. vi sågs ju på statt i lördags men jag var väl kanske inte vid mina sinnens fulla bruk vid det tillfället =P Så himla kul att han har flyttat till Kd.När han bodde i gbg så blev det ju inte att man träffades så mycket.. men nu så.. =)



denna filur var alltså här och hälsade på =) trevligt trevligt

Resten av kvällen blir det väl iaf att ta det lugnt. Har inte käkat än, väntar på att pappa ska komma hem nån gång i världshistorien.. Funderar också på om det finns nåt bra på tv ikväll? inte som vanligt antar jag. Kanske ska ladda ner nåt. Frågan är bara vad?



11:e september.

Idag är det 7 år sedan attacken den 11:e september 2001 inträffade. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde kraschade på ett fält i Shankswille


...Totalt dödades 2 986 människor i attackerna...

Idag är en dag att ägna en tanke till alla de som dog i attacken den 11:e september 2001..




Betonghjärna.

jaa jag känner mig sån för tillfället. Fyfan va förkyld man kan va då.. gah! ja vill inte! ja vill bli frisk NU! ja vill ju träna!!

Var på sjukan imorse och tog bort stygnen förresten. Så snart slipper man den där irriterande lappen som man har på ryggen! det kliar inte lika förbannat nu heller. det har väl läkt ihop nu typ helt skulle jag väl tro.

Sitter hemma nu.. har nyss vart ute med hunden och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra.  Någon ridning blir det nog inte för min del i detta tillstånd. Jag vill bli frisk så fort som möjligt så jag vill inte riskera att bli ännu sjukare.
funderar på att göra mig en stor kopp varm oboy och bädda ner mig i soffan. Det skulle ju aldrig sitta fel =) ett bad skulle man ju inte heller tacka nej till. vi får väl se vad det blir.




Kräftans Dags - horoskop

Tur
Idag har du en stor vinstchans men bara på första lotten du köper. Vinner du inget på den är det alltså ingen idé att köpa en till.
Det förefaller som om du just nu har kommit i bättre form. Litet extra motion skadar dock aldrig.

 Ekonomi
Kanske blir resultatet mycket bättre än vad du tänkt dig om du just nu handlar förnuftigt.

Arbete
Du har lätt att överlåta mycket åt slumpen. Inse att du är ute på farliga vägar och tänk om.

 Kärlek
I ditt privatliv svänger det för närvarande en hel del, och du får skäl att ompröva vissa vänskapsrelationer.

 Relationer
En nära vän prioriterar en annan person i stället för att umgås med dig. Du känner dig sviken samtidigt som du känner dig dum som känner så.


 

Vi får väl se om något stämmer... man kanske ska köpa sig en lott?

Sova

Satt nyss å kollade på ett program som handlade om sömn. Va riktigt skumt det där ju. Jag ska verkligen setill att skärpa mig med min sömn framöver iaf. Det var en massa saker som hände om man inte sov bra. Immunförsvaret försämrades, Man löpte större risk för bröstcancer, den intellektuella delen av hjärnan försämrades, med andra ord man blir dummare om man sover dåligt.  Och en sak till. Man blir fetare! Ja kan ni tänka er? inte trodde jag det inte. Det var iaf så att om man sover för lite så får man sedan ett större sug efter snabba kolhydrater. Man äter alltså onyttigare och mer om man sover dåligt. shit pommes.. det kunde man då aldrig tro. Så nu ska jag gå å nanna kudde!




jaa.. så kan man ju också sova..


 night night.!

Shoppiiiing!

Jajjemensan, efter sista lektionen blev det snabbt att cykla hem och sedan åka med mamsen till karstad. Är alltid bäst när man är och shoppar med någon förälder för då kan man alltid tigga till sig nåt extra ;P

Var på jakt efter en höstjacka. Men jag hittade verkligen inte en enda som jag kände att jag ville ha. Letade typ överallt. Så hem fick det alltså inte följa med någon jacka. Köpte istället för jackan en riktigt tjock och mysig tröjja. Tänkte att jag kan ju ha den sålänge så kan jag köpa en mer vinterjacka typ nästa månad eller nåt.

