Uppsala

yes.. då var man framme. Kom precis hem till Johan och Karin efter en lååång resa. Skönt att äntligen vara framme. Just nu ligger vi allihop i soffan och degar. Försöker ladda upp batterierna så man orkar gör nåt. Har vart sjukt trött hela dagen. somnade ju inte förren typ halv 5 imorse!



Vi överväger att snart gå ner på stan för en liten shoppingrunda. frågan är bara om vi orkar. kanske går ner imorn istället?  Något som iaf är inbokat på schemat är fotbollsgolf. =) om ett par timmar bär det väl iväg =) jag kommer äga fett!

Ikväll blir det kanske bio och sen utgång? ingen vet väl riktigt än. vi får se =) Och imorgon är den stora dagen! ujujuj... ´hur ska detta sluta?

Huvudstaden.

yes. stockholm blev valet. så inget partajj med brudarna i för mej i krillehöla. Men som sagt. statt går ju ingenstans ;P  Istället blir det alltså att åka med erik till uppsala till att börja med. sen vidare till stockholm. Bungeejump, äventyrsgolf,
 äventyrsbad och en massa shopping för hoppningsvis =) ska bli trevligt att få lite tid med mina bröder. Längesen vi träffades alla tre nu! =) Erik kommer och hämtar mig halv elva. Innan dess ska jag alltsåå; Duscha, packa och göra mig iordning. Nånting säger mig att jag inte kommer hinna...

Gårdagen då. Det hände väldigt mycket. Efter spinningen åkte jag hem och käkade sen mötte jag upp louise, Emma och Malin och vi begav oss ut på en riktig långpromenad , Riktigt trevligt. Sen skulle malin jobba och jag skulle med Elin och städa på hennes jobb. Det slutade iaf med att Enmma och louise också följde med. dom hade ändå inget bättre för sig sa dom :P



sjukt kul att leka tandläkare ;P Eller hur emma ? ;P

Efter det gick vi hem till mig. Louise gick dock hem till sig. Jag och emma gjorde varm oboy och Te och satt och myste i min lilla stuga. Sen kom även röbbs och birk dit. Dom hade tydligen haft det så tråkigt på nåt annat ställe så dom kom till " partystugan" istället ;) Riktigt trevligt iaf =)

Men nu MÅSTE jag verkligen dra!. jag har en halvtimme på mig :O hoppsan... ;)

Dagens låt



Bum like you

asbra

naaananaa

hela väärlden är så underbaaar. nannanaaa.. Har haft Markus Krunegård - jag är en vampyr på hjärnan HELA dagen! så nu spelas den på repeat hela tiden hehe.

Kom precis hem. Slutade 12 idag men jag kom inte hem förräns nu. Först 12:20 hade jag körlektion. Blev att backa runt gathörn. Gick riktigt bra idag. =) ska bara försöka lägga ner mig lite mer på teorin nudå.
Efter körlektionen så ringde Elin och meddelade att hon ÄN EN GÅNG hade låst in nycklarna i bilen. Bilnyckeln, Extra bilnyckeln och Hemnyckeln. smart säger jag bara! Men man kan väl inte vänta sig nåt av den människan :P

Så det blev att åka hem till hennes föräldrar hon var och där bilen stod. Var nästan säker på att det skulle bli till att betala 900 spänn för en låssmed men hennes pappa lyckades dyrka upp låset! som tur var.=)

Sen åkte vi ner till stan. skulle shoppa lite på systemet men säg nej det gick inte för sig. den dryga, fula lilla snoffsiga kassören ville se mitt leg också! för att jag hade hållt i korgen! " jag anser att du medverkar i köpet" Så Elin fick inte köpa nåt! fan va irriterande!!!!! Ville bara mosa honom.. Får väl fråga Erik sen istället då kanske.

Gick också in på intersport för att kolla vad en longboard kostade. 1300 var det billigaste. vad tror dom egentligen? ja är väl ingen jäkla miljonär? hallå där! får väl bygga mig en själv eller nåt ;P


" bara " 1600 spänn . rea t.o.m. FAN va billigt!



Snart blir det spinningpass. Efterlängtat med tanke på hur jäkla onyttig jag har vart dom sista dagarna!!

Dagens " vill ha"

sitter som vanligt och kikar runt på forever21. Så här kommer då dagens vill ha:






Nanna?

kanske borde göra det? nanna alltså. fast jag orkar som vanligt inte gå ut och lägga mig. och det finns ju så mycket här som lockar ;)

har varit en trevlig kväll med lilla söta elin =) blev till att poppa popcorn och göra varm choklad =) sen tända ljus, enfilt och en av världens mysigaste filmer " Notting Hill " älskar den =)



mys mys =)

skola imorn igen då. känns som helg faktiskt. och på tal om helg så har jag förresten FORTFARANDE inte bestämt mig. kanske får göra som louise sa och singla slant helt enkelt? inte lätt detta inte..

Ångest

jaa jag har verkligen ångest! Ska jag följa med till stockholm, typ tejpa hela ryggen med silvertejp och hoppa ändå å hoppas på det bästa, följa med till stockholm och inte hoppa utan se på när dom gör det, eller stanna kvar här eftersom typ hela världen ska ut på lördag? jag veeeeet inte. Kommer det bli kul här? kommer det bli kul där? GAH

Förutom att jag hela dagen har gått runt och funderat på den där enormt svåra frågan så har jag också träffat Elin. =) Hon hörde av sig förut å undrade om ja ville med och fika. Och självklart hakade man på ;P Blå valvet blev det.. Dock bara en macka för mig, måste ju spara pengar så då får man leva lite torftigt ;)



När vi fikat blev det en sväng på stan. Elin skulle hämta ut ett paket på pressbyrån. som vanligt ;P sjukt va den där tjejen köper grejjer alltså! Ett par skor från ellos. Skit snygga faktiskt! skulle också vilja ja såna! sen gled vi runt i lite andra affärer. Jag köpte nåt jag verkligen behövde. Osis+ Dust it.  Ett av mina bästa köp! älskar det! =)


dessa låg i lilla elins paket. snygga eller hur?







Sen åkte vi hem till Elin. satt där å grötade ett tag sen skulle hon på på spinning. Jag stod över idag. Svider så i såret nu. Men jag skrev upp mig tills imorn så då blir det ett pass igen =)
Bestämde också att vi skulle glutta film ikväll. Hos mig tydligen. så hon kommer la hit om ett tag. Undrar bara vad vi ska se på. Jag har ju bara skit filmer här hemma liksom..

Dagens låt

Älskarn !



