Karlstad blev det!

Ja som sagt så valde jag att haka på till Karlstad igår å det var verkligen inget dåligt val! riktigt kul var det! =) Åkte runt 11 tiden sen i karlstad så hämtade vi upp en tjej som heter Ylva. Sen åkte vi till Konsum för att handla picknick och Sen bar det v till Skutberget där vi låg och solade, badade å hade det allmänt gött! Men sen blev det såklart mulet så det blev ju inte så jätte mycket solning men jag har ändå bränt upp mig tillräckligt så det gjorde inte så mycke. På´t idag istället! ;)



inte så jättekul väder det blev kanske. men jävligt varmt i vattnet va de iaf! =)

Efter det bestämde vi oss för att ta en svängom på stan. Jag, Karin och Ylva sprang runt som galningar på rean och vi hittade faktiskt något alla tre. Karin en kjol, Ylva en klänning och jag ett tublinne, ett halsband , ett par örhängen och en klänning!



gillar färgen sjukt mycket!

Efter det åkte vi hem till Emelie där vi tog det lugnt ett tag och laddade inför middagen. Det blev nämligen grillbuffé på blue moon! SKIT gott!!!
Efter det blev det tillbaka till Emelie för att göra sig iordning och sen blev det förfest hemma hos nån som hette Hannes tror jag. Som för övrigt hade planetens snyggaste lägenhet!!! vill ha den! Träffade också en kristinehamnare där och vi hade ju väldigt mycket att prata om kan ja säga ! =P När vi väl satt där ett tag så begav vi oss nertill hamnen. Riktigt trevligt, satt där och ölade och tjötade =) Johan kunde kanske dock ha tagit lite färre öl ;)



riktigt kul var det iaf! har kommit fram till att karlstabor faktiskt kan va riktigt trevliga ju! :D trotts det otroligt fula sättet dom snackar på! :S











Dagens " glad - låt"

känner att ja just nu behöver lite positiva vibrationer så här kommer dagens glad - låt! =)



Jason mraz - life is wonderful

Go morgon!

sitter här och funderar på hur jag ska göra.. ska jag åka med Johan och Karin till kd och hamnfestivalen elelr ska ja stanna här med brudarna å göra nåt emd dom ikväll? ja vet inte. lutar åt karlstad, eftersom det inte är speciellt fint väder så kan man ju ändå inte sola och så. hömm.. a ja får väl se. Känner iaf att det är ett måste att jag måste göra nåt så att jag kommer på lite andra tankar!!  vi får väl se hur det slutar=)

Tältning

Idag kom jag , Madde, Emma och Malin trötta hem efter ett " äventyr" om man så kan kalla det. det blev ju så iaf ;P  I måndags tog vi båten ut på sjön. Vi hade packat med tält, sovsäckar, käk m.m. för det skulle bli övernattning på en ö minsann =) Efter en ganska så lång båttur hittade vi äntligen det " perfekta" stället. En miniliten jättemysig ö. Där bestämde vi oss för att sätta upp vårat tält. Riktigt bra blev det och det blev en kanonkväll! vi grillade, badade och snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt! =) Riktigt mysigt!





hur fint som hellst!



madde är planetens snyggaste människa..;P



sjukt fin solnedgång!

Men när solen hade gått ner blev det glada livet inte så glatt längre, Ett stort oväder började närma sig och man kunde se hur det blixtrade långt där borta. Vi tyckte ju det va skiit långt bort så vi tänkte ju att " det kommer säkert inte hit" men aa.. det gjorde det ju.. Plötsligt började det blåsa som fan, och då menar jag verkligen som fan! Vårat tält blåste ner och vi viste inte vad vi skulle göra. Ren kalabalik helt enkelt. Vi kom iaf fram till att där gick det inte att stanna. Så snabbt som satan drog vi ihop tältet och all våran packning och slängde det i båten. Tänkte att vi skulle åka in till märön som låg precis bredvid. Den är ju större och där fanns det mer skydd. Men aa.. det var ju lättare sagt än gjort. Att få ut båten på någorlunda djupt vatten i den där blåsten med dom vågorna var ju inte det lättaste. Men efter en jäkla massa kämpande så kom vi tillslut ut. Då blev det gasen i bott till grannön, eftersom vi hade ett åskoväder flåsandes i nacken så hade det ju inte vart så rockigt att va ute på sjön när det kom över oss!  Men iaf så kom vi iland. några fixade båten och några fick leta tältplats. Vi hittade tillslut ett ställe som låg ganska så långt in i skogen. men det va åtminstone skyddat,  vilket var det viktigaste.  Så där tillbringade vi natten. I skogen med åskoväder utanför. Inte direkt som vi hade räknat med. Men med det sällskapet så var det ju nemas problemas ;P



åska på ingång.

Nästa dag åkte vi tillbaka ut till den lilla ön där vi tillbringade hela förmiddagen stekandes i solen ! =) riktigt härligt. och en massa badande blev det ju såklart! =) '







Update

Här kommer den då.. den efterlängtade uppdateringen som speciellt du gerd har tjötat på mig att göra! Men iaf. Har bott i stugan tillsammans med kusinfamiljen hela veckan så det har ju inte blirvit något datoriserande alls för min del. Har istället solat, badat, fiskat och mycket, mycket mer =) Har ju varit helt fantastiskt väder så vi kunde inte ha prickat in det bättre. Nu har dom åkt hem och jag saknar min underbara kusin sjukt mycket!! Men om några veckor kommer hon upp igen , som tur är ! :)



helt underbart väder!! =)


helt underbart att vara ute på vänern och fiska i solnedgången ;P


äälskar sommarn!!