Hittade en hel del annat snyggt också! Det typiska var ju bara att jag inte hade så mycket pengar. Hade jag haft mer pengar skulle det ha blivit proppfullt med kassar i bilen hem ;P men men. Ganska mycket fint och till ett bra pris hittades iaf :P :


trekvarts ärmad top från Ginatricot.



kjol från H&M



Tunika från Ginatricot



sjal från H&M



Kofta från Ginatricot



skor från stadium :P

Hittade en del =) tur bara att mamma sponsrade en hel del ;P så utsvulten som min stackars plånbok är :S

Kungar och drottningar.

godmorning. Sitter just nu i skolan och letar efter fakta om det Danska, Norska och Engelska kungahuset. SJUKT intressant. Längtar tills den här skoldagen är över. Då blir det iväg till kd och shoppa! :D ska köpa en jacka, ett par skor och lite annat behövligt =)

Gårdagen var trevlig =) louise och emma kom ju hem till mig. OCh det bjöds varken på rabarber eller äppelpaj fakltiskt. Blåbärspaj blidde det=) Film blev det dock inget av. som vanligt blev det tilla tt sitta och prata hela kvällen lång istället=) riktigt trevligt iaf :Ptack tjejer <3.



blåbärspaaaaj :P


Dagens Horoskop.



 

 


Tur
Det är nästan orimligt att ständigt ha tur så låt dig inte nedslås om du skulle drabbas av lite otur idag.

Hälsa
Din oro över hälsan kommer att visa sig vara helt onödig. Du är frisk som en nötkärna.

Ekonomi
Du har nu turen med dig i snabba affärer. Men var på din vakt, det kan skifta snabbt i sådana sammanhang.

Arbete
Du kan känna dig osäker på framtiden och din nya anställning. Det finns knappast någon du kan fråga till råds.

Kärlek
Du bör inte vänta längre med att visa de känslor som du hyser för en viss person. Låt dig inte påverkas av andra i det här fallet.

Relationer
Ibland rusar känslorna iväg med dig, och du slänger ur dig ord som du egentligen inte menar. I dag skall du inte glömma att först räkna till tio.


 

åå.. det var ju ett väldigt positivt horoskop menar jag. host.. hoppas på bätttre imorn då ;P

Dagens låt

Den låten som nog faktiskt har spelats allra mest för min del denna sommar! Fattar inte att jag glömt att lägga upp den!!!




ENUR feat natasja calibria 2006

BÄST :D


sunshine!

ja tro det eller ej men SOLEN SKINER! och det är faktiskt ganska varmt tillochmed! helt otroligt!! :D Nu är Anna glad igen =)

Slutade kvart över 2 idag, då var det bråttom hem för att gå ut med hunden. Blev väl inte sådär sjukt glad när man möttes av en härlig spya på mattan i hallen. Tack Nellie. Potatis hade hon käkat iaf. Å gräs.. bara för att poängtera det... Iaf.. det var bara att torka upp å sen ut på promenad. Och nu satte jag mig här för att leta lite recept. Emma och Louise kommer nämligen hit sen och jag lovade att baka nåt. Vad ska det bli då? Rabarber- eller äpplepaj? eller muffins i någon av dessa två former? Lutar åt äppelpaj faktiskt.  Sjukt stora problem jag har. :P


paj eller muffins?

För övrigt har mitt halsont gått ner lite. Var ju i upplösningstillstånd imorse! Vill verkligen inte bli sjuk! Och jag hade ju längtat till spinningen idag. :( usch. Men fick några super-halstabletter av a-s förut, riktigt bra va dom. halsen typ domnade bort :P Starka grejjer ska de va! ;P Hoppas bara nu att jag inte blir mer sjuk! :S

NEJ!

nej nej nej! jag vill inte blir sjuk! faan. vaknade i morse med världens halsont.! JAg som hade hoppats på att jag skulle klara mig. skit. Ingen spinning för mig idag då :/ jag har ju längtat tills dess. Ingen bra start på dagen detta inte.


jag vill inte!!


