Tisdag

godmorning! Tisdag idag då! Snart ska jag börja packa! Ska ju iväg på " roadtrip" med elin! :D Vet inte vart vi ska alls! det får vi se.. vart vi hamnar!:D och kan vi inte bestämma oss för vilket håll vi vill åt så får vi singla slant helt enkelt! Sommarens äventyr kanske? :) vädret kunde ju ha vart bättre med äsch! vi har ju bil iaf =) Ska vara borta från Tisdag till torsdag, har tält med men ja kan gissa på att det blir till att sova i bilen. Update från resan kommer iaf på torsdag då jag kommer hem igen.:D

Igår var det tjejkväll hemma hos Malin. Med henne, Kristin, Madde, Elinor, Amanda och Louise! Riktigt trevligt var det iaf !=) Käkade tacos och satt å snackade som bara den. v Amanda, Kristin, Elinor och Louise ska ju snart till Ayia napa dom skitarna så vi tipsade lite om vad man skulle göra och inte göra. Är så jävla avundsjuk på dom! jag vill också dit!!


Malin, Kristin, Amanda, Madde och Elinor =)



Men till jul blir det ju förhoppningsvis utlandsresa iaf. Kanarieöarna lutar det ju åt. Tillsammans med än sålänge Elin, Erik, Rikard och kanske Elin och Jesper. Och kanske Karin? Aja det är ju ganska långt kvar så det är ju inte nån panik. Men längtar som bara fann till dess! Skulle ju passa ännu bättre att ta en sista minuten till Ayia napa eller magaluf imorn eller nåt. Men aa.. drömma går ju..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0