I lördags var det dags att fräscha upp sig efter en vecka på vishan, det var nämligen dags för hela tjocka släkten att åka på dop. Mitt sjukt söta kusinbarn joel skulle döpas. Finns ingen sötare unge! Och jag längtar som aldrig förr tills jag sjka bli faster. det är inte så långt kvar nu. =)



sötaste ungen ! =) <3

Men detta med dopet var minsann inte hela sanningen. Alla trodde ju det skulle va dop men när det var dags att ta in Joel så började brudmarsen spelas och in kommer Per och Helena med bröllopskläder och lilla joel under armen. Det var alltså bröllop också! vilket ingen visste! Sjukt fina var dom!! =)



<3

Efter Vigseln blev det buffé och massa sånt grejs och sen var det dags att åka hem. Jag, Elin, Rikard och Karin satte direkt igång med en liten snabb förfest och sen beställdes det taxi ner till stan. Var laddad inför en röjjkväll på statt. Blev riktigt kul! Iaf i början. Slutet vill ja inte prata om. Tog hårt, men det är väl bara att gå vidare. Bitterheten har ju satt sig några dagar och tankarna bara fladdrar runt. Men det finns ju inte så mycket att göra. Gå vidare helt enkelt. Även om det blir svårt. Kommer väl komma över detta tillslut också. Som tur är så har man ju dom bästa kompisarna på planeten! Tack för att ni finns! Börjar väl bli dags nu att lägga ner detta och sluta deppa. Göra det bästa av situationen helt enkelt.

Veckan i övrigt har varit hur härlig som hellst! Saknar dock Elin jätte mycket. Vi har sagt båda två att vi ses på tok för lite! det är dags att ändra på den saken nu! Får väl ta och åka ner till götet ibland å hon får väl ta och komma upp hit. Alltid lika härligt att träffa henne. vi kan prata om exakt allting. spelar ingen roll om vi inte har setts på ett år eller på bara nmågra dagar,.
Det tar inte mer än några minuter så vet vi precis vart vi har varann. saknar dig Elin! men vi ses snart! =)







Back in town!

yes box! nu är man hemma igen! har vart en riktigt trevlig helg i götet. Jag och Madde åkte ju ner i fredags och Malin och Emma kom efter på lördagen. På fredagen tog vi det mest lugnt. Bodde hos min akusiner så vi åkte runt och kikade lite, käkade god mat, hyrde film och tog det mest lugnt hela kvällen =)

På lördag förmiddag blev Jag och MAdde in skjussade
till Nordstan när vi spenderade hela förmiddagen jagandes på kläder till festen. beach tema var det ju och jag hittade faktiskt en bra outfit till det ! :D På eftermiddagen anlände Emma och Malin så då mötte vi upp dom och sen bar det av hem till kusinerna igen för att duscha, byta om och göra sig iordning =)! Alla blev vi så snygga så! :D ( bilder på oss kommer sen! )

När det började dra ihop sig
blev det först förfest med ett gäng hos en kille som heter " cigge" Och sen bar det av till det stora balunset! Riktigt kul var det och man träffade många bekanta ansikten som man träffat där nere på tidigare fester, men också en hel del okända snubbar och snubbor! :D Riktigt kul!
Dock inte för min stackars kusin Rikard som på nåt konstigt vis lyckades trampa på en glasbit som gick långt in i foten. Så han har spenderat exakt hela dagen på sjukhuset i väntan på att sys. Fyfan. Han är en såndär riktig olycksfågel som alltid lyckas skada sig på ett eller annat sätt!

Men för övrigt var det en jävligt lyckad och kul kväll! som det alltid är i götet ;P Kommer nog inte dröjja förren man är där igen ;)



två brudar redo inför beach party! ;P

Snart bär det av!

Jajjemensan. om ca 10 minuter bär det alltså av till göteborg. Madde kommer väl hit närsomhelst :P heahea ska blir så sjukt kul! Fick också min lön förut så nu har jag pengar ! tur att jag fiick det, va helt pank innan! Så nu kan jag kika lite efter en klänning!:P

men nu kommer maud så nu ska jag kila! hopaps alla får en bra helg!

Göteborg Idag!

Yes. idag är det fredag och det betyder att vi åker till götet! jag och Madde åker idag och imorgon kommer Malin och Emma efter =D ska bli riktigt kul! har ju inte hänt så mycket på sommarlovet annars än sålänge :P Men nu när Emma kommer hem från cypern så ska vi banne mig setill att hitta på saker!

Jag kan bara föreställa mig hur brun Emma kommer va nu! är så sjukt avunsjuk på henne! Själv har man vart här hemma i detta tråkiga land som bara har skit väder att leverera 85% av dagarna :( suck.. Men som det står i löpsedlarna ( visserligen varje dag men ändå) " Nu kommer medelhavsvärmen till sverige!!!" det sa dom förra veckan med. vad räknas då som "medelhavsvärme?" 19 grader och moln? Aja.. det är väl bara att hoppas på att den riktiga sommaren kommer snart! =)



saknar dig som faan! men imorn ses vi iaf! :D

Ta dig i kragen Anna

Efter lilla älsklingsmalins kommentar i det förra inlägget så ska jag väl göra som du säger maggan. Upp med läppen och se det positiva i det hela ;P haha ja lovar maggan ja ska inte deppa samman. ja har kommit över det nu ;P ska ENDAST tänka på götet och min underbara " familj" nu ;P lovar.


i should stop worry and be happy...
like him:


smile ;P

som jag sa

jaa man kan ju inte vad glad och på topp jämt. som vanligt ska allt mitt tänkande gröta till allt.

Solning, Thai och Städning

Hej. Har precis kommit hem. Har varit på båda jobben och städat nu. Inte kul men nu har man det gjort så nu behöver jag inte göra det på en vecka. Skönt!