Ska alldeles strax gå iväg och byta om ioch göra mig iordning. sen är det dags för ännu en dag i skolan :( Regnar inte idag iaf. tur det! hade det gjort det hade jag fan struntat i att gå upp överhuvudtaget! Som ni märker är jag enormt positiv idag. Får väl varna er tjejer så att ni förbereder er på det när ni åker till skolan :P

Men nu måste jag kila. ciao

Vad är det vi äter?

 Tro det eller ej men jag har faktiskt börjat lite med mitt projektarbete nu. Och jag blev bara mer och mer förvånad, äcklad och rädd ju mer jag läste om vad våran mat faktiskt innehåller. Från och med nu ska jag verkligen bli mer uppmärksam på innehållsförteckningen. USCH!



  • Inte Visste jag att Special-K är gjort av vetegroddar som blir preparerade med bensen för att man ska kunna få ut fettet.
  • Inte visste jag att om den blivande mamman äter natriumglutamat ( som bla. Finns i chips)kan barnet få Astma.
  • Inte visste jag att Magnumglassens Vaniljarom kommer från koskit från Texas
  • Inte visste jag att i ”Felix Ketchup utan tillsatt socker!” finns istället för socker sötningsmedlet sukralos. Som i sin tur är ett sötningsmedel som istället höjer konsumentens sötsug ännu mer, så att man istället äter ännu mer sötsaker.
  • Inte visste jag att mat som man ”mikrar” utsätts för allvarliga molekyl skador. Äter man sedan denna mat så kan den ge onormala förändringar i kroppens blod- och immunsystem.
  • inte heller visste jag att natriumglutamat som det stod om tidigare kan ge symtom som; Illamående, huvudvärk, smärta i nacke och bröstkorg, diarréer, halsbränna, rödaktiga utslag, andningssvårigheter, ökad risk för epilepsianfall för epileptiker, stickningar i armar och ben och mycket mer. Vadfan blire liksom?
  • Inte visste jag att framställningsmetoden av margarin är så kemisk att det är tveksamt om margarin ens borde kallas livsmedel.  
  • Inte visste jag att bensin är ett lösningsmedel som används flitigt idag. Bensinrester är inte ovanliga i bland annat ; kokosfett, vetegroddar, frön, färgämnen, proteinprodukter och mjöl.
  • Inte visste jag att vissa färgämnen kan framkalla ADHD symtom. Dessa färgämnen finns främst i kakor, godis och glass. Dessa färgämnen kan även orsaka cancer, allergiska reaktioner, täppt näsa, sömnlöshet och allvarliga beteendeförändringar, främst hos barn.
  • Inte visste jag att energidrycker ofta innehåller syntetiskt koffein som stör våran celldelning så att kroppen tar sin energi från immunförsvaret.

jag säger bara HJÄLP! vad ska man käka egentligen? ska man gå ut i skogen å skjuta en älg å käka istället eller finns det tillsattser i den med? jamenar den kanske  har käkat ett besprutat äpple lr nåt.

Dagens

DAGENS VILL HA: sommar , sol och värme
DAGENS KLÄDSEL: Jeans ( för en gångs skull :P ) svart linne, grå huvtröja.
DAGENS FRISYR: Fläta
DAGENS PLANER: absolut noll och ingenting. Sova.
DAGENS SAKNAD: Elin
DAGENS DUMMASTE: Mina trasiga skor
DAGENS MISSLYCKANDE: Skolan
DAGENS DROG: Juice
DAGENS KÖP: luft
DAGENS GODIS: noll
DAGENS HUMÖR: Ledsen och förbannad
DAGENS CITAT: "det är alltid som mörkast före gryningen"
DAGENS ROLIGASTE: det underbara fantastiska JÄVLA regnet!

äntligen

Ja då var äntligen städningen avklarad också. Kom hem för ett tag sen... men det var inte så jobbigt idag faktiskt. Tog en promenad dit. Kunde ha fått skjuss men ja kände att jag ville gå. behövde rensa huvet lite..  Nu funderar jag på vad jag ska göra.. kanske borde satsa på att gå å lägga sig tidigt idag. Får väl se om jag lyckas eller inte.antagligen inte. men man kan ju hoppas :P

Tisdag imorgon då. Hoppas den dagen går fort. Och onsdag torsdag och fredag med.  BLÄ. aja.. bara att hålla ut..