Markus Krunegård - Jag är en vampyr

mitt schema

såhär kommer alltså mitt schema se ut under höstterminen. Ganska soft va ? :P


Torsdag

Ja då var den skoldagen avklarad då. Slutade 10:50 idag =) kommer göra det varje tosdag framöver, eftersom jag idag bestämde mig för att välja bort Italienskan! så då försvann dom två värsta lektionerna någonsin från mitt schema =)

Det har ju annars inte vart den bästa dagen idag om man säger så. Började med sjukhusbesöket kl 9:00 imorse. Skulle ju ta bort en leverfläckpå ryggen. och jag som HATAR allt som har med sjukhus att göra. Inte kul! det gjorde ju inte ont eller så eftersom det var bedövat, men det känndes ju ändå så himla äckligt när han sydde och hade sig.
Stygnen ska iaf sitta i 10 dagar så nästa besök blir den 11:e.

Fick också reda på att jag inte fick göra några hastiga rörelser som gör att det sträcker i ryggen eller så för då kunde stygnen gå upp. så lördagen kan jag ju bara glömma! FAN säger jag bara! jag har ju laddat inför detta så himla länge! ja ville faktiskt. Men aa. Erik skulle kolla om det gick att flytta fram eller så.. får väl bara hoppas..

Det gör också att jag har ångest inför helgen. ska jag åka med till stholm å uppsala eller ska ja stanna? hmm...

Efter att vi slutat så gick jag, Madde, Emma, Johannes och Malin ner till stan en sväng. Jag köpte en mascara, en rouge och en foundation. Det var det jag behövde. Det enda jag behöver mer nu är en svart kofta. Får kika i uppsala till helgen. Om jag nu åker dit vill säga. Sen svängde vi runt i lite affärer och på Black spot hittade vi en sjukt snygg tröja till johannes! haha ;P " mr tall " klockrent ;)


haha

Resten av dagen vet jag inte vad det blir. vet inte om jag ska åka till stallet eller inte. Om det verkligen e så bra.. får se va morsan tkr. funderar också på att baka något men ja vet inte om ja orkar. borde också åka och städa men det vet jag inte heller om jag orkar. Skulle hellre ta och råna en bank å dra till nåt varmt solparadis, lägga mig på stranden å beställa in en fet jävla glassdrink. DET vill jag göra!






Dagens låt

Robyn - Crash and burn Girl



Lill lördag

Då börjar även denna dag lida mot sitt slut. Fort går det! Lördagen börjar närma sig. Och skräcken med. jag vet att jag MÅSTE göra det! måste bara övertala mig själv också! :P

idag då.. Hade sovmorgon till 20 i 10. Då blev det samhäll, sen pedagogiskt ledarskap, lunch, matte och sen slut på den skoldagen. Ganska softa dagar man har =) Efter skolan blev det staden med flickorna. Först till Arvids för att hämta maddes cykel. Sen blev det till att sitta på Blå valvet å tjöta både länge och väl. Riktigt kul att träffas igen vi fyra. Det va ju längesen sist! 



nachotallrick till lunch blev det =)


två sötnosar ^^ <3



maggan och Maud syndade... jag ville så gääääärna men jag stod emot, stolt som fan kan ja lova, för det va banne mig inte lätt att stå emot den där glassen! :O


Resterande tid på denna dag kommer nog gå till deg. Har inget alls inplanerat. Vilket jag hatar. jag vill GÖRA NÅGOT! nåt kul! men vad faen då? det kräk regnar ju som vanligt.  blä..



Dagens låt

så bra! :D



simple plan - when im gone

GRATTIS LINNÉA

idag är det också Linnéas fördelsedag!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! :D


Tisdag

Ja måndagen kan vi hoppa över, hände inte mycket då. Spinning blev det ju iaf. =) annars hände väl inte så mycket. tror jag? ni som vet kan väl rätta mig om jag har fel =)

Idag då:

Hade körlektion kl 8:00 imorse!!! stört tidigt för mig. blev till att starta dagen med två stora koppar kaffe för att försöka få liv i mig. Jag som inte ens gillar kaffe... Men men. Lektionen gick bra. Nästa är på fredag, då blir det backa runt gathörn. Ska bli intressant att se hur det går.

Slutade runt två nångång idag. då blev det först in till stan för att inhandla lite kollegieblock, tog mig också en svänng in på metro där jag köpte ett linne. Faktiskt något jag behövde.  Och som jag skrev förut så har jag blivit så sällskapssjuk så jag ringde till Elin, så då blev det att åka dit och fika =) chokladbollar hade hon bakat som överraskning! satt iaf där ett bra tag å snackade å fikade =)


en jäkla tur att jag tränar :p med tanke på allt onyttigt :P


sen kom erik hem och vi åkte till Greta, fikade lite till och sen bar det av på spinning igen. SJUKT jobbigt idag. har typ aldrig svettats så mycket som jag gjorde då. flera liter! typ...





Nu sitter jag och väntar på mat. SKIT sent som alltid! grr.. jag har hört att man ska käka senast kl 7


update.

ja då var det dags då. för en update. har blivit dåligt med bloggandet! sist var väl i fredags då. här kommer iaf en sammanfattning på vad som har hänt dom senaste dagarna :)

Lördag:

På förmiddagen blev det först en runda på stan med emma =) Sen åkte vi hem till henne. Kikade på Kaninbebisarna och lagade också krubb till oss och resten av alla småbarn =) det blev " dicks pasta" fast med tortellini istället. gott var det. om man hade bangat champinjonerna :S dom fick Emma käka upp åt mig. BLUÄCH


En extremt avslappnad kanin!? trodde inte att kaniner ens kunde ligga såhär haha !;P


det äckligaste som finns. efter oliver dåra.

Efter besöket hos Emma blev det snabbt att åka hem och göra sig i ordning sen bar det av till Karlstad. Först till kusinen Rikards lägenhet där vi skulle sova, där lämpade vi av all packning, förfestade en smula och sen blev det en busstur till skåre. Riktigt rolig sådan också XD. Väl framme så hittade vi faktiskt tillslut lokalen där festen skulle vara. Det var ett gäng som hade hyrt och det var riktigt trevligt! :D jättekul att träffa lite nytt folk också =) Planen var ju att senare åka in till arena, men det va så kul där så vi kom aldrig så långt ;D Det roligaste med kvällen var nog att jag och elin lurade typ alla att vi var skåningar! Pratade med andra ord skånska hela kvällen XD Jag lyckades också grundlura en kille om att jag var dansk! vilket var rätt komiskt ;P slutade med att alla andra på festen hakade på plojjet så alla visste att jag inte var det med det va ju ingen som sa det till honom :P undrar om han nån gång fick reda på att jag inte var det ?:P




Malin skulle med bundna ögon måla läppglans på Elin. Ett ganska så milt uppdrag om man räknar med andra "konsekvenser" som kom XD men dom ska vi inte tala om!

