En dag kvar

ja då är det snart bara en dag kvar till helg. =). Den här dagen har ju inte varit den jobbigaste heller. Mötte först madde 20 över 8 imorse utanför bildarkivet på Marieberg. Vi har fått ett arbete på "staden och Framtiden" om att vi ska skriva och kolla upp lite om marieberg/strand och stenfallet. AP KUL. host. Bildarkivet var iaf inte öppet så vi flängde runt å tog en massa kort istället som vi ska ha till presentationen sen.  Kommer bli intressant att se hur det går med den eftersom vi typ inte har nån fakta alls.. men men.



Slutade 10:50 idag. Då blev det att åka hem, gå ut med hunden och sedan direkt ner till stan för att ha körlektion. Hade Erik den här gången. Tränade på att parkera och det gick bra =) ska gå ner och beställa nya lektioner imorn.

Tog mig sen en sväng på stan. Försökte hitta nåt snyggt plagg men som vanligt så hittade man inte ett dyft i den här stan. Jo ett par leggins. Men hur kul är det på en skala?

Svängde sen in på mazarin för att kolla om dom hade taveldukar. och sedär det hade dom faktiskt! Så jag köpte ett gäng penslar, svart färg och en tavelduk då =) så nu kan jag äntligen börja med tavlan =)

Sitter just nu nere på pappas jobb.. Ska städa :S jippie.. Men aa det går väl fort för hoppningsvis. Ikväll blire ridning också. Hoppas vi har fått tillbaka Ann - louise! Vill inte ha den där surtanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0