Idag blev det solning med Malin och Madde, Låg på en brygga vid gästhamnen och stekte! :P riktigt härligt med lite sol för en gångs skull. Fast det blåste ju en hel del så såvidare varmt var det ju inte :S



Efter ett par timmars solning så bestämde vi oss för att stilla hungern på thairesturangen! Mums! buffé var det också så det vara bara att käka på! :) va riktigt längesen ja käkade thaimat!



Nu är också biljetterna och resorna ner till Götet uppklarade. Jag och Madde åker ner imorn och Malin och Emma kommer ner på lördag! Längtar som bara den! Måste också se till att hitta en snygg klänning att ha på mig. Har ju inte direkt nån som passar bra till beach tema.. Hmm. men vi får väl se vad det blir =)

Dagens låt

ja vet att den egentligen inte är speciellt bra men ja kan bara inte sluta lyssna på den! :) En jävligt bra låt om man är förbannad på nån. Om man vill komma över någon efter en olycklig kärlek. Riktigt bra förbannad - låt haha ;P


Sol !!

godmorgon! Idag är det  ÄNTLIGEN soligt ute! WIIE lycklig! ;P Pratade precis med lilla Malin. Vi bestämde att idag ska vi banne mig ut och pressa!! Ska ses vid halv tolv. Dår se vart vi åker. Idag är det iaf dags att bli brun igen! =) Perfekt till festen i Gbg. Det ska ju vara Beach - tema och då vill man ju ha lite färg! :D






pasta och vattenpipa !

Kom precis hem faktiskt. Lite sent kanske men så ska det ju vara på sommarlovet! =) Först åkte jag och Malin och handlade. Sen var det ju tänkt att i skulle åka hem till mig och laga litemat. Men då ringde Elin, så det blev till att vi åkte dit istället. Där blev det först laga mat ( alla va SKIT hungriga) sen blev det att röka lite vattenpipa.. usch. ja som sa till mig själv efter lördagens rökandeatt jag aldrig mer skulle röka vattenpipa!.. Där ser man hur bra det gick med den saken ;)









jordgubbar och vindruvor blev det till efterrätt! :D mumma! :P



Dagens "vill ha"





sjukt fint linne från forever 21!  helt kär ;)  ett par jeansshorts också dom från forever21. Ett armband från bagsandfashion och ett par söta ballerinor från dinsko. :)

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen!  Malin tittade först förbi här så gick vi tillsammans ut till Madde ( som för övrigt bor ute i ödemarkerna)  Vi hade ju som idé att vi skulle gå en promenad även där. Men istället blev det till att ligga i soffan. Snacka en jäkla massa som vanligt, käka glass, spelade yatzy, hade kuddkrig, lekte runt med maddes otroligt roliga pilatesboll! ska banne mig köpa en sån!:D

Sen kom Maddes pojke dit så då blev det dags för mig och Malin att draa.  Blev en promenad hem också alltså. Känner mig så duktig så ;P

Snart Ska jag träffa Malin igen.
Både hon och jag bor ju själva hemma så vi hade tänkt att åka och handla lite krubb. ja har typ inte ett dyft i kylen! Men känner jag mig och Malin rätt så blir det säkert nåt onyttigt och meningslöst vi köper istället för det som behövs ;P Typiskt oss ;)




riktigt skönt att va ute och gå idag :P fint väder och det är ju så skönt att gå när man har rätt dojjor på! :D


Bästa köp!

satt nyss och läste på en såndär lista som alla lägger upp på sina bloggar, med fråger som man ska svara på. Där fanns det en fråga; " Vilket är ditt bästa köp?"  då började jag fundera på vad som var mitt. och efter lite tankegång kom jag fram till att detta är definitivt det bästa jag inhandlat!!!




Var så trött på alla sprayer och mousser som gjorde håret sten hårt, så att det kändes som att ha en hjälm på huvet när man hade försökt styla en frisyr. Gled då in på en hårsalong och frågade om de hade nåt bra föratt få mer volym. Något som inte blev sådär stelt och som höll hela dagen. " Prova detta " sa frisören. Det är ett pulver som man häller i hårbotten. sen gnuggar man lite och vipps så blir håret nästan lite tupperat i hårbotten.  SKIT BRA! det blir inte ett dugg stelt och det håller verkligen skit bra!

Verkligen något att rekomendera till dig som vill ha volym som håller hela dagen!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost.. Känns som att det kan bli en riktigt bra dag idag. När jag tittade ut i morse så sken solen för fullt! härligt!! kanske blir att pressa lite idag? Skulle sitta bra att få lite färg igen, det var längesen man låg ute i solen nu så brännan har ju börjat försvinna så sakterliga :S

Senare ska jag va med Madde och Malin. Tänkte ta oss en riktig långpromenad. Vilket är en bra sak att göra om man har mycket att prata om. Vilket jag just nu har! :D Har ett fett behov av att prata av mig nu kan jag lova! :P Stackars Malin och Madde kommer väl få öroninflamation av att lyssna på allt mitt babblande :P men det får dom leva med ;P

Är så jävla glad just nu! Vet bara inte vad som har hänt med mig! Livet bara leker och inget känns jobbigt! Tänk om det alltid kunde vara såhär enkelt.  Men alltid ska det gröta till sig när det är som bäst. Men så är det väl " life is like a rollercoaster"  upp och ner.. Är bara att ta vara på det när det är på topp! Eller hur? :D



dessa två underbara och sjukt snygga brudar ska alltså förgylla min dag :D

Vilken är snyggast?