Kvällen var iaf riktigt kul! :D

i söndags mådde man ju inte allt för bra om man säger så... låg i rikards lägenhet och försökte hitta medvetandet typ halva dagen innan vi tillslut begav oss hem till " storstaden" Väl hemma blev till att vara med Emma. seriöst. nånting har hänt med mig, jag har blivit grymt sälskapssjuk. kan inte vara ensam en sekund nästan ;P stackars lilla gerd ;) Riktigt trevligt var det iaf ! blev en riktig långpromenad runt typ hela stan. Det var ju skit fint väder! :D sen hem till henne där vi såklart skulle vara lite onyttiga :P glass i stora lass med hemmagjord chokladsås! mumma =)





mmmmmmmmmmmm:P

Efter glasspausen lyckades jag få med mig Emma till knaus för att hjälpa mig med städningen =9 jag ORKADE verkligen inte själv! men hon kommer ju faktiskt få pengar för det =)


TACK emma! :D











ops

nu har jag då rört till det ordentligt....

Godmorning sunshine

fatta! det är sol ute! härligt! :D hoppas det håller i sig resten av dagen. Käkade ganska nyss frukost och nu hamnade jag här. Mor å far bor ju i stugan som vanligt så jag har varit själver inatt.

Gårdagen var riktigt trevlig. Till att börja med så slutade jag halv tolv! fast vi kom inte från skolan förrän typ vid ett eller nåt. som vanligt alltså ;) vi är väl så sällskapssjuka så ingen vill gå hem ;P
När vi väl åkte därifrån så blev det först iväg och handla godis. Sen åkte jag och Madde med Emma för att kolla på kaninbebisarna. sjukt söta! Sen kom också maggan dit, och vi åkte hem till mig.
Där blev det först middagslagning. Lax med ris och wok stod på menyn. Riktigt gott!





tog sin tid innan vi ens kom in. det va ju så fint väder ;P lite träning hanns med också ;)


ser kanske inte så aptitretande ut men gott var det!


söta louise :)


Sen kom också Louise och Linnéa dit. Och resten av kvällen spenderades med en film, massa godiskäkande och som vanligt. en massa massa prat ;P

tack tjejer för en trevlig kväll! :)

Dagens låt

Denna introducerade maggan för mig igår. riktigt bra ju!


 



Robyn - Cobrastyle

 


åska!

shit pommes! alldeles precis dundrade det till ordentligt här utanför! usch.. vet inte vad jag tycker om åska egentligen. ibland kan det va mysigt och ibland läskigt. Ska vänta och se om det  kommer nåt mer dunder. i såna fall blir det nog till att dra ur sladden ur dumburken..

Sitter just nu och myser i en varm yllefillt. =) är riktigt rått ute... solen sken ju förut men aa... så länge höll det. nu åskar det och kräk - regnar igen.  fan va kul..

Ridningen va iaf kul idag! dock va instruktören lite halvdan. eller jo... asså hon va ju BRA. inga tvivel.. hon kunde sin sak. men hon var så grinig tyckte jag. gravallvarlig hela tiden liksom. Jag vill ha tillbaka härliga Ann - Louise. snyft..
Hade Stine idag. och det gick riktigt bra faktiskt! Fick henne bra i form och i lagom tempo =) blev träning på galoppfattningar, ställning och volter. ( jag vet, för er icke intresserade så är detta sjukt oviktigt men aa.. det får ni leva med :P )

shit nmu blixtrade det! Ut med sladden!! A - gös!

dagens låt

definitivt denna!



Norah Jones - Sunrise

sol sol sol!

JIPPIE! jag måste drömma. det är fint väder ute! äntligen!! efter typ 3 vekors regn! härligt :D

Dagen hittils har varit ganska göttig den med. Tre lektioner; Staden och framtiden - verkar okej. Svenska - Ny lärare som verkar rätt kul =). Och Italienska :( vilket jag troligtvis ska byta bort! Studievägledaren lyckades övertala mig om att inte göra det. Men efter den där jäkla lektionen så gör jag nog det ändå!

Slutade vid 12 idag. Vilket jag kommer göra varje torsdag :) höhö. Efter skolan så blev det fika på café paus tillsammans med a-s och Lina :) riktigt trevligt. Efter en stund kom även Linnéa och Anna dit. Satt där och degade ett tag. sen blev det bilskolan där jag och Linnéa satt och pluggade lite teori. Beställde också 3 nya körlektioner.


caffe latte och blåbärsmuffin =) mmmm..


Ska snart iväg på terminens första ridlektion! ska bli riktigt kul! va skit längesen jag red sist! Ny instruktör är det också. Tydligen nån as bra enligt Emma. Vi får väl hoppas att det stämmer! =)



va riktigt längesen nu ju. saknar faktiskt min lilla "snorpa" en smula..


suck..

städning måste vara det roligaste som finns!!!!?!?!!

A för fan.

oonsdag!

Har varit en helt okej dag i skolan idag. Kan ni tänka er. JAG säger något positivt om skolan! helt fantastiskt... I alla fall.. Detta berodde på att det idag var dags för nollning! WOHO! och nollning blev det =) riktigt kul! vi spökade minsann ut våran lilla sp1:a som vara den! Sopsäckar, silvertejp och smink var några av huvudingredienserna =) Riktigt kul var det iaf. Det blir också fika för våran del på fredag. Det är nämligen bestämt att våra små slav- ettor ska bjuda på det på fredag =) höhö.. En kul dag alltså med andra ord =)

tyvärr är min dator helt cp. så någon bild kan det inte bli på dom. men det kanske kommer sen =)

Efter skolans slut åkte jag och louise till bilskolan. Idag var det dags för teori plugg. dock känner jag ju att jag behöver plugga en hel del till! Får ta och ta mig ordentligt i kragen nu så det blir av.



Efter bilskolan blev det hemcykling i ösregn..
. Ingen nyhet längre. Man har liksom vant sig vid det. Vad är sol och blå himmel för något? Jag trodde det bara existerade i sagorna?

På eftermiddagen gled Erik och Elin förbi. Hade tänkt åka till farmor och plocka tonvis med plommon. ( som brukar vara en traditionell sak såhär års) Men det fanns knappt ett plommon. alla var helt ruttna! Då blev det en promenad i den superblöta skogen bland alla härliga mega sniglar. Mys... Sen blev det Konsum för att köpa kollegieblock och kallender.Kunde också ha hakat på på bio. Nya batman filmen. Alla säger ju att den är så bra. Men jaa.. jag har ju en viss brist på cash för tillfället så det var väl bara att säga adjöss bio!



älska regn!




Nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av house innan jag ger mig ut i regnet och rusket till min lilla stugelistuga och nannar kudde...

jag vill inte

ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte!!!!

optiker och spinning

tjennaaa.. sitter för tillfället och käkar grönsaksoppa. Mamma kunde väl inte komma på nåt värre! Men men. man får väl trycka ner det som serveras helt enkelt. Kom precis hem från ett spinningpass. Hade en annan instruktör den här gången än vad jag haft tidigare. STÖRT jobbigt! men alltid lika gött efteråt =) Nästa pass blir fredag. Hinner inte innan dess tyvärr :/



Innan Galaxen så var jag på Synoptik. Skulle beställa nya linser. Och när man gör det så måste man alltid ta en synunderkökning. och som vanligt så hade det försämrats ett snäpp! fan ja kommer bli blind snart! ja tycker ju att jag ser som en mulvad nu.. hur kommer det då bli om några år?! börjar bli lite smått orolig nu faktiskt!


vem vet... man kanske blir sånhär om ett par år..?


resterande tid av kvällen kommer nog ägnas åt slapp.. vilket faktiskt är tillåtet =) har laddat ner alla säsonger av house. kanske ska ta och glutta på ett par avsnitt?

ciao

2:a dagen.

jaa. då var den dagen avklarad då. bara 3 dagar kvar till helgen. Jag lovar. det är såhär jag kommer hålla på nu. i 275 skoldagar. Jajjamensan för det är nämligen så många dagar kvar till studenten. Det fick jag veta av lilla Hans idag. Å va glad man blir av att höra nåt sånt.....

Dagen idag har väll varit lite si och så. Alla sammhällstreor fick åka till Gustaf Frödings hem Alsters herrgård och till Mårbacka. Jag har redan varit på båda dessa ställen och det va fan inte kul.. Åkte buss mest hela tiden. Helt meningslöst enligt mig men lärarna kunde väl inte komma på något värre. Fast man slapp ju sitta vid en bänk i skolan iaf.

Dagen för övrigt har och kommer väl bli ganska så hektisk. Direkt när jag kom hem blev det ut och klippa den där ursäkta mig JÄVLA gräsmattan! Hatarn!  och nu ska jag byta om, sen blir det till optikern och efter det blir det spinningpass. Åter igen. Fattar inte hur jag ska orka. Mina ben är som spagetti! men aa.. vi får väl se om jag överlever eller inte.

imorn blir det iaf nollning. För en gångs skulle ser man fram mot nästa skoldag! MOAHA

första dagen

ja då var den avklarad. första skoldagen. var inte speciellt jobbigt kan jag ju säga. började tio slutade halvtolv. rätt meningslöst men det va kul att träffa alla igen. fick också se en glimt av mitt kommande schema. såg rätt bra ut. börjar 11 och slutar 13 på onsdagar. och på fredagar slutar jag kl 12 =) inga fel. hoppas det blir ännu bättre. !

Sitter just nu hemma hos Elin. vi har precis varit och handlat. snart blir det käk och sen muffinsbak hehe . Men kl 5 blir det spinningpass på galaxen så det är tillåtet att vara liiiite onyttig. Tänkte också då i samma veva inhandla mig ett månadskort =) 300 spänn... men vad gör man inte ? ;P det är ju värt det.

Ikväll kommer Louise, Emma, Madde och förhoppningsvis Linnea hem till lilla stugan å gluttar film. Ska bli kul. Gjorde ju så förra året med så vi va ju tvugna att köra en "gammal goding" dock fattas det ju en hel massa personer. Johannes - skulle träna. Mikael - skulle träna, Malin - skulle träna. och A-s är i bulgarien. så det får la bara bli vi =) 

men nu ska ja hjälpa till med krubbet! förresten. det KRÄK regnar idag med! som alla andra dagar. !  får nog ta och köpa mig en båt sen. kommer nog bli att man får ta den till skolan imorn om det fortsätter såhär!  

fyfan

nu är den här. Ångesten. gaaah! ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte ja vill inte börja pluggaaa! fyfan. ja vill ta studenten! vill bort!  så många äldre som säger att det är gött att gå i gymnasiet för att det är så slappt. ja håller fan inte med.- vill bara bort nu! men nejminsann. här ska man va fast ett år till!! men sen.. sen då jävlar! bye bye krillehöla säger jag bara !

Men det är väl egentligen ingen idé att sitta å tycka synd om sig själv. finns ju inte så mycket att göra åt det. man får härda ut tills det är över helt enkelt! BLÄ

Söndag

som sagt... söndag idag. Känner mig ungefär som igår. Mår piss även idag. men man kanske får skylla sig själv helt enkelt :P riktigt kul kväll var det igår iaf!!! Först förfest hos Alina tillsammans med Emma, Sara, Nathalie, Fidelie, Sanne och michaela =) Riktigt kul! kan fortfarande inte sluta skratta så fort jag tänker på Alina och Saras " turkdans" ;P Emma du vet vad jag pratar om ;)

Sen blev det statt. va riktigt kul! som alltid med det tjejerna ;P sen blev det efterfest hos nån snubbe. kommer inte ihåg vad han hette.. KO m hem runt halv 5 tror jag. Trött som fan idag. Vaknade 10 i två. Så jag fick iaf lite sömn =)

Idag blir det iväg till jobbet.. fyfan. funderar åpå att gå dit. Det är jäävligt långt men jag behöver en promenad känner jag. Sen frågade även morsan om jag kunde klippa gräset. fan tänker man då. Hur ska jag slingra mig ur det? fast jag kanske fåpr betalt för det.. då är det ju en annan historia ;P

Bilder från igår kommer senare!

Äntligen

Äntligen har jag fått bilderna från emma, så här kommer en liten update om gårdagens bravader.


Erik hittade min didgeridoo ( vet inte hur det stavas) . den tyckte han iaf va JÄVLIGT rolig. tycker nästan synd om den lilla saken haha



hahaha någon i sälskapet sa någt till malin som hon tyckte var väldigt genant uppenbarligen med tanke på den rodnaden i fejjan hahaha! kan ju bara jämföra med handen! ;D malin kommer antagligen döda mig när hon ser detta men det är det värt! ;P hon blev iaf rejält mobbad kan ja lova haha. och det gjorde ju inte rodnaden bättre direkt



Försökte även denna gång få till en bra rökbild men som vanligt gick det åt skogen. kan ju också lägga till den detaljen att jag fasen i mig ser ut som en halvdöd fisk eller nåt.! men den bjuder jag på ;)


två sjukt smarta tjejer som slår sina sjukt smarta huven ihop. hur slutar det då?

jag och gerd e snyggast på planeten. detta är förresten påvägen hem från hamnen tror jag. där det verkligen var så mega ovärt att vara. kom bara dit och vände igen haha jag är iaf glad för att jag inte köpte nån biljett! usch


snyggast i världen


en jävligt kul kväll i vilket fall. och energi hade vi allihop så det sprudlade om det! speciellt Emma tror jag haha! ;P


nära slutet..

nu är det snart över.. jag lovar. snart dör jag. jag behöver en fet huvudvärkstablett och 14 liter vatten. En smoothie skulle ju vara gott också.Men främst en huvudvärkstablett. och något som lugnar oroliga magar. Proviva?? kanske ska man gå och köpa det?. Orkar jag? nej. jag orkar ingenting för jag dör snart. Adjöss


ge mig dig

Dagens " glad - låt"

En bra låt att lyssna på en dag som denna när man bara önskar att man inte hade nåt huvud, Magen är i uppror , man vill bara gräva ner sig i sängen å aldrig mer röra sig ur fläcken och livet bara känns allmänt för jävligt för tillfället.. ;) eller hur?