Dagens " vill ha"



          


shorts, örhängen, halsband - forever21
tröja - hm
skor - skopunkten


Dagens " glad - låt"

vem blir inte glad av denna?:P




queen - dont stop me now

Vill ha sommar!!!!

FAN va jag hatar det där jäävla regnet! vafan har solen försvunnit för alltid eller? har ju regnat nästan varenda dag nu i flera veckor. gaah. jag hatart! snart rånar jag en bank å drar till caribien! Står inte ut med detta längre till. Var ju nära till upplösningstillstånd imorse när jag tittade ut och såg att det återigen regnade! :(


vill ha tillbaka sommarn. spola tillbaka..


Kom för övrigt hem från skolan ganska nyss. skönt att ha den värsta dagen avklarad. Å nu bara 4 dgr til helg! kommer hålla på å räkna ner såhär hela detta år känner jag. är verkligen stört skoltrött just nu. det GÅR inte att koncentrera sig på lektionerna. Vill bara bort från den här hålan! :( och livet blir ju som sagt inte roligare av att detta jävla regn!

Funderar på att ta mig ett bad. Sen ska jag ner till stan och jobba. kul.. men man får tänka på pengarna. resten av kvällen är inget inplanerat.vi får väl se. Kanske skulle ta och börja med PA:t? men aa. jag känner ju mig själv, så det kommer garanterat inte bli gjort. Men men. vi får se.

Dagens "glad - låt"



Mungo jerry - in the summertime

nej nej nej

Nej nu jävlar. Ska inte bli lika nerkörd en gång till. Det orkar jag fan inte med. Nej. Inte en gång till.

Efter regn kommer solsken.


Bilder från igår

ja då har jag äntligen fått korten av emma :P Hetaste tjejerna i stan ;P


nnyss anlända till fridan =)


Anki ser bara liite mordisk ut där. ;P



öl är typ det äckligaste som finns. men men. har man inget annat för tillfället så får man offra sig ;)





Emma och Frida. Snyggast! å den superäckliga drinken i ghögsta hugg där. Lovar, den va SKIT äcklig!


yoo.


sötmalin <3 :P

crazygerd ;P <3



Da family ;P <3 jag ser för övrigt helt cp ut där, vet inte vad jag gör. men jag säger som maggan skulle sagt " den bjuder ja på!" :P




maggans panna gör sig snygg där nere X)




blev till att gå hem i kräkregnet barfota eftersom skorna var så blöta så att det knappt gick att gå i dom. stackars oss :,(

I should have fuckin known



I should have seen it coming, I should have
fucking known.
How could I let you play me, I don't
even know

I should have seen it coming, I should have
fucking known .
How could I let you play with me, I
don't even know.


I'm such a fool, I can't believe I let you in my
life.
You broke the rules, but I should have known
you do it all the time.

Thought we were cool but
then again who am I kidding It's every players
favourite crime, to make you feel, like it's all
real, when it's a lie,and I should have known


I should have seen it coming, I should have
fucking known.
How could I let you play me, I don´t
even know.

I should have seen it coming down, I should have
fucking known .
How could I let you play with me, I don´t
even know.


I should have known, my family they never did
pretend.
My mama felt, she never liked you neither
did my friends.
And when you blamed it all on me I
should have known that's what liers always try to
do.
It wasn't me, It was you, you're the fool, and
I should have known.


I should have seen it coming down, I should have
fucking known.
How could I let you play with me, I don´t
even know.

I should have seen it coming down, I should have
fucking known.
How could I let you play with me, I
don´t even know.


I should have seen it coming down, I should have
fucking known.
How could I let you play with me, I
don´t even know.

I should have seen it coming down, I should have
fucking known.
How could I let you play with me, I
don´t even know.