Ja eftersom hela denna dag hittils har gått åt till att göra ingenting så har jag nu börjat gå igenom min garderob en smula. Eftersom mitt absoluta " alltid ha" - plagg är min svarta kofta så har jag provat lite olika outfits till just den. Vilken tycker ni är snyggast?


1: svarta koftan från lager 157 och kläning från gina tricot.



2: svarta koftan och en klänning från cypern.



3: svarta koftan , vit tunika från lager 157, scarf från lager, bruna shortsfrån hm.




4: Svarta koftan, Klänning från hm



5: svarta koftan, tubklänning från ginatricot




6: svarta koftan , klänning från carlings



7: svart koftan, Klänning fårn ginatriot.


Jaa.. vilket var snyggast nudå? :P



å ja e så gla´

jaa livet e fan inte så pjåkigt jämt ;P höh? eller hur :P e fan riktigt glader nu :D sommarlov å allt e bara gött. fast ja e ju inte en polarbjörn.. det är synd.. för då hade ja vart ännu mer så gla´! ;D


Tisdag!

Jahopp, då var det tisdag idag då. Helt sjukt vad fort det går! Börjar redan få ångest inför skolstarten.! Ett helt jävla år kvar. Men alla säger ju att trean går hur snabbt som hellst så ja hoppas verkligen att det stämmer!

Bodde själv inatt. Mamma och pappa har ju typ bosatt sig där ute i stugan så jag lär nog bli ensammen här rätt mycket dom kommande veckorna. Men det gör inge. Är skönt att komma bort från mamma, hon och jag har ju en tendens att inte komma så bra överens jämt och ständigt. :P Fast lite läskigt är det ju också. Blir typ jämt att sova med nån tänd lampa nånstans ;P har nog sett för mycket skräckfilmer helt enkelt! Men än har jag ju inte blivit mördad så det är väl bara att hoppas på att det håller i sig! ;P

 sen kanske det blir att tälta med Maggan oh Maud :D synd bara att lilla Emma inte är hemma.. :/ saknar henne. Men snart är hon hemma igen och då är vi äntligen samlade alla fyra igen :P å då jävlar blir det leva loppan resten av lovet! Har ju fortfarande inte gjort ett dugg a det vi har sagt att vi ska göra, och snart är ju lovet slut! :O

Riktit fint väder är det idag också :P härligt! Älskar sommarn!
Sitter just nu och lyssnar på Swingfly - singing that melody. Har nog lyssnat på den om och om igen typ30 ggr nu eller nåt! men den är ju så bra!! :D




Dagens låt

Wheatus - Teenage Dirthbag




ja bara älskarn ;P !

Dagens " vill ha"





jeansshorts, linne, Halsband från forever21 och ballerinaskor från dinsko

Malin " maggan, mägie, haggan" Nilsson

Japp! Detta inlägg tillägnar jag MALIN! Den underbara, fantastiska, mirakulösa,snygga, otroliga och sjukt bästigaste Malin!

Jaa.. hur kan man beskriva en litten unge som denna nudå? hon är en sjukt bra kompis och vi har alltid riktigt jävla roligt tillsammans. Hon är alltså en av familjemedlemmarna i våran kompis fyra " da family" som vi brukar säga. Namnet kommer därav att vi är faktiskt som en liten familj. Så mycket som vi umgås hela tiden och så himla väl som vi känner varandra. Den består alltså av mig, Emma , Madde och så då MALIN! De två andra i "familjen" håller nog med mig när jag säger att Malin är en väldigt GLAD person som inte klarar att hålla sig för skratt i knappt en timme! Vilket är så underbart med henne. Hennes skratt är ett sånt där som verkligen smittar av sig. skrattar malin så skrattar man själv! :D När malin kommer in i ett rum så lyfts stämningen till tusen! det kan nog alla intyga ;P Partyprinsessan Malin är alltid på G :D

Hon är iaf en riktigt riktigt bra kompis, som man kan säga allt till. Jag vet att jag kan berätta vad som hellst för denna lilla unge. och ja vet också att hon håller det för sig själv! för det är det en kompis ska vara. Pålitlig. precis som denna. Hon är också väldigt omtänksam och snäll. Men när hon blir förbannad då vet man det ;P Malin drar sig inte för att säga vad hon tycker. Vilket jag beundrar henne för. För om en person alltid säger vad hon tycker så vet man i samma veva att personen alltid talar sanning. Vilket är jäädrans bra :P

Malin är en tös med mycket energi också kan jag lova. Eller ja.. det är ju lite olika iof. som natt och dag kan man säga. är Malin trött så är hon jääävligt trött. Men då gör hon på detta viset. Hon lägger sig och sover ett par timmar å sen vaknar hon minsann till kan jag lova! Då tittar istället den hyperaktiva, mega glada och jättepratiga malin fram. Då kan hon sitta och babbla på som aldrig förr. Ibland kan det vara riktigt kul att bara sitta och lyssna på henne ;P

Men iaf! Malin är en JÄVLIGT skön unge som jag hoppas att jag kommer få ha kvar som vän hela livet! Hon är skit go tjej som vet hur man lever livet på bästa sätt! Alla älskar henne och det är inte så konstigt det heller! :P




Världens bästa Malin! tack för att du finns! :D <3

Internet funkar igen!

Ja äntligen funkar internetet här hemma igen! Har inte funkat dom två senste dagarna, och det har vart väldigt jobbigt! man blir ju helt avskalad så ja har fått låna min fasters :P känns ju lite dumt att be henne hela tiden, men nu funkar det ju äntligen igen! Bara att hoppas på att mitt mobila blir registrerat nån gång så ja kan använda det!