Dagen efter....

säger alltid till mig själv dagen efter " jag ska aldrig mer dricka sprit!" undrar hur många gånger man har sagt så..och hur många gånger man har brutit mot det. Men det är väl så... man hatar spriten några dagar och sen blir man på festhumör igen. Aldrig ska man lära sig..

Gårdagen var iaf kul. Träffade först Elin på förmiddagen. Först tog vi en jättepromenad.. och då menar jag verkligen jätte... Sen åkte vi ner till stan och gjorde några ärenden. Tog bland annat ut pengarna =) Sen blev det hem till mig och käka. Sen lyckades hon även lura med mig på ett spinningpass på galaxen!. Aaaas jobbigt! har nog aldrig varit så svettig! men det va faktiskt riktigt kul! Funderar starkt på att inhandla mig ett månadskort!



På kvällen kom även tim&co och Emma och Malin. å Lalla =)
riktigt trevligt va det! Förfest hos mig och sen gick vi ner mot hamnen för att se om det var något värt där nere.. Vilket det inte var. så sen blev det hem till mig igen. Blev en riktigt trevlig kväll iaf. Var skit längesen jag träffade dom där snubbarna nu!



Idag blir det deg dagen lång. Ikväll får vi se vad det blir. Kanske utgång? vi får se..

Dagens " glad - låt"

hahaha ja bara älskar den här låten!!!! Riktigt bra om man är deppig! fast det beror ju på hur man tolkar texten;D Jag tkr iallafall att den äger !

Reel Big Fish - Everything sucks



There's a ska band on my street,
A little ska band
Everybody thinks they're so fuckin' neat,
There was nothin' on the radio
Was gonna make my own band, play my own shows
But that don't work so I'm givin' up again,
She said she loved me cause I played guitar
That's OK, I didn't love her at all and I say...
I'm givin' up because

I know everything sucks, yea

I know everything sucks, whoa
I know everything sucks, yea
And this is gonna be the last time
You hear me complain

Well, I went down to the show
Everybody was there, I didn't wanna go
'Cause everything they do is so fuckin' cool,
Every song is a hit and the girls like 'em too
I can't do that so I'm givin' up again...
I don't know why I learned to play guitar
Nobody's gonna know who we are and I say...
I'm givin' up because

I know everything sucks, yea

I know everything sucks, whoa
I know everything sucks, yea
and this is gonna be the last time
You hear me complain

She said, some day, we'll get back together maybe
She said, some day, things'll be much better baby
But I don't believe her
and I don't think I need her anymore...


Yea, yea, yea!
Cause I know everything sucks, yea
I know everything sucks, whoa
I know everything sucks, yea
And this is gonna be the last time you hear me complain.


skit väder

är piss väder även idag. Slut på sommaren, slut på det roliga. Börjar väl bli dags att köpa höstkläder. I Augusti... kul.. Vet att jag inte är speciellt positiv just nu men det är ite svårt att vara det när det är sånt här väder :/

Gick upp halv nio idag. vilket är jävligt tidigt för mig. Sen blev det promenad med jycken. Började ösregna när jag var som längst hemifrån .. Det gjorde mitt liv ännu mer positivt. Speciellt när samma sak hände igår också.Nästa gång ska jag nog ta med cyklop och snorkel när jag går ut. Blev iaf till att småspringa hela vägen hem.


blöt och ledsen voffi.

Idag har vi varit och lämnat in moppen. ska bli bra att få den fixad så att jag nån gång i världshistorien kan sälja den. Borde ha gjort det för sååå längesen! men aa. nu är det iaf på G.
Har också börjat plugga lite körteori. Grattis till mig! Va ganska kul till och med. Blir ju lite lättare att plugga när man vet att det lönar sig!

Ska också till banken sen. Måste ju ta ut pengarna =) Tänkte också ta och ladda mobilen med en massa bra musik och sedan ge mig ut på en riktig långpromenad! Det behövs för att få rensa huvet lite. Får bara inte glömma cyklop och snorkel som sagt! Kanske en båt också?

Torsdag

ja det är ju faktiskt tordag nu. Fy.. Snart kommer ångestattacken!  skolstarten närmar sig! Iof så sa röbbs till mig en gång att det blir inte en ny dag förrän man har sovit. och det ligger ju nåt i det.. Å på tal om sova så skulle det va jävligt gött nu. Det jobbiga är bara att jag måste stänga av datorn, släcka, treva mig fram till badrummet i mörkret, ta ut linserna, tvätta mig, treva mig ner för trappan och ut i rusket, sen in i lillstugan, borsta tänderna bädda i ordning och byta om innan jag kan krypa ner under täcket. Det är alltså en lång procedur som i nuläget inte är speciellt lockande. Fast nu håller mina linser på att torka ihop så ja ser typ helt suddigt. kanske ännu en anledning till att gå å lägga sig?


måste säga att det där ser jävligt gött ut...


imorn vet jag som sagt inte vad det blir. ska iaf försöka ta mig ner till stan och ta ut dom där 850 kr ja fick i skatteåterbäring. sen ska dom rätt ner i besparingskassan. lite sorgligt kanske men man får ju tänka på vad som väntar :) aja nu ska ja sova!

natti

Dagens " vill ha"





Väskan från Wedins och resten självklart från forever21 ;)

Fullt upp

Fick ju iaf några saker gjorda idag =) om man ser på förra inlägget =) enormt kul att veta va? jaa ja förstår det!  För övrigt har jag idag sprungit runt i staden tillsammans med nördarna emma och malin. Det var trevligt. Träffade även Tim, Ille, Erik och Röbbs. Va kul å träffa dom igen va ju skit längesen! Det bestämdes iaf att  vi skulle ses i helgen . ska blir trevligt det =) va ju som sagt jäkligt längesen sist. Och det är ju hamnfestivalen här då. Dock tvekar jag på om det kommer blir speciellt kul. Men det blir väl vad man gör det till!



Efter storstaden blev det att åka till Karlstad. IKEA var målet =) Lyckades tigga till mig lite av mamsen å pappsen. En vattenkanna, En filt, ett överkast och en tvålpump. Lite udda saker kanske men det var faktiskt sådant jag behövde!

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir av någonting. Tänkte väl åter igen försöka få lite gjort av listan =)

Meningslöshet

japp. här sitter jag då. helt meningslös som vanligt ;P satt just å tänkte på vad mycket jag har som jag egentligen borde göra. Men som jag av någon anledning aldrig gör. Därför tänkte jag göra detta till ett otroligt intressant och meningsfullt inlägg som ska spegla mitt enormt meningsfulla liv i denna stund. Syftar då alltså på att jag sitter här och är meningslös istället för att göra någon nytta. Detta är alltså det som borde göras. ska bli spännande å se om jag får något av det gjort..