If your heart was simple just like mine is, then
you would know just how it feels, When someone
takes advantage of your kindness, you think you're
never gonna heal If your soul was deep just like
mine is, then you would know not to give up, Keep
my faith ,even through the darkness, yeah I still
believe in love.

I still believe, I still believe, I still believe.

How could I let you play with me, I don´t even
know.

hata söndagar.

ja hatar söndagar. ångest - dagen.. varför åkte jag inte och jobbade igår för?usch..

Gårdagen var iaf riktigt kul. Blev upphämtad av a-s runt 8 och så åkte vi till maxi där vi mötte upp Anki, Emma och Malin för att inhandla lite groggvirke. Sen blev det hem till Frida. Dit kom också Liza och sophie. Förfest där alltså och sen blev det statt. och äntligen fick man köra " du och jag och shottarna" med malin igen! ;D





självklart så kräkregnade det när man skulle hem. Skitkul... och det blev ännu mer skitkul när man kom på att man inte hade nån cykel. Att man med andra ord skulle GÅ hem i ösregnet. Och jag bor ju inte sådär skit nära stan om man säger så. Alternativet att gå hem var alltså något jag verkligen inte kände för. Så jag fick slagga hos maggan istället. =) låg i soffan å tjötade å tjötade :P somnade väl inte förrän runt halv 6 eller nåt kan jag tänka mig :P

En trevlig och kul kväll var det!iaf. sen finns det ju vissa idioter också men det behöver kanske inte nämnas.. kanske inte ens ägnas en tanke..



sjuk?

Håller jag på att bli sjuk eller vad är det som händer? Har kännt mig helt skum hela dagen. Liksom som att jag har vart jättebakis men saken är ju den att jag drack ju inte en droppe alkohol igår. Och jag har ju ändå sovit ganska många timmar inatt. Ändå har jag haft superont i huvet hela dagen och varit helt SJUKT trött! Frusit har jag ju också gjort, som jag skrev tidigare. Gick ut till min lilla stuga förut och drog ner rullgardinen å la mig för att vila lite. Och vipps så hade man sovit 4 timmar! vaknade av att mamma ringde. jag brukar ALDRIG sova på dagen. och inte så jäkla länge.
Känner mig iaf lite mer utvilad nu. Vilket är en jäkla tur. annars fattar jag inte hur jag hade orkat att gå ut ikväll. Men men.. slut gnällt om den saken. det får väl bli att köpa sig en redbull sen så är man fit for fight igen! :D


Dagens " vill ha"


hela kittet från hm =)

Dagens låt

Maskinen - segertåget




tog ett tag för mig att börja tycka om den men nu så =) nu tycker jag den e riktigt bra =)

...

för att tillägga en sak så kan jag säga till er Malin och Emma att jag har bestämt mig. jag ska lyssna på er. Inte gröta till det mer nu nej. då var det bestämt då. japp! tack och hej

Lördag

morning morning. Lördag idag =) som man har längtat :P ikväll ikväll.. ;)
regnar som vanligt. Men vad skulle man förvänta sig?
Gårdagen var riktigt trevlig. Blev fika och ett evigt massa pratande =)





kom inte därifrån förrens runt 10 halv 11 eller nåt (?) Sen var det ju planerat att man skulle åka hem men så blev det icke. Istället gick jag, Malin och Emma hem till malin. Och lagade mat :P haha kl 2 på natten satt vi alltså å käkade köttfärsås å spaggetti. Oss i ett nötskal det! men vi var ju så hungriga! :P satt alltså där ett bra tag också. å pratade om allt mellan himmel och jord. Fick verkligen minnen från sommarlovet när vi satt där alla tre typ varenda natt ;P tack tjejer för att ni finns! <3

Ikväll blir det som sagt partajj =) förfest hos frida med litte folk och sen blir det väl statt då =) det blir nog trevligt det :P
Just nu känner jag mig inte allt för fräsch. och fryser som bara den gör jag! blir nog att tappa upp ett varmt härligt bad, tända lite ljus å lyssna på lite skön musik =) det skulle inte sitta fel det!