Just nu sitter jag här med ett stort glas juice med isbitar och ett stort grönt, surt äpple :P försöker komma på nåt att göra. Mamma och pappa bor i stugan som vanligt så jag blir ensammen här ikväll. Funderar på att kanske ta en tur ut till Pärlan sen och hälsa på lilla malin :) fast jag vet inte om ja orkar. Kanske, om jag lägger in en jädrans massa bra musik på mobilen. så ja har nåt bra att lyssna på på vägen :P

Jag försöker också hitta åt nytt klädesplagg som man kan ha till göteborgsfesten. Det ska ju va sommar /beach - tema och då måste ja ju ha nåt som passar :P Va nere på stan och lunchade med
malin förut, vi tog oss en sväng på stan efteri ett tappert sista försök att kanske hitta nåt snyggt. Men nepp.. inte ett skit.
Ja hatar den här stan!! Men hur det nu blir med klänning och så så blir det iaf JÄVLIGT
kul med götet! :P De har hyrt lokal och det är ca 100 personer bjudna.Ett riktigt storpartaj med andra ord.
ska bli riktigt kul att träffa en massa nytt folk.
Och också träffa lite bekanta :)











Dagens " glad - låt"

Afasi & Filthy - jobb




kan inte sluta lyssna på den ;P !

Update!

Hej! ja nu tänkte jag att det kanske var dags för en liten update! var rätt längesen jag skrev och det har ju hänt en hel del denna helg faktiskt!

I fredags kom ju johan och karin hem och det blev till att tillbringa en riktigt trevlig kväll i sommarstugan tillsammans med mamma, pappa, Erik, Elin, Johan och Karin. Fick ju för första gången se Karin nu när hon har fått en liten kula till mage =) Riktigt häftigt faktiskt för nu kan ungen röra sig där inne och man kan till och med se utanpå magen när den sparkar ibland! Längtar så enormt mycket tills jag får bli faster! I november dock så det är ju ett tag kvar :P
Iaf så blev det en riktigt trevlig kväll! Dock inte natten! Jag kunde verkligen inte sova! det var myggor ÖVERALLT och hur jag än vände och vred på mig så låg jag inte bra.
När klockan blev fem på morgonen och jag fortfarande inte hade sovit en blund så bestämde jag mig för att ge mig ut och springa. Det är minsann inte ofta man är uppe kl fem på morgonen och springer till soluppgången ;P
När jag kom tillbaka till stugan så tog jag mig ett morgondopp i det polarkalla vattnet . uppfriskande... Sen kröp jag ner under täcket och trött och utmattad somnade jag äntligen! dock sov jag bara två timmar till men det va ju alltid nåt! =)




 soluppgången . jag var nog den enda i hela linhult som såg den ;P



På lördag eftermiddag kom släkten ut till stugan. Då blev det till att fira Johans 25 års dag. kaffe, kakor och tårta med dom gamla vanliga alltså :P

Senare på eftermiddagen blev det att åka in till staden =) Malin kom hem till mig och vi gjorde oss i ordning och babblade lite innan vi begav oss till Anna sofia, Kul att träffa vissa personer som man inte hade sett på länge! Sen blev det statt för min del. och där träffade jag Elin så sen blev det efterfest hos henne ttillsammans med lite kul folk och en vattenpipa som jag personligen kanske nu i efterhand borde ha tagit det lite lugnare med ;) och kanske malin också ;P En riktigt trevlig forsättning på kvällen blev det där iaf med mycket trevligt folk :P Blev ju dock inte så mycket sova av denna natt heller så just nu sitter jag här som ett vrak och försöker hålla ögonen öppna!

Det var iaf det som har hänt i helgen. Blev ett jäävligt långt inlägg detta men det får ni leva med ;P Bilderna dimper nog in imorn ;D sitter ju i stugan nu så jag kan inte lägga in dom. plus att jag måstre få en massa bilder från maggis :P

Ha en bra fortsatt söndag!

Godmorgon!

Har precis käkat frukost och satte mig nu här ett tag i väntan på att mamma ska komma och hämta mig. Dags att åka tillbaka till stugan! Tänktesetill att jobba ordentligt där nere nu så man får in lite pengar åt minstone! Nästa lördag är det ju storfest i Göteborg och då måste man ju ha pengar! Plus att jag självklart måste köpa nåt nytt plagg tills dess eftersom jag igår konstaterade att jag inte har ett skit att sätta på mig!

Igår träffade jag brudarna igen! Va längesen faktiskt! Kom inte in till stan förrens runt tre så då blev det direkt att åka ut till skärgården där Madde och Emma redan låg och stekte =) Vi låg där å grötade oss et tag sen bar det iväg in till stan igen där vi skulle flänga runt på några ärenden. Efter det åkte vi till Emma och satt där å degade ett tag innan vi kom på vad vi skulle göra. Maggan kom ju hem från Åland denna dag så vi tänkte ge henne en trevlig hemkomst så det blev att göra Grillspett och Klyftpotatis =) Det tog ett bra tag för oss att få igång grillen, det blev lite bränt och klyftpotatisen va väl inte så snygg men det va gott iaf! ;P Och nu är äntligen lilla maggie hemma igen! Fast nu har ju Emma åkt istället :( Till cypern den lilla skitungen! Är så sjukt avundsjuk på henne! Men vi ska setill att ha så jäkla mycket roligare än henne här hemma! Ellerhur Madde och Malin? ;D


ni är bäst i hela världen! ;P <3




Ikväll kommer Johan och Karin hem. Ska bli kul att träffa dom igen det va längesen. Och de ska bli kul att se hur stor mage Karin har fått :P Längtar som bara fan tills den lilla ungen kommer! :D






Till dig Malin

jaa den här gången är det min tur att ägna ett inlägg till dig faktiskt
. Eftersom du nu har så tråkigt där i din lilla bil på din lilla hemresa hem till lilla kristinehamn. Så kanske jag kanm ge dig några minuter av roande. Vad vill du att jag ska blogg om? det finns inte så mycket att säga ska jag säga dig. Här sitter jag tillsammans med Emma och Madde och väntar på att du någongång i världshistorien ska komma hem. du är ju så SEG.
Kommer du verkligen hinna hem innan Emma åker??  jag börjar snart tvivla faktiskt!
Vi vill ha våran magga här nu! plus att jag är hungrig som fan!