  • Vattna mina stackars döende blommor
  • lämna in den där jäkla mopeden, ta kort på den och lägga ut på blocket så jag blir av med den någon gång! ( detta borde ha blivit gjort för enormt längesen kan jag påpeka)
  • köpa linsvätska
  • beställa synundersökning... Måste ju ha nya linser eftersom jag tappade bort den ena till det sista paret jag hade. ( vilket mamma inte vet. och som hon nog mår bäst av att inte veta heller)
  • Betala min förra körlektion
  • Köpa nya leggins ( har 5 par i byrålådan men alla utom ett par är sönder, kanske dags att köpa på sig ett lager? ;)
  • Setill att det där fucking bredbandet funkar någon gång
  • Laga min tröja. så jag slipper gå runt och störa mig på att den är sönder i sömen hela tiden!
  • Sy in den nya klänningen. ( så ja slipper gå runt å va skräckslagen för att den ska åka ner! ( tubklänning)
  • Städa på farsans firma ( borde ha blivit gjort för längesen!!!)
  • Köpa ny aloe vera ansiktskräm och rengöring ( så ja slipper stå i en kvart varje kväll och med våld försöka tvinga ut dom sista dropparna ur förpackningen)
  • Beställa nytt lyckopulver ( så jag slipper snåla som fan dom senaste dagarna)
  • köpa nya skor. (så jag slipper känna varenda litet gruskorn jag går på bara för att sulan har blivit så tunn)
  • beställa nya körlektioner ( så jag slipper känna mig som en nybörjare varje gång jag ska köra bara för att det var så längesen sist)
  • Börja plugga teori! ( såatt jag får det där jävla körkortet nån gång som jag så gärna vill ha!
  • köpa en ny handsfree ( så ja slipper ha den askassa som bara ramlar ur öronen såfort man rör sig en milimeter)
Tänk vad mycket lättare man skulle kunna göra sitt liv om man bara gjorde det som behövdes direkt istället för att dra ut på det !!

får se hur mycket jag hinner med att göra under dagen =)

Dagens " glad - låt"

hittade denna just. En annan låt av Vapnet. Tycker ju att " kalla mig" är så bra. och kag gillar faktiskt den här också! =) kanske inte så jätte glad text men jag bli glad av den ändå!




Vapnet - Tar tillbaka det


förbannad

Just nu vill jag bara meddela resten av världen att tele2 är planetens sämsta... ursäkta mig; JÄVLA BREDBAND! köpte det för mer än en månad sen och den jävla skiten funkar fortfarande inte! Har vart på siba typ 3 ggr nu och ringt kundthjänst ett x antal gånger. NÄR FAN SKA SKITEN FUNKA? aldrig verkar det som! ska man sitta här å betala 189 spänn i månaden för något som inte funkar!? NEJ TACK! Har just nu enormt stor lust att ta hela skiten å kasta den i sjön!!

Men innan dess ska jag väl göra ett sista tappert försök och ringa den där kundtjänsten åter.. önska mig lycka till!!


Pengar!

hej! kom precis hem ifrån stugan. blev bara en kortis ner. det började ju regna så förbannat så det va inte så stor vits med att vara där! Idag har jag städat färdigt i lilla " partystugan" ;) blev riktigt bra! möblerade om också. Å det blev faktiskt bättre än ja trodde.

Tror kanske att det är lite av en lyckodag för mig idag. måste kolla horoskopet sen om det står nåt. varför? jo just därför att det damp ner ett väldigt trevligt kuvert i brevlådan i morse! där låg det en litten check som jag kan lösa ut på banken. 850 spänn i skatteåterbäring minsann! :D moaha! det behövdes!! ska nog ta å spara undan det mesta. utlandsresan till jul! om det nu blir någon. men troligtvis om inte så sparar jag ju det till napa=)!





påtalom resor så fick jag nyss reda på att madde den lilla skitungen ska till Franska Rivieran i september!! sjukligt avundsjuk är jag på dig din skit!! jag ska ge dig en fet resväska så kan du mosa ner mig där å ta med mig!

vilken ska jag välja?

Håller just nu på att fixa lite mallar. Ska måla en tavla hade jag tänkt. Vet dock inte riktigt vilken jag ska ha. Är kort på mig själv som jag gjort om till "lito" ska sedan förstora upp den till en stor tavla. vilken är snyggast?

1.

2.

3.

4.

Nå? vilken ska bli tavla tycker du?


Dagens " glad - låt"

blir alltid så glad av denna! varje gång jag hör den så förknippar jag den med Emmas 18 års fest då vi dansade som galningar! ;)





sixteen - Timo Räisänen

Dagens " vill ha"

 

klänning från forever21, örhängen och halsband också de från forever 21, skor från skopunkten och tygros från lindex.

varmt bad

riktigt härligt var det. Bara att ligga i badet och njuta. detta behövdes efter en hel dags städning! Nu hade jag tänkt att ta och gå och lägga mig. hoppas som fan på att det ska bli fint väder! hoppas hoppas hoppas. Annars skiter jag i att ens gå upp ur sängen imorn!!



verkligen något att rekomendera ;P as gött

super städning

är helt slut. har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på storstädning minsann. Och då menar jag verkligen storstädning!  utrensning av garderober, byrålådor skåp med mera. Har slängt typ 4 kassar med grejjer! Måste lära mig att sluta spara på en massa skit! Jag brukar ju ha en tendens till att göra det " ja men den här kanske jag får användning för" , " ja men den här kommer jag bara ångra mig om jag slänger" , " ja men den här har jag ju haft jättelänge, den kan jag ju inte slänga" osv. Någon som känner igen sig? ;) Är fortfarande inte klar :( men jag orkar inte mer nu. tar resten imorgon.

Förut sken solen! det är ju helt fantastiskt! trodde nästan jag drömde. Äntligen fick man känna på lite sommar igen! hoppas att det blir fint imorgon också!!

Nu ska jag ta mig ett bad. Skrev att jag skulle göra det igår men jag hann inte med det. Men nu har jag iaf bunkrat upp med doftljus, en bra bok och ställde också in datorn så man kan lyssna på lite bra musik =)



ciao

Dagens låt

när hade det tänkt sig att sluta regna egentligen?! är sommarn slut nu? vill ha soool!!! detta är iaf definitivt dagens låt!




Bruce springsteen - Waitin on a sunny day

sista veckan.

Måndag idag då. det betyder att sista veckan på somarlovet är inledd. ångest? det har nog aldrig varit värre!! Jag fattar verkligen inte hur jag ska orka emd ett helt jäkla år till! Men men.. får tänka på det som så att det inte finns nåt att göra åt saken. Jag får helt enkelt pallra mig dit varesig jag vill eller inte. Och sista året är ju det roligaste. Plus att man har studenten att se fram emot! :) Får helt enkelt se det poisitiva å göra det bästa av situationen. Även om det inte är lätt!