Ta mig tillbaka



vill tillbaka




saknar att dränka maggan i polen...


saknar detta


saknar zorbas


saknar dig.. <3 X)



saknar hanna å mickan!


saknar förfesterna



..och vägen därifrån ;D


saknar skavsåren!


saknar det döda livet på dagarna..



och det sjukt galna på nätterna!!


ta mig tillbaka!

Dagens låt

Flo rida - in the Ayer



Dagens " vill ha"



från forever 21 såklart =)

FRIDAY!

ja som jag har tjötat om att jag har längtat tills idag. ÄNTLIGEN :P
Dock började ju dagen litesådär halvdassigt kan jag ju säga. Det första man hörde när man vaknade imorse var regnets smattrande mot fönsterrutan. GÖTT! regn! jag älskar regn! det regnar ju nästan ALDRIG! Och det allra härligaste var ju att det kom världens stört regn precis när jag skulle cykla till skolan! det regnade verkligen helt sjukt mycket. underbart...
och självklart så slutade det regna precis när jag låste cykeln utanför skolan.. Ibland är bara livet allt för härligt.


regn regn regn


Men men. Nu lyser ju solen faktiskt tillochmed. Och jag sitter inne. Tänkte ta och plugga lite teori och sen blir det att åka till Linnéa =) dit kommer också Emma, Malin, Madde, Louise, Mikael och Johannes. Linnea fyllde ju 18 för inte sålänge sen så det blir firande av detta =) trevligt trevligt.



Egentligen borde jag kanske inte ens sitta här. Egentligen borde ja gå ner och vara lite social. Ove och Toril är här. snyggt namn. ..Toril :P norrmän är dom. fast.. hon är ju tjej... eller tjej?50 bast. vad är man då? Dam?, kvinna? . norrkvinna? haha  Är iaf mammas å pappas kompisar. Långt uppifrån norge kommer dom. Och dom ska bo här hela helgen tror jag. Vill ju vara social men alltså. Jag förstår mig inte på dom som säger att norska är lätt att förstå. jag fattar verkligen NOLL av vad dom sa. Ove sa nåt till mig förut tror jag. å jag typ bara log å : " eeh aaa.."
 undrar vad jag svarade på? jag kanske sa nåt as skumt? Det är nog lika bra att hålla sig undan . för att slippa pinsamheter menar jag ;D


Mååååla.

ja då var den klar då. tavlan som jag så länge har snackat om att jag ska göra. Och jag valde då den bilden som flest hade tyckt. :P och det blev faktiskt bättre än vad jag trodde. den blir att sätta upp på väggen i vardagsrummet hade jag tänkt. har ju svart vitt som" tema" där :P Ska nog ta och måla en till nån dag =) tycker det e så kul ju =)



så vad tycks? :)

En dag kvar

ja då är det snart bara en dag kvar till helg. =). Den här dagen har ju inte varit den jobbigaste heller. Mötte först madde 20 över 8 imorse utanför bildarkivet på Marieberg. Vi har fått ett arbete på "staden och Framtiden" om att vi ska skriva och kolla upp lite om marieberg/strand och stenfallet. AP KUL. host. Bildarkivet var iaf inte öppet så vi flängde runt å tog en massa kort istället som vi ska ha till presentationen sen.  Kommer bli intressant att se hur det går med den eftersom vi typ inte har nån fakta alls.. men men.



Slutade 10:50 idag. Då blev det att åka hem, gå ut med hunden och sedan direkt ner till stan för att ha körlektion. Hade Erik den här gången. Tränade på att parkera och det gick bra =) ska gå ner och beställa nya lektioner imorn.

Tog mig sen en sväng på stan. Försökte hitta nåt snyggt plagg men som vanligt så hittade man inte ett dyft i den här stan. Jo ett par leggins. Men hur kul är det på en skala?

Svängde sen in på mazarin för att kolla om dom hade taveldukar. och sedär det hade dom faktiskt! Så jag köpte ett gäng penslar, svart färg och en tavelduk då =) så nu kan jag äntligen börja med tavlan =)

Sitter just nu nere på pappas jobb.. Ska städa :S jippie.. Men aa det går väl fort för hoppningsvis. Ikväll blire ridning också. Hoppas vi har fått tillbaka Ann - louise! Vill inte ha den där surtanten!