Men i veckan blire kul som fan! Tälta blire som aldrig förr! ;P haha å käka knark - glass i stora lass! Eller hur!?:) Du och jag kommer röjja i krillehöla! ;D  Och jag hoppas nu att du lovar att du kommer ta hand om mig hela veckan. precis som du sa på din blogg att du skulle göra! 

För att visa alla hur enormt mycket jag avgudar dig Malin så ägnar jag nu ett finfint litet kollage till dig! Bara på min älskade lilla maggan! ;D <3 jag vet att du kommer döda mig när du kommer hem men det är det värt! Allt för att visa hur mycket du betyder för mig. Maggan är min idol! WOHO



malin är djävul på min maskeradfest i höstas. snygg -  maggan no 1!









när malin är glad får hon mycket energi som sprudlar i kroppen. då kan hon få till ena riktiga glädjeskutt!!


Hon tycker också det är gött att sola solarium :P




hon är också jävligt bra på att playa basket!



jaa alla älskar vi dig magie!!
<3<3<3<3<3







Stugan

Anledningen till att jag inte har bloggat nåt speciellt dom senaste dagarna är för att jag har suttit ute i ödemarkerna dom senaste två dagarna. I stugan närmare bestämt. Men det har vart riktigt skönt att komma bort lite. Å bara ta det lugnt. Har ju vart ett underbart väder så det har inte funnits nåt bättre än att vara i stugan!

Har solat och badat och bara haft det gött. Dock blev det ju lite trist där ett tag på kvällarna när man inte hade nåt internet. Men igår kom min faster dit igen så då kunde jag låna hennes mobila. Tack för det! hur hade jag annars överlevt liksom ;P

Va ute och fiskade med kära Erik igår kväll med. Hur många jag fick snackar vi inte om. Men några firrar blev det allt! :P



han är så snygg , så snygg.




Ja Erik. Vem var det som fick det fula fisken? där har vi beviset ;P

Renate Görtschel var dess namn. ;P

Den bästa

men jag måste säga att Bag in da box äger fortfarande ut  ALLA ANDRA! :D



Eller hur?! :P

Årets andra sommarplåga.

Är detta alltså den andra sommarplågan denna sommar? :P Vad tycker ni?





Dj Pish - tjena tjena ( årets solbränna)

Haha själv tycker jag faktiskt den är rätt bra ! ;P dock fick jag lyssna på den nåra gånger. å ja stör mig på sättet han sjunger ! Men om man lyssnar på den nåra gånger så är den inte så dålig. man blir ju glad av den å det är nåt iaf jag behöver just nu!!!

life



livet är fanimej så jävla grötigt ibland.

Godmorgon

Jag överlevde natten , här alldeles ensam i huset :P Kan ju medge attdet ärganska så läskigt att sitta här själv på kvällen.  MEn det gick ju bra iaf ^^ Har precis ätit frukost.  Snart blirdet nog till att ta en dusch och efter det tänkte jag ta en promenad ner till pappsns jobb och städa!. Sen ska jag iväg och bowla med Emma och Madde :P Resultatet kommer senare !haha



men nu ska jag duscha hejs!


Gamla minnen

Nu vet jag minsann hur jag ska fördriva tiden! :P jag sitter just nu och väntar på att avsnitten av mumintrollen ska bli klarladdade. jaa ja fick faktiskt ett anfall av att ja va tvungen att se på mumindalen! Mumindalen va ju fan det bästa som fanns när man va liten! Kommer så väl ihåg när man satt på söndagsmornarna med två rostade mackor och en kopp varm oboy framför tv:n och tittade på mumindalen! Okej jag är barnslig men jag älskar verkligen mumintrollen haha! ;P







lilla nördiga mig får man stå ut med ;D

Dagens " vill ha"

eftersom jag inte har nått annat för mig så kan jag ju iaf slänga in dagens vill ha !



jättefin tubklänning och ett par fina hjärt - örhängen från forever21 självklart ;P

Tråkigt

jag har trååkigt, va blir det ikväll?! Har fan god lust att bjuda hit hela stan på röjparty. är ju så jäävla uttråkaaad! 



IKEA och mobilt bredband

Kom precis hem från stugan. VAr där och lämnade sängarna och allt som vi hade köpt på IKEA. Ska bli kul att se hur det blir när allt är klart!
Jag köpte faktiskt en del på IKEA ändå. det blev doftljus.. jordgubbsdoft :P och tre andra doftljus som luktade kanelbulle, choklad och ööh typ cheeskake eller nåt.  åsså köpte jag 6st drinkglas:P , sugrör, en glasslev och två ljuslyktor =) Inte föratt jag var i behov av allt detta men är man på IKEA så är man! :)

Var också på siba och köpte ett mobilt bredband. Tele 2.  Och Erik skulle hjälpa mig att intsallera det där men självklart så funkar inte skiten! blir galen! Så nu fick han ta med sig den till sin kompis matte som är data snille. Bara att hoppas på att det ordnar sig!!