Sitter just nu och avnjuter en smoothie. riktigt gott att starta dagen med en sån =) nu tänkte jag snart gå och ta mig en dusch. sedan blir det promenad med hunden. Tänkte också ta och gå till Lina och hämta min cykel. Den har ju sttt den i lördags. Efter det blir det besök på sjukan. får väl se hur det går!



jag vill ha sommarlov resten av mitt liv...


Dagens " glad - låt"



Ramones - Beat On The Brat

den e ju grym! ;P väcker minnen om gamla tider =)

dåligt uppdaterande

jag kanske ska göra som maggan kommenterade i det tidigare inlägget. statsa på henne helt enkelt ;) kanske är en smart idé det ;) Iaf. jag vet att jag har vart dålig med uppdaterandet nu ett tag. Har ju fortfarande inte heller lagt in några bilder från roadtripen.. men ja måste få bilderna först. det kommer det kommer alltså.
Har bara inte orkat uppdatera nu ett par dagar. Men nu är jag tillbaka igen. Å imorn får jag bilderna så då blir det ett jävla bloggande.

För övrigt är det ju skit piss väder även idag. Vart fan tog sommarn vägen egentligen?! dör snart.. vill ha sol. Nu är det bara 1 vecka kvar på sommarlovet! Då vill man ju kunna njuta så mycket som det bara går. Men ja. Vi får väl se helt enkelt. En liten fågel viskade i mitt öra förut att det troligen skulle bli finare i mitten på veckan. Hoppas det stämmer!!

Lilla pappsen fyller år idag också faktiskt!
:D 52 bast. vilken gamling han börjar bli.. Blev iaf lite fika med släkten och så i stugan idag. fick ju dock sitta inne i den lilla ministugan allihop eftersom det regnade som bara fan.
Av mig och Erik fick han en grill! det va väldigt uppskattat. våran nuvarande håller typ på att ramla sönder. så det va en riktigt bra present =)


feting grattis till planetens bästa ( och snyggaste! )  fralla! <3

För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. degat. VArt å jobbat och nu tänkte jag käka lite å sen lägga mig i ett varmt bad med lite doftljus, en bra bok, ett fett glas godmorgon juice med massor av isbitar och nåt gött å tugga på. denna kväll ska jag bara ta hand om mig själv å ha det gött helt enkelt! =)

Dagens " glad - låt"



Finns det någon bättre glad låt? Det är ju bara att lyssna på texten!  kan lyssna på den 1000000 ggr utan att tröttna på den!



Tisdag

godmorning! Tisdag idag då! Snart ska jag börja packa! Ska ju iväg på " roadtrip" med elin! :D Vet inte vart vi ska alls! det får vi se.. vart vi hamnar!:D och kan vi inte bestämma oss för vilket håll vi vill åt så får vi singla slant helt enkelt! Sommarens äventyr kanske? :) vädret kunde ju ha vart bättre med äsch! vi har ju bil iaf =) Ska vara borta från Tisdag till torsdag, har tält med men ja kan gissa på att det blir till att sova i bilen. Update från resan kommer iaf på torsdag då jag kommer hem igen.:D

Igår var det tjejkväll hemma hos Malin. Med henne, Kristin, Madde, Elinor, Amanda och Louise! Riktigt trevligt var det iaf !=) Käkade tacos och satt å snackade som bara den. v Amanda, Kristin, Elinor och Louise ska ju snart till Ayia napa dom skitarna så vi tipsade lite om vad man skulle göra och inte göra. Är så jävla avundsjuk på dom! jag vill också dit!!


Malin, Kristin, Amanda, Madde och Elinor =)



Men till jul blir det ju förhoppningsvis utlandsresa iaf. Kanarieöarna lutar det ju åt. Tillsammans med än sålänge Elin, Erik, Rikard och kanske Elin och Jesper. Och kanske Karin? Aja det är ju ganska långt kvar så det är ju inte nån panik. Men längtar som bara fann till dess! Skulle ju passa ännu bättre att ta en sista minuten till Ayia napa eller magaluf imorn eller nåt. Men aa.. drömma går ju..

Rundvisning i Krillehöla

Vad kan man rekomendera till någon som inte bor här att göra i Kristinehamn? Det var ingen lätt fråga har jag och Elin kommit fram till. Elin K. och Jesper kom hit från götet igår och idag kom dom in till stan för att hitta på nåt. Vi började iaf med att käka lunchbuffé på thai restaurangen. Riktigt gott! sen tog vi ju självfallet en tur ut till skärgården för att titta på den omtalade picasso skulpturen, som för övrigt hela den här stan lever på. " picasso valde kristinheamn" bla bla.. Men aa iaf. Efter det hade vi ingen aning om vad vi skulle hitta på. Tog en tur ut till östervik. vet inte riktigt vad vi skulle göra där men vi hälsade lite på getarna och fårarna å kaninarna ;) Sen åkte vi ut till våran gemensamma moster och fikade. Var riktigt mysigt !=)

Elin var ju självklart och hoppade i höet! ;)


Och nu skulle Elin och Jesper ut till stugan igen så nu hamnade jag här ! Tänkte ta mig en dusch och fixa till mej lite. Ska till malin sen . Dit kommer även Louise, Kristin, Amanda, Elinor och Madde. Tänkte laga lite mat och så :) ska bli riktigt trevligt :)




Imorn blir det roadtrip med elin ! Ska bli kul som fan! ska bara åka bort. Ta med oss ett tält eller vad det nu blir å bara dra! bort bort bort ! vet inte vart vi ska. singla slant vid varje vägskäl så får vi se vart vi hamnar ;) kanske sommarens äventyr.Vi får väl se vart vi hamnar i slutändan! ;)

Dagens låt



Helene Sjöholm - Gabriellas sång.

Finns ingen finare ..

Godmorgon måndag

Äntligen fick jag sova ut! hade inte sovit mer än 5 h på två dygn så ja va jäävligt trött!  skönt att vara lite utvilad nu iaf! Måndag idag då. Och inget fint väder är det heller. Fast man ska väl inte räkna med mer. Ska ju tydligen bli ännu värre imorgon! :( 
Elin och Jesper kom till värmelandet igår kväll så idag blir det att åka till dom en sväng hade jag väl tänkt.  Har saknat Elin så mycket! Ska nu ta en promenix med jycken också.. ut i skit vädret. fan va kul..

fan va ja svär

Läste precis mitt tidigare inlägg. å herrejesus vad jag ska svära hela tiden. usch.

Söndag

ja denna söndag har varit som söndagar ganska ofta brukar vara.  Har präglats av sjuklig huvudvärk och illamående.. Och även idag, precis som alla andra söndagar så var det dags för städning på knaus. Fyfan vad jag hatar det. Jag säger bara det! Det är alltid samma sak. Varje gång man vaknar på söndag morgon så tänker man " jag ska städa.. helvete" och jag menar verkligen varje gång!
Ja vet att jag inte ska klaga. Är jävligt lättförtjänta pengar. men det är ju så fruktansvärt jävla tråkigt.
Bestämde mig också för att gå dit. Det ligger ju på andra sidan stan så det blev en riktig långpromenad. Rätt gött faktiskt.
Att få rensa huvudet lite..