Rusk väder

ja det är verkligen vad det är. Har suttit inne framför tv:n med en stor fillt och en kopp te i princip hela kvällen. och lyssnat när regnet har smattrat från fönsterrutan. Ska det aldrig bli fint väder igen? Blir så deppig av allt detta regnande.  Jag begär inte värme. Bara åtminstonde lite sol! det skulle ju verkligen inte skada. Så man kunde få lite energi igen.

Idag har jag förutom suttit framför tv:n varit och städat. Gick fort idag. Men det beror väl på att det är 3ggr i veckan så det blir ju inte så mycket varje gång direkt. Nu har jag bara en gång där, knaus och Fast kvar den här veckan.
Har också pluggat lite mer teori! Tack As för skivan! den va ju skit bra att ha =)



Imorn är det alltså dags för körlektion igen. Parkera står på schemat denna gång.Vi får väl se hur det går.=) Ska också till marieberg och Bildarkivet med maud imorn. Ska bli SJUKT intressant. Ridning och städning på fast blir det också. Mycket att göra men sen är det äntligen fredag!! HÄRLIGT!

2 dagar kvar

ja då var det bara 2 ynka dagar kvar. Och samanlagt 4 lektioner. Moaha! älskar verkligen torsdagar och fredagar! :P idag då. vad har hänt? inte mycket. varit i skolan och sen typ inget mer. Sitter här vid burken och pluggar lite körteori för tillfället. Och som ni märker så går det ju inte så bra eftersom jag sitter här och skriver istället:P men men. Jag SKA. jag ska jag ska.  Måste bara ladda lite först.

Sen blir det till att åka och städa. Inte kul inte kul. Men man får som sagt tänka på pengarna man får för det. Och det är ju inte så jobbigt på tandläkaren där jag städar idag. Det är mycket värre på knaus!



Resterande tid av kvällen vet jag inte vad det blir. Vill göra nåt as kul men som vanligt så är jag så jäkla dålig på att komma på nåt. vill åka till karlstad också. Måste handla lite grejjer. Bland annat en Väska och en jacka, leggins och ett par shorts. Och det allra viktigaste, En tavelduk och svart färg! så jag kan börja med min tavla nån gång!

Längtar som fan till helgen! då blir det kalasis med flickorna! :D



Godmorgon

En rolig dag idag? regn och rusk. BLÄ. inte så rolig med andra ord. Ska snart gå iväg och göra mig iordning och sen blir det promenad med djuret innan det blir att åka till skolan. Har tre lektioner idag så det blir inte så jobbigt =) Och sen är det bara torsdag och fredag kvar. Och dom dagarana är ju hur slappa som hellst!=) Vill ha helg nu!

dagens låt. Har spelat den hela morgonen =)



Robbie williams - Angel

Brorsornas hopp!

sa då har jag äntligen lyckats ladda upp deras filmer också! ;P dom blev lite blötare än mig dåra haha





johan hoppar. Han hamnade ju typ rakt upp igen efter studsen så han sprattlar som bara den ett tag ;P




Erik hoppar




haha erik var liite skakis efteråt ;)

Då var man hemma igen

Japp då var man hemma efter helgens bravader! Något man aldrig kommer glömma! :D Åkte först till uppsala på lördagen tillsammans med erik. Där vi bodde hos johan och Karin. Spelade fotbollsgolf, käkade Italienskt och hade det riktigt trevligt resten av den dagen. =)

På söndagen var det dags då. Dags att göra det jag aldrig någonsin i mitt liv kunnat tänka mig att göra! Åkte in mot stockholm runt 11.. Nervösa som fan alla tre. Hur skulle det bli? skulle man våga? skulle man???


står i kön i väntan på döden. Johan ser inte allt för nervig ut trotts det som väntar. Men det kommer det kommer...



först ut blev ju då lillasystern .





där uppe står man. högt som fan och vinden susar i öronen. Fattar inte själv att jag hoppade!
Planetens gracisösaste ;P
kommer strax på bröderna också! ;P



RSS 2.0