Resten av kvällen vet ja inte vad det blir
. Funderar på at ge mig ut på en springtur, men det beror på om det regnar eller inte. Jag är ju ensam hemma inatt. Mamma och pappa har bosatt sig  i stugan så det ärbara lilla jag kvar . Fast det är ju rätt gött det med ;P Kanske ta sig ett bad tillsammans med dom nyinköpta doftljusen? =)




redo inför shopping ;P


Regnig Måndag

Godmorgon! Det blev en tidig uppstigning för mig idag. Ska nämligen snart iväg med mamma, pappa, Erik och Elin till IKEA =D Vi håller ju på att bygga nya gäststugor i stugan så vi ska handla sängar och andra grejjer till dom. Får väl se om jag köper nåt jag med :P Vi ska också ta en sväng förbi Siba. Jag ska nämligen köpa ett mobilt bredband. så jag äntligen kan använda mig av laptopen istället. så kan man ju sitta lite vart man vill =)

Regnet öser ner här utanför fönstret. Det var nästan så att man vaknade bara av smattrandet mot fönsterrutan. Men trots att det är världens skit väder så gör det faktiskt inte så mycket.Inte idag iaf, eftersom jag ändå ska gå på IKEA så spelar det ju ingen roll vilket väder det är.

Annars vet jag inte vad som händer resten av dagen. Ska iaf ner till pappas firma och städa, vilket va ett bra tag sen. skulle egentligen ha städat i torsdags, men eftersom jag har fyllt år och det har vart massa folk hemma hela tiden så har jag bara inte hunnit! Så det får väl bli idag!


Med tanke på det som jag sa om att det hade vart mycket folk här så vill jag bara visa en riktig liten goding som var häri lördags. Mitt kusinbarn Joel! 8 månader. världens goaste unge ;P och sötaste ;)


mm



vill bara göra såhär just nu faktiskt.

Seg söndag

Har inte orkat blogga nånting än idag. Har bara liksom inte haft lust till det. iof har jag inte vart hemma så mycket heller. Ganska tidigt i morse så åkte jag, mamma, pappa och Erik till stugan. Så jag har befunnit mig där större delen av denna regniga dag. Har också vart och städat på knaus idag. Lika segt som vanligt. Hatar jobbet men man får ju tänka på att man får bra betalt! =)

Gårdagen var jättekul! Började med förfest hemma hos Alina och sen blev det statt. Första gången för mig igår alltså. Tyckte det va kul. Dock lite trist att det tog sån tid innan folk verkligen började dansa! Men så äre la ;P




jag i alinas otroligt snygga brillor;P ( jävligt suddig bild ja vet, men så är dom allihop)



söta Alina med drinken i högsta hugg! ;D




Emma tog priset till snyggaste drinken ;P

Dagen idag har inte varit så härlig. Bakis som fan och jag har bara kännt mig som en enda stor zombie. Och dagen blev ju inte bättre av att jag upptäckte att min mobil e helt mongo. Tror den kan vara fuktskadad tillochmed. YES! precis va jag behövde.

Ni får ursäkta mig och mitt bittra jag dom senaste dagarna.
Vet inte riktigt vad det är med mig alls faktiskt. Är bara så trött på allt just nu!. men det går la över tillslut hoppas jag!..










Picknick i skärgården med dom bästa

Gårdagen blev riktigt trevlig! Mötte upp Emma och MAlin vid Lidl, sen cyklade vi ut till skärgården där Louise och linnea var. så där satt vi ocj´h picknickade och hade det mysigt. fick även riktigt fina presenter =)! Ett jättefint halsband av linnea och louise. och en sminkväska, en necessär, fyra vinglas och skumpa och en färska ananas av Madde, emma och malin!! :P färsk ananas var väl det bästa ;P haha Nej men en riktigt mysig kväll blev det! tack tjejer! <3



riktigt mysigt :P



yeeeeii ;P

Födelsedag

Har inte hunnit blogga än särskillt mycket. har haft en del för mig. Idag är det iaf min 18 års dag! Och jag kan säga att jag prickade in den rätt bra. fint väder och AP varmt ute! :O :D

Idag var jag till en början på sjukhuset faktiskt. På självaste födelsedagen.. men det var inget allvarligt iaf. Skulle bara kolla upp en leverfläck som såg lite skum ut enligt morsan. Men det var inget fel på den. Om typ 20 år kanske det skulle bli det. Men doktorn tyckte ändå att ja skulle ta bort den. Så den 28 Augusti kommer jag sitta på sjukan med en kniv i ryggen! naaajs.

Efter det så åkte jag och mamma till coop för att inhandla inför kvällen. Det blir lite småfirande för mig i skärgården med flickorna. Picknick och mys. =) Imorn kommer hela tjocka släckten hit å moffar som på alla kalas. Och sen på kvällen blir det självklart KROGEN! :D:D  och jag säger som min kära kusin.  jag ska ta det ALLT ANNAT ÄN LUGNT! ;P




18 år idaag :D



18 år idag!!!

vill bara tacka brudarna för att ni är dom bästa människorna på jorden!!! :D:D:D:D



Vad skulle man göra utan er?

NI BÄST I HELA JÄVLA VÄRLDEN :D<3

Vill inte vara sånhär..

Vet verkligen inte vad som har hänt med mig. Är på så himla dåligt humör hela tiden. Ingenting känns bra  och jag bara stör mig på allting. Jag ska fylla arton imorn, jag har världens underbaraste vänner, det är sommarlov, det är fint väder, jag är ledig från jobb... och ändå är jag inte glad.. (?) Fattar inte vad det är med mig. Imorgon är det min födelsedag, men på nåt jäkla sätt så ser jag ju fasen inte ens fram emot det. Ska på picknick med flickorna, och det kommer säkert bli hur mysigt som hellst, men ändå kan jag inte vara glad. Bara sitter och tänker på massa annan skit hela tiden. SLUTA NU ANNA. måste tänka på allt bra! det finns väl knappt något dåligt att deppa för? Varför är ja så förbaskat deppig då? BLÄ säger jag bara!