Det behövdes.. det är alldeles för grötigt där inne just nu. defenitivt. Men aa. Som sagt så tänker jag väl för mycket helt enkelt. plus den jävligt störande grejjen att jag alltid ska lyckas med det omöjliga. Och sen gå och tro på något man vet är meningslöst. Man vet det så väl men ändå så är man så jäkla puckad att man någonstans innerst inne hoppas på det omöjliga. Slutar alltid på samma sätt...


så jävla förvirrad

Vad händer? Ja förstår ingenting av någonting just nu.. vet inte vad ja känner om någonting. Allt har blivit så förändrat. Vill bara bort,. Vill bara kunna släppa alla tankar och all oro och bara va..




Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig





Värsta kvällen någonsin!!

Ja.. vad ska man egentligen säga? Att det var den sjukaste kvällen någonsin? Ja så kan man nog kalla det. Fattar nog fortfarande inte vad som har hänt.  Kvällen började jättebra. Förfest här. satt och groggade, rökte vattenpipa och hade det jättetrevligt verkligen. Sen började det närma sig utgång så vi tänkte cykla ner till stan. Vilket var det värsta vi kunde göra!
Emma åkte ner vid en trottoarkant och det tog tvärstopp med cykeln. Jag  såg inte själv precis när hon ramlade , vilket jag nog ska vara glad över. jag och Malin tvärstannade självklart och när vi sprang till henne så blödde hon som bara fan. Tänkte först ringa ambulansen eftersom jag nästan va säker på att näsan var bruten eller att tänderna var utslagna eftersom det blödde så. Emma bara skrek och ingen av oss viste vad vi skulle ta oss till. Det var verkligen det värsta jag har varit med om! Men vi kunde iaf sedan konstatera att ingen näsa va bruten. hon hade slagit i den rejält och hon har två jack i näsan och lite flisor av tänderna är borta. Hon hade sån jävla tur i oturen på ett sätt. Det kunde verkligen ha gått så himla mycket värre! Hon kunde ha spräckt skallen eller vad som hellst!  Nu har hon en svullen fläskläpp och svullen näsa. Men det kommer ju iaf försvinna. Och hon mår okej! vilket som är hela huvudsaken!  Fick skjuss hem av marcus som bara av en slump åkte förbi och såg vad som hade hänt! Så nu ligger hon hemma nerbäddad. Har inte pratat med henne något idag. Kan tänka mig att det är värre idag. och det gör nog ondare också. Men hon lever och det är huvudsaken!!  Och hon ska ju vara glad att det fortfarande är sommarlov. Tänk om det hade varit skola imorn!  Lilla söta underbara Emma.. Varför skulle det hända? Men som sagt. Det kunde ha gått så himla mycket värre.   tack gode gud för att det är okej med dig Emma!



Nya skor

detta kommer att bli mitt nästa inköp. Hittade dom i karlstad igår. men självklart så köpte jag dom inte. ångrar mig nu. Får åka och köpa dom nån dag! :) behöver ett par festskor. =)


Dagens " glad - låt"

nej förfan. Nu är det dags att gaska upp sig. Kanske hjälper med en glad - låt? =) här är dagens iaf!



Florence Valentin - pokerkväll i vårbygård.



Gårdagen

ska också berätta om lite vad som hände under gårdagen. Tog tåget till Karlstad där jag mötte upp Elin. Sprang runt på stan ett tag. Köpte dock inget. Måste tänka på att spara lite nu! Sen kom Erik och hämtade oss. Tänkte ju käka på nöjes men dom hade tydligen semesterstängt så  det blev salladsbuffé på barbros brygga istället. Riktigt gott! :)

Efter det åkte Erik tillbaka till jobbet och Jag och Elin åkte ut till Bomstabaden. Riktigt mycket folk var det ! Kändes nästan som att vara utomlands! =) Låg iaf där och stekte ett bra tag. Sen kom Erik dit, efter att han slutat jobbet.




söta Elin på stranden =)



*sommar*

Sen åkte vi till bergvik. Kikade runt lite där och handlade lite käk. Sen blev det att åka ut till Bråten och Grilla med Anders och Maria. Riktigt mysigt =) Då ringde också Rikard och han var tydligen i stan! Så sen åkte vi in till stan. Hem till Erik och Elin. Dit kom alltså också Rikard.. Och Nathalie. =)  satt ute på balkongen och rökte vattenpipa  å snackade =)  Trevlig kväll blev det ! Även om jag mår åt helvete idag p.g.a  den där jävla pipan!

Ikväll blir det krogen med brudarna =) ska bli skit kul! hoppas du hakar på nu louise! =P


Take me away

dåligt på alla håll och kanter just nu.. fattar inte varför det blir så.. har väl egentligen inte nån anledning till att känna så? allt känns bara så meningslöst just nu. vill bara bort härifrån. Ta med mig dom bästa och bara dra långt långt bort.



jävla skit regn.





Dagens låt.

Tracy chapman - Fast car







Godmorgon Fredag

Idag är det Fredag. ska man skratta eller gråta? skratta för att fredagar är ju bra dagar, men gråta för att snart är skolan här igen? FY!! men ja ska inte tänka på det nu! Ha så kul som möjligt medans man kan! Idag tänkte ja ta bussen till Karlstad där lilla Elin väntar på mig. Hon hade tydligen mycket planer för dagen. Bland annat skulle vi käka lunch på nöjesfabriken tydligen. Vi får väl se :)



Ska nog ut till stugan ikväll
också för Karins föräldrar kommer hit och jag har lovat att joina. Glömde säga det till dig louise så det är inte helt säkert om jag kan va med ikväll! men ja ska försöka! :)

Nu äre nog dags för mig att ta en litten dusch faktiskt!

Skärgården och Vattenpipa

Blev ett sent inlägg idag! Började med att jag mötte upp Emma vid tolvtiden. Åkte ut till skärgården och stekte. Sen efter ganska så många timmar så kom också Malin och joinade oss =). då drog vi in till stan för att hämta lite käk och vattenpipan. sedan satte vi oss. Jag, Louise , Malin och Emma nere vid gästhamnen. Käkade  puffade lite vattenpipa och hade det almänt gött. Träffade också några riktigt kuliga eller ska man säga skummiga snubbar? ;P haha riktigt kul hade vi åt dom iaf!

Sen fick vi skjuss av underbara Johan ut till skärgården där Elinor och co va! =) riktigt trevligt det med =) Nu är ja trött som fan å överväger att gå å nanna. får se om ja lyckas slita mig härifrån :P


RSS 2.0