första skoldagen

ja då var då var första skoldagen avklarad då. Skönt att börja på en torsdag, då är det ju snart helg igen liksom. den här dagen har varit meningslös, men det är dom väl i början. känns som att amn mest suttit och fördrivit tiden. Men jag klagar väl inte. Har också tagit tag i detta med projektarbetet lite. Får se hur det går. vi måste ju dela upp det lite annars kommer det aldrig funka.

Gårdagen var dock lite mer meningsfull. Sov hos älsklingen som vanligt ;) vi kan ju knappt va utan varandra ett par timmar ;) När vi låg i sängen på morgonen och degade som vanligt så kom vi på att vi kanske borde hitta på nåt. Så vi tog bilen och åkte till hans stuga. Jättemysigt =) kikade runt lite, sen tände vi en brasa och grillade korv. Dock var det ju ca 13 minus ute så det blev ju jääävligt kallt där på slutet.



Sen på kvällen bar det av till karlstad, tog en sväng förbi johan och Karin och hälsade på lilla Bella, dock var hon inte sådär baota glad denna gång, men men ;P sen åkte vi och kolladepå bio. Yes man med Jim Carrey, den va faktiskt helt ok. Vi hade bokat ett sånt där dubbel - säte :) uj så mysigt.



nu ligger jag i sängen med anton bredvid. Ja tror han sover. han började precis andas sådär tungt som man gör när man sover. ska nog ta å väcka den lilla sömntutan nu ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0