Hur ska man göra för att komma på andra tankar? .. det kan man ju fråga sig..

Sol och bad

Hela förmiddagen ägnades endast åt at sola och bada =) riktigt mysigt. dock rätt så kallt i vattnet! :S
Hoppas jag inte kommer bli allt för röd nu. Det brukar ju inte synas förren efter några timmar, så det är väl bara att hoppas på det bästa :) Hoppas så innerligt att vädret kan hålla i sig! Vill verkligen inte ha tillbaka det där skit vädret som har vart! Nu börjar det ju äntligen kännas som sommar!




Nu ska jag snart hoppa in i duschen för snart blir det att åka till stugan och fira min faster! Blir säkert till att bada där med så egentligen är det kanske onödigt med en dusch. Men det är ju så gött ;P

Dagens "glad - låt"

blir så himla glad av denna =) vill bara "lalla" med ;P



Maia Hirasawa - Gothenburg

Godmorning sunshine!

Solen skiner och det är klarblå himmel! Ska nu ta en sväng med hunden, efter det ska jag möta upp Emma och sen cyklar vi ut till skärgården för att möta Malin.  Man måste ju passa på att sola nu när det är så fint väder :)!  Får väl se om det blir något badande idag :P

I eftermiddag blir det till att åka ut till stugan. Vi ska fira min moster som fyller 50 idag. Och imorn är det minsann jag som fyller år!! :D äntligen blir det krogen för mig också! :D 






Men nu måste jag kila! hoppas alla får en bra dag! // Anna

Ut i skärgården med Emma och Malin =)

Detta blev en riktigt härlig dag! Jag och Emma möttes först upp vid coop där vi inhandlade lite picknick, däribland Jordgubbaaar :P Efter det tog vi cyklarna ut till Skärgården där vi mötte upp Malin. Sen tog vi hennes båt ut till kalvön där vi låg och stekte hela dagen! Riktigt skönt! När det började bli kväll tog vi båten in till stan. Närmare bestämt gästhamnen där vi köpte pizza. Sen åkte vi ut till skärgården igen och satte oss där på gräset och picknickade å hade det allmänt gött. :)








solen stekte på :P




riktigt härligt :P



ja träffade världens modigaste and.=)



Imorgon blir det till att åka till skärgården igen =) dock inte ut på sjön. vi får hålla oss på land, men det går ju bra det med =)


SOL

Idag är det sol och vindstilla ute. dags för STEK! :D Malin ringde nyss och vi bestämde att vi skulle åka gården och lägga oss:P Tänkte försöka få liv i emma också vilket nog är omöjligt. Vi har iaf räknat med att hon inte kommer kunna förräns senare så jag och maggan ska ses först å lägga oss i skärren så får vi se sen om vi tar malins båt när Emma har kommit!

Äntligen har sommarn kommit!


sunshine och present!

Idag har det varit riktigt härligt ute! 21 grader och sol! Inte illa för att vara sverige! Startade dagen med en promenad med hunden. Jäkligt varmt var det! sen la ja mig ute i solen nån timme innan et ble dags att cykla och möta Malin och Emma.  Planen var ju att plocka blåbär men ingen av oss varken orkade eller hade lust, så vi åkte till jutviken och solade istället! Riktigt gött :P fick t.o.m. lite färg tror jag!  Riktigt mysigt iaf =)


älska sol!



Just nu är ja jävligt glad iaf kan jag säga!
Fick nämligen min 18 års present idag av min mamma och pappa. Okej det vr lite i förskott men det spelar ju ingen roll. Iaf så fick jag en Laptop! WOHO! :P Dom sa att eftersom jag hade tänkt att köpa en så kunde dom lika gärna ge mig den i present istället. och det är ju bra att ha när man flyttar å så :P  TACK mamma och pappa säger ja bara!! :D







Och nu är det minsann inte långt kvar tills jag fyller! bara 2 hela dagar faktiskt! Så på lördag blir det krogen för hela slanten!! :D



Dagens "glad - låt"

Måste fan ha en glad låt nu alltså.




jävligt tråkig " video" men det är ju musiken som är huvudsaken ;P

Nyvaken

Godmorgon.. Var inte längesen jag vaknade. Satte mig såklart det första jag gjorde här. Snart blir det ut på en långpromenad med hunden. Efter det tänkte jag försöka hinna lägga mig ute i solen ett tag innan Malin och Emma kommer hit. =) det är ju nämligen ÄNTLIGEN fint väder ute!

Igår Kom först Malin hit vid typ 2.. Då gjorde vi en rabarberpaj till lilla Emma, som kom hit vid 4 typ. Vid halv fem var malin tvungen att åka till jobbet så då blev det bara jag och Emma. Vi började ett litet projekt som tog ett antal timmar. Resultatet får ni nog se snart :P Riktigt bra blev det iaf :P

Efter det så blev det iaf till att gå till coop och handla middag. Där mötte vi Malin. Sen åkte vi hem till Emma där det var meningen att vi skulle käka å sen ha lite reagge kväll å röka Hassan ( våran vattenpipa) men vi hade tydligen ingen tobak kvar så så blev inte fallet :( Men det blev trevligt ändå =)

Snart kommer nördarna hit igen. Vi hade tänkt ge ossut is kogen, som dom friluftsmänniskor vi är, å plocka blåbär. Det finns faktiskt nu =) Vi får väl se hur mycket vi orkar plocka =)







RSS